Vrlo dobraa prica,barem meni,kako je docara nevrime ,kao u najboljim danima ....nije to bas kako dezurni kriticari kritiziraju Ima samo malo na pocetku prolog s Dexterom I to je sve... Preporuka
ja sam bio ubeđene da je u to vreme (kada je ovaj strip izašao u Italiji) maestro već bacio kašiku. Do koje je epizode on bio aktivan?
Ovo je originalni broj 589. Priča završava u narednom broju. Ferri je nacrtao još i brojeve 600, 601, 602 (djelimično). Tu je kraj njegovog crtanja unutar redovne serije. Naslovnice je crtao zaključno sa brojem 614. Zadnja naslovnica za cijeli serijal objavljena je u maxiju "Ubojice Indijanaca". Posljednji strip koji je nacrtao, i to samo dopola, je "Drevno prokletstvo", koji je nedavno izašao u ediciji Obojeni program od VČ.
ja sam bio ubeđene da je u to vreme (kada je ovaj strip izašao u Italiji) maestro već bacio kašiku. Do koje je epizode on bio aktivan?
Ovo je originalni broj 589. Priča završava u narednom broju. Ferri je nacrtao još i brojeve 600, 601, 602 (djelimično). Tu je kraj njegovog crtanja unutar redovne serije. Naslovnice je crtao zaključno sa brojem 614. Zadnja naslovnica za cijeli serijal objavljena je u maxiju "Ubojice Indijanaca". Posljednji strip koji je nacrtao, i to samo dopola, je "Drevno prokletstvo", koji je nedavno izašao u ediciji Obojeni program od VČ.
aha,sve jasno.
fala King na detaljnom pojašnjenju!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sinoć sam pročitao ovaj broj i baš mi je lijepo sjela priča.
Pretpostavljam da je Ferri morao nadocrtavati prolog sa Dexterom ili se morao malo izmijeniti/produžiti scenarij pošto priča u početku nije bila najmjenjena kao epilog sage. Volim ovako kratke priče, pošto su mali predah od saga i povrataka. Vidi se da Ferriju lagano drhti ruka, no atmosfera i magloviti ambijent to dopuštaju. Baš me zanima kako bude završila ova priča, da ne govorim o Mortimeru za mjesec dana