Doduše, i ovdje me minirate, kako me je teller u zadnjih par sati zamalo izgurao s prvog mjesta...ccc...
Aj ne buni se, barem si dosao do finala. Sta ja da kazem, mene je mafija minirala u zadnjim satima. Jos mi se javlja jedan tip sa duplim nickom i lajkuje zbog toga.
solar,Mr. Bushido, Deers,Mrkva,Mali Mate,teller,tinton,jaki,dcopic, Dukidule...stvarno respektabilna ekipa...da se bar mogu dat bar tri glasa...ipak Jaki.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
solar,Mr. Bushido, Deers,Mrkva,Mali Mate,teller,tinton,jaki,dcopic, Dukidule...stvarno respektabilna ekipa...da se bar mogu dat bar tri glasa...ipak Jaki.
dobija si kavu idući put ako ja pobijedim obećajem nezaposlenost za sve
Upadoh ja opet u neke preCjedničke izbore a jedva prežvakah predkvalifikacije.
No moram stvarno primijetiti jednu bitnu činjenicu u pogledu na casting za finale. Ta grupa 10 nije bila pravedno sastavljena, tj. nisu svi članovi imali podjednake šanse u konkurenciji i bilo je propusta u pogledu na ravnopravnost. Naime, koliko sam zapazio, sve forumske djevojčice bivale su plasirane u skupinu 5 - dok se jedino balerinka morala dokazati u konkrurenciji skupine 10 među 14 muškaraca....
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Mrkvica...njeni komentari i osvrti me uvijek nasmješe a to vredi zlata..pa anto,solar bushido copic dule...ma svi su super izbor je težak kao da te pitaju koje ti je dijete draže
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO