forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/12/2017 : 21:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Sad vidim da je to napisano i prije prvog upozorenja a da je ovaj drugi natpis poslije ali sve stoji kao gore.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25531 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/12/2017 : 21:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Khm, mislim da andjusticeforall pise u stilu... valjda ga nisi za ozbiljno uzeo? Njega u vezi toga?

Veoma ga cenim kao forumaša, zato sam i iznenađen. Nisam mislio da je ovo ozbiljno, ali rekli smo da je za ovakve stvari nulta tolerancija.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/12/2017 : 22:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 3

Sad kad sam ćuo da se Mrkva zove Tea Maksimović i da je očito srbijanskog podrijetla, postala mi je još draža! ;)

Ne može bez nacionalizma i šovinizma.Tuga.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 17/12/2017 : 22:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Poli

Khm, mislim da andjusticeforall pise u stilu... valjda ga nisi za ozbiljno uzeo? Njega u vezi toga?

Veoma ga cenim kao forumaša, zato sam i iznenađen. Nisam mislio da je ovo ozbiljno, ali rekli smo da je za ovakve stvari nulta tolerancija.

Hunteru, valjda ne misliš ozbiljno ovakvim postovima. Odbijam vjerovati da nisi sposoban prepoznati sarkazam.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25531 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/12/2017 : 22:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Apsolutno prepoznajem, kao što sam napisao.
Ali o nekim stvarima smo rekli da ih ne tolerišemo.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 17/12/2017 : 22:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Onda onog provokatora nema više smisla držati na forumu, jer evidentno ovdje nije zbog stripova, već ovakvih sranja. Neka si nađe neki forum sa sebi sličnima pa neka tamo veličaju nacifašizam i razmjenjuju umobolne izjave i govore mržnje. Ili još bolje - ima onu svoju pravdu pa nek tamo otvori forum.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/12/2017 : 22:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Da li se kada spomenuti forumaš izjasnio-pokušao opravdati zašto to piše?
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/12/2017 : 19:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Nema to veze sa fotkama, radi se o patološkki nastrojenom nacionalistu i šovinistu.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 19/12/2017 : 22:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
Ima takvih ovdje još ohohooo, pa čak i “ozbiljnijih” od njega, a još uvijek udišu forumski zrak slobode.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/12/2017 : 23:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Sumnjam.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/12/2017 : 23:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Sumnjam.

Vronski je neodrastao lik i sitni provokator. U biti bezopasan. Na ovom forumu ima istinski mračnih likova koji su suptilniji. Imaju čak i masu poblike i pobornika. Hard to see the dark side is. No, mene nisu zavarali.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 19/12/2017 23:52:06
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/12/2017 : 01:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Da bi čovjek upoznao svoju svjetlost mora najprije upoznati svoju tamu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2017 : 08:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Vlladimir

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Sumnjam.

Na ovom forumu ima istinski mračnih likova koji su suptilniji. Imaju čak i masu poblike i pobornika. Hard to see the dark side is. No, mene nisu zavarali.

Kuj su?
daj neki hint. da se osete prozvanim, da im užas bude furka.

Sve zavisi od toga koga pitas. :D
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 20/12/2017 : 11:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
quote:

Vronski je neodrastao lik i sitni provokator. U biti bezopasan. Na ovom forumu ima istinski mračnih likova koji su suptilniji. Imaju čak i masu poblike i pobornika. Hard to see the dark side is. No, mene nisu zavarali.

Hajd’ da se i ja konačno jednom s tobom bezuvjetno složim. ;)
Za poneke druge on je u tom pogledu poput male bebe.
Ne brini za onog koji tresne pa ostane živ, al’ drž’ se samo podalje od likova u svilenim rukavicama.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 21/12/2017 : 23:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

quote:

Sumnjam.

Ovdje? Možda...

Lik piše za Zabavnik, dakle truje nejač, stoga nit je nedorasto nit je bezopasan, a toliko je ugužen da mu niti pertle ne vire.

Sretjkov twitter je jedan od najboljih treševa uzduž i poprijeko.

Iiiii treba im reć, crkli dabogda, pa sad ako moderacija smatra, nije bed, mi ionako slijedeću akciju imamo u Virovitici sredinom siječnja, tak da ja, realno ne moram tu dokoličariti i ispravljati krive Drine (ne bih ni trebo, jerbo će slobodno tržište, to kao samo riješiti, al opet)...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/12/2017 : 23:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:

quote:

Sumnjam.

Ovdje?

Mislim na ovdje naravno. Pa ne misliš valjda da on za mene postoji van ovog foruma...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 21/12/2017 23:53:22
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/12/2017 : 11:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Mrkvo, vrati nam se.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/12/2017 : 15:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:

Sumnjam.

Da, kakvih ovdje ima, Vronski 4 je mala maca.
Sve neki suptilni, ne mogu biti suptilniji, a tek publika i pobornici. Kako su oni suptilni i mračni to je čudo jedno.
Ali mene ne mogu zavarati, ja ih prokužim ma koliko bili suptilni.

Have mercy
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5040 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/12/2017 : 20:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:

quote:

Sumnjam.

Vronski je neodrastao lik i sitni provokator. U biti bezopasan. Na ovom forumu ima istinski mračnih likova koji su suptilniji. Imaju čak i masu poblike i pobornika. Hard to see the dark side is. No, mene nisu zavarali.i

Nisam ni sumnja u tebe Obi Wan ipak si ti Jedi, te lako osjetiš tamnu stranu

Edited by - RAKOSI4 on 22/12/2017 20:17:43
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/12/2017 : 18:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Come to the dark side we have cookies...

Wtf?
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2640 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 24/12/2017 : 19:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by jurica

Mrkva nije kriva što se ovo dogodilo, naravno, ona se drži svoje uloge kako i treba. u nekim boljim vremenima s manje SJW-a i PC-a, a više inteligencije i humora, CV bi nastavio suptilno ju prcati iz svoje uloge, Stinly bi objašnjavao da prcanje nema smisla jer nema ontološku dubinu, a mi ostali bi čitali i smijuljili se u sebi.

Ne usudim se ni pomisliti do koje bi to praznine i patetike moj život trebao do-penetrirati da bi me tako nešto zabavljalo...

ako bude neko natjecanje za post godine, obratite paznju na drogsya

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25531 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/12/2017 : 19:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Njofra otključan.
Ako kaže Markos da nije dupli nick, verujem mu. Ali sam ubeđen da jeste.
I algoritmi umeju da pogreše.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/12/2017 : 20:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
I ja sam (bio) ubijeđen da je dupli.
Hm bumo vidli...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/12/2017 : 21:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

I ja sam (bio) ubijeđen da je dupli.
Hm bumo vidli...

pizdunu,valjda uvjeren

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/12/2017 : 22:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dalmatinski grammar nazi, samo mi je to trebalo

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000