Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25765 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/12/2017 : 07:33:49
|
quote: Originally posted by njofra32
Nisam ti ja Ratko Mladic pa da dobijam kazne. I šta je to siteu? Se jede to? Part II? Prevedi.... pa da te razumijemo I ako ti nije mrsko makni se sa teme o gospodinu Dini jer smaraš. Ako nemaš štogod mudrije i pozitivno izreč na forumu, mani se mene. I lijepe glazbe Brez zamjerke.
Zbogom. Planiraj već koji će ti biti sledeći nick.
Koji si ti bolesnik, nije normalno. Ono kad si mi slao poruke da te mladjo ugnjetava, zamalo da poverujem. Sad vidim da si jednostavno maleni čovek željan pažnje, a ne znaš kako da to pokažeš.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 23/12/2017 07:36:34 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6942 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/12/2017 : 09:50:33
|
Ma kakav Sergej, čovjek je iz Vinkovaca, kupio kod njega neke stripove na aukcijama, super korektan i susretljiv stripofil.
Sve je ovo malo bezveze ispalo, jebeš Dinu Merlina, kad zbog njega lete glave. |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25765 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/12/2017 : 10:01:53
|
Gospon njofra već ima upozorenje, a nije izbačen (samo) zbog ovog ovde. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6942 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 23/12/2017 : 10:17:27
|
Nije ni sergej ni dosada, dajte prestanite biti paranoični da u novim forumašima vidite neke stare ratoborne. Prva kazna 48 sati i to je to, evo velka svjedoči. |
loading...
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/12/2017 : 10:21:29
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Nije ni sergej ni dosada, dajte prestanite biti paranoični da u novim forumašima vidite neke stare ratoborne. Prva kazna 48 sati i to je to, evo velka svjedoči.
Svjedočim ![](icon_smile.gif) Kao i ostali forumaši na aukcijama, glas naroda sve je rekao ![](icon_smile_approve.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
njofra32
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
772 Posts
Member since 28/02/2017 |
Posted - 05/04/2018 : 20:51:01
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by njofra32
Nisam ti ja Ratko Mladic pa da dobijam kazne. I šta je to siteu? Se jede to? Part II? Prevedi.... pa da te razumijemo I ako ti nije mrsko makni se sa teme o gospodinu Dini jer smaraš. Ako nemaš štogod mudrije i pozitivno izreč na forumu, mani se mene. I lijepe glazbe Brez zamjerke.
Zbogom. Planiraj već koji će ti biti sledeći nick.
Koji si ti bolesnik, nije normalno. Ono kad si mi slao poruke da te mladjo ugnjetava, zamalo da poverujem. Sad vidim da si jednostavno maleni čovek željan pažnje, a ne znaš kako da to pokažeš.
Vidi, ovdje si me nazvao bolesnikom i slagao da ti šaljem poruke jer si pretpostavio da se iza mog nadimka krije neka druga osoba. Do sada se nisi ispričao ni ispravio pogrešku. Sve dok ne ispraviš ovu pogrešku, za mene si ti bolesnik i lažov. I može te bit sramota |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|