Od ovog broja "Color Press Group" je postao zvanični izdavač Alana Forda za područje bivše Jugoslavije. Nakon 26 godina pauze, Alan Ford izlazi na kioscima u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji i Makedoniji i to na jednom jeziku, onom po kom je postao prepoznatljiv na tim prostorima.
Nije nikad pa ni tada izlazio na srpsko-hrvatskom. Nenad Brixy je samo jedan jedini i ostat će i dalje tako. Prouči malo bolje povijesne knjige prije nego lupneš takvu glupost.
A i ti pričaš glupsti. Ne postoji nikakav "jugoslavenski" jezik, niti je ikad ostojao. Postojao je hrvatsko-srpski koji je u biti bio hrvatski, i srpsko-hrvatski koji je u biti bio srpski, samo se nisu smjeli tako okarekterizirat izi dobro poznatih razloga. Naravno, postojali su i slovenski i makedonski koji naravno i dalje postoje i to je već nešto drugo. Alan Ford je izlazio na hrvatskom, da skratim, onima koji to ne razumiju. Točka, tačka.
Nije nikad pa ni tada izlazio na srpsko-hrvatskom. Nenad Brixy je samo jedan jedini i ostat će i dalje tako. Prouči malo bolje povijesne knjige prije nego lupneš takvu glupost.
Oprosti, ništa te nisam razumeo. Možeš li molim te ponoviti ovo sve na nekom drugom jeziku kako i mi iz Srbije ne bi bili uskraćeni za tvoje izlive mudrosti.
Auuuu kakav je ovo monopol! ColorPress je pun love pa je uzeo sve! Ne svidja mi se to uopste! SA je bio dobar i nije fer da ovako nesto urade. Kao Egmont sa Diznijem. Uzas!
A AF jeste hrvatski i trebalo je da tako ostane!
Koji ce nam narednih 130 brojeva koje je izdao SA. Umesto da nastave sa 540 oni ce da izdaju sve sto je radio SA narednih 10 godina!!!
Pa eto, izlaziće na tom, nazovi ga kako god hoćeš.
Auuuu kakav je ovo monopol! ColorPress je pun love pa je uzeo sve! Ne svidja mi se to uopste! SA je bio dobar i nije fer da ovako nesto urade. Kao Egmont sa Diznijem. Uzas!
A AF jeste hrvatski i trebalo je da tako ostane!
Koji ce nam narednih 130 brojeva koje je izdao SA. Umesto da nastave sa 540 oni ce da izdaju sve sto je radio SA narednih 10 godina!!!
Ako bude ovako BOJKOT! Uaaa monopolasi!
Strip-agent nije hteo da izdaje više po toj ceni prava, pa je preuzeo CPG. Bolje rešenje od ovog nije moglo.