Mijenjam svoj glas i dajem ga Grofici Varga,žensko je a možda mi i da nešto na poklon na nekom stripovskom okupljanju,recimo orginalnu naslovnicu krakena Majko mila koliko realnosti kod glasovanja
Nakon sto Mrkva i dalje mudro cuti i misli na druge, pametnije stvari od foruma, dok za to vrijeme forumasi neprestano prizivaju njezin povratak, tinton napokon shvatio da za pobjedu na ovom takmicenju treba vise od samo dobrog izgleda.
Za to vrijeme saznajemo da je Anto pokusao da pokloni nedavno osvojenu titulu darkwoodskog forumasa godine drugoplasiranom takmicaru. Anto, forumski Robin Hood, covjek koji se nakupio toliko titula da ih je poceo da dijeli sirotinji.
----------------------- Jos manje od dva dana. 108 glasaca do sada.
Dajem glas Mrkvi jer je za kratko vrijeme uspjela da se dokaže na forumu i da se izgradi pozitivno mišljenje o njoj... Hajmo dalje - sljedeće godine glasajte za mene jer ako glasate za mene, obečat ću svima 100.000 radnih postova!
Moracu popricati sa Markom da objavi i koji humoristicni strip, sve mi se cini da je njegova publika operisana od humora. Supermark je ovo sigurno shvatio, samo steta sto on nije Dalmatinac.
Blizi se polako kraju i ovaj deseti, jubilarni izbor za forumasa godine.
Bilo bi dobro da si stavio linkove prošlih izbora jer vjerovatno većina ljudi (uključujući i mene) nema pojma kakvi su bili rezultati.
Pa dobro, solare, jesi li ti pri sebi?! Da sada trazim sve te izbore??? Mislis da se meni placa prekovremeno? Nisam siguran da cu i za ovo dobiti neku lovu, ako vec onda bonove za hranu.
Poštovani kolege forumaši, zamislite na trenutak da se kolega forumaš Tonka24 našalio na ovaj način, što mislite kakvim imenima bi ga se nazvalo? Kristijan Golubović i Gentleman ispadaju iz izbora
Ovo takmicenje ostace upamceno po predeliminicijskoj grupi 4. Tamo su me jedan (ili vise njih) namagarcili na neki nacin, sigurno vodstvo od nekoliko glasova do pred sam kraj, a onda nagli preokret samo u toj grupi u posljednjim satima. Uglavnom, zelim da se zahvalim tom (ili tim) pacenicima, jer bolje izgubiti na guzove i prevaru u grupi, nego da me Anto i Mrkva u finalu zgaze.
Dalje, interesantna je bila i prva grupa, pogotovo cinjenica da mladjo i Markos ocigledno uzivaju veliku popularnost kod forumasa. Prije svega mladjo, koji je meta cestih napada, pomislio bi covjek da je najnepopularniji moderator. Malo morgen! Mladjo mozda ima kriticare, ali isto tako i velik dio ljudi koji stoje iza njega.
---------------- Jos pet sata. Trenutno Anto ima dva glasa prednosti u odnosu na Mrkvu.