Poll Question:
Pocinje izbor za forumasa godine 2017. Po prvi put imamo predeliminacijske grupe. Deset grupa sa po petnaest najistaknutijih clanova godine. Ukupno 150 forumasa. U veliko finale idu samo pobjednici grupa. Glasanje traje do 08.01.2018, 18 h, onda ide finale.
Počašćen sam što sam uopće u izboru, jer sam se tek nedavno vratio, nakon mnogo godina izbivanja - toliko da me ljudi više ni ne smatraju zagorovcem. :P
Hvala Golubu i drugoj osobi koji su glasali za mene, iskreno, nisam očekivao ijedan glas. :)
Davna su to vremena bila kad smo darkwoodski kralj, nedim, ja i ostali širili zagorofiliju na forumu - bilo je to i prije Patka, Kinga, točnije, naš suton zbio se otprilike kad i njihova zora. ;)
Davna su to vremena bila kad smo darkwoodski kralj, nedim, ja i ostali širili zagorofiliju na forumu - bilo je to i prije Patka, Kinga, točnije, naš suton zbio se otprilike kad i njihova zora. ;)
Vidi mi samo recenzije na sajtu. :D
Istina, još se sjećam onih kilometarskih zanimljivosti u recenziji Bosellijevog Kandraksa koje su baš bole u oči dok je sajt imao stari dizajn.
Stalno govorim kako ću se vratiti recenziranju, tim više što se sada i ozbiljnije bavim filmskim i tv recenzijama, a stripove na tom polju zapostavljam.
Choices: vice - nekako novi nick za mene. Tonka24 - radi čovjek na sebi, rasteci uči. doom - boom! culture vulture - najvišestrukiji nick. Zagor-te-nay - sviđaju mi se njegovi realni i iskreni komentari recenzija, iako se neki u potpunosti razlikuju od mojih. Rahazlam - jel živ? drogsy - jel nadrogiran...nije, nego je Na-thanovac. dcopic - veliki ljubitelj stripa. NESVRSTANI - Mrgud Diskach - disco disco! cromwell - forumu koristan! Darth Ivan - mračan neki lik. xilrion - tu i tamo na istim temama kao i ja ali rijetko. Risar 69 - čita novine... Aco - nekako je prestao čitati.
U ovoj robijaskoj grupi dzentlmen Tonka ima blagu prednost nad Zagor-te-nay-om. CV izgleda pokupio simpatije nakon okrsaja nedavno sa jednom forumskom damom. Ima dobre izglede za pobjedu.