Grcki izdavac mi je otkupio jos 3 epizode od Velikog Bleka koje sam iskolorisao. U pitanju su epizode: Beli bizon, Litica prokletih i Dan nezavisnosti. Ove epizode bi trebalo biti objavljene ove godine. :)
Čestitam! Nadam se da će ti otkupiti još epizoda, a i da ćeš naći vremena da ih obradiš!
Hvala. Otkupili su mi sve sto sam do sada obojio od Bleka. Trenutno kolorisem Malog Rendzera, a kako ovaj izdavac krece sledece godine u objavljivanju najboljih prica u boji od Kit Telera, postoji mogucnost i da ove epizode koje bojim otkupi.
Lijepo je vidjeti da neko uspije u radu koji ga beskonačno veseli. Samo tako naprijed i puno i više uspjeha u 2018. koliko sati radiš svoj posao (kolorisanje) dnevno?
Lijepo je vidjeti da neko uspije u radu koji ga beskonačno veseli. Samo tako naprijed i puno i više uspjeha u 2018. koliko sati radiš svoj posao (kolorisanje) dnevno?
HVALA! Sve zavisi sta kolorisem. Kad su u pitanju Blek i Kit, njih bojim u proseku 2-3 sata dnevno, a nekad i vise u zavisnosti od slobodnog vremena, a kada sam ogrnicen rokovima onda i puno vise...