jadni mali cupavac :) ovaj vas ga je htio pojesti :(
Ne, dosta je bilo nasilja nad životinjama i uništavanja kulturne baštine drugih planeta, inače klinji ne gine prijava od strane nekog udruženja za njihovu zaštitu.
Sada sledi mala pauza, pošto sin mora da se intezivnije posveti školskim obavezama. Toliko za sada od nas, ali, vratićemo se mi, nadamo se, što ranije.
grrr, sta je vaznija skola od zabavljanja nas na forumu :) i to u najnapetijem trenutku :) ps. neka se mali posveti skoli i neka se sto prije vrati crtanju. Koji je razred?
Eh, škola uvijek pravi probleme. Nekako sam očekivao da će dječak pronaći trag koji će ga dovesti do oca pa da će onda pauza. Ali, škola je daleko važnija, zato neka se sin posveti školi, a onda kad dođe vrijeme potraga će ići dalje...Čekat ćemo!
Eh, škola uvijek pravi probleme. Nekako sam očekivao da će dječak pronaći trag koji će ga dovesti do oca pa da će onda pauza. Ali, škola je daleko važnija, zato neka se sin posveti školi, a onda kad dođe vrijeme potraga će ići dalje...Čekat ćemo!
Iskreno, planirali smo napraviti pauzu tek nakon završenog drugog poglavlja, ali nismo bili dovoljno brzi.
A što se tiče radnje stripa, prvi tragovi koji će usmeriti dečaka do njegovog oca, pojaviće se tek u trećem poglavlju priče. Ali, da ne otkrivamo sada previše. Ono što možemo reći jeste da pravi zaplet tek predstoji.