Author |
Topic  |
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7966 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 27/01/2018 : 22:57:51
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by zlatan bihac
zna se da će u prvom broju zs biti drugi broj magazina tex iz 2017 godine...zna se da je vć prije 2-3 broja u jednom redovnom zagoru najavio priču iz zagor almanaha...također se zna da su magazini u italiji zamjenili almanahe...zna se kakav je koncept bio dnevnikove zs,više junaka u jednoj ediciji..iz toga proizilazi da će u zs ići priče iz almanaha i magazina junaka koje vč izdaje; zagor, tex, mister no, dampir, dragonero, marti, dilan..
A valjda nece to sve izmjesati...to bi tek bio pravi kupus.
Verovatno ce izmesati ali to odgovara"pravim citaocima"za razliku od nas kolekcionara koji trazimo dlaku u jajetu.. Ipak podrzavam ovo izdanje a vidi se da je veseli cetvrtak sve jaci,tj najbolji kiosk izdavac i ako sam ga sto puta ispljuvao i ako cu ponovo kad zatreba..Jedina mana sto nenormalno kasne sa k.izdanjima.Sve ostalo podrzavam i polako napustam ludens koji je postao ladan i jadan.,.
|
Juznjak! Tex Willer.
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15850 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 27/01/2018 : 23:12:25
|
A cuj, kad bi Ludens ubrzao Dylana, ja ne bi imao nikakvog prigovora. Ni na korice, ni na papir ni na opci izgled. Uzimam, recimo, i VC Dylana, jer me zanimaju nove epizode. A ni na njihove knjizice nemam prigovor. Ne bi duplirao, da ne "moram", ali jako me zanima "novi" Dylanov period, a Ludens je spor... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7882 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/01/2018 : 00:34:53
|
i obojeni program je izmjesan sa 5 junaka i solidno edicija opstaje..evo ih na broju 17... meni licno ne smeta, cak sam i sam to dodatno imjesao jer npr ne uzimam kolor zagor vc vec ludens...neke kolore imam od libelusa, neke talijanske...tako da ce biti i sa ovom zs...imam svih 14 zagor almanaha, 18 texovih almanaha, 5 mister noovih, tako da cu najvjerovatnije birati sta uzimati, mada kiosk izdanje nece biti skupo kao obojeni program pa mozda uzmem i ove sta vec imam... |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/01/2018 : 03:27:39
|
Vise junaka u ediciji,bolje za njih,..pravi kolekcionar uzimat ce sve... A takvih nema malo...ja sam jedan takav.,, Takav kao kupus daje draz ediciji da se ne zasitis.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5571 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 29/01/2018 : 22:55:33
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by anto
evo kako ja vidim ovaj potez sa ZS: Veseljaci su došli na genijalnu ideju (ili se barem tako čini) - oživeće nešto na šta su desetine hiljada ljudi svršavali,a i danas je taj broj značajan - VČ su pretpostavili da je danas ta cifra 5000 duša, koja stotina gore dole. Pokreneću ponovu tu famoznu Zlatnu seriju sa žutom trakom i pokušaće da ožive nešto o čemu su mnogi maštali zadnjih bezmalo trideset godina - staroj dobroj Zlatnoj seriji.
Ali šta sad staviti u nju - iz mog ugla,ako će ići ovako random stajl,i nije im neka ideja.
Evo mojih vlažnih snova za novu Zlatnu seriju: 1.Teks od 601.broja 2.Magični vetar od keca 3.Dampir tamo gde je prekinut 4.Dragonero od keca (ili tamo gde je prekinut) rezerva - Natan Never od keca
znači,žuta traka obavezna,kiosk,veliki tiraž,povoljna cena i barem dve sveske mesečno.
Kad ljudi vide zute rikne jebemti zivot,kupice i oni sto su davno zaboravili na svoje bezbrizno detinjstvo,odrastanje..
Jes, takvi koji dođu kod mene i vide stripove od svih ovih novih izdavča, uvek me pitaju, a imaš li one originalne prave stripove što su izlazili kad smo bili deca...
 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17902 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5137 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 30/01/2018 : 17:10:46
|
A odakle ti info i jesi li dobio dozvolu da ga upotrebljavaš? Možda da navedeš izvor, pa da se onda raspravlja jesi li imao pravo da ga preneseš? Možda ti je kul da ispadneš faca pred šačicom forumaša, ali zar ne postoji neko ko će popizdeti kad sazna šta prenosiš i kada? |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7882 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 30/01/2018 : 19:22:09
|
quote: Originally posted by karven
A odakle ti info i jesi li dobio dozvolu da ga upotrebljavaš? Možda da navedeš izvor, pa da se onda raspravlja jesi li imao pravo da ga preneseš? Možda ti je kul da ispadneš faca pred šačicom forumaša, ali zar ne postoji neko ko će popizdeti kad sazna šta prenosiš i kada?
A izvini jel to neka tajna? I zašto je važnpo odakle mi info, bitno da je tačan. I zašto bi neko popizdeo za nešto što je več najavljeno? Ako neko želi da ispada faca to si druže moj ti jer svima voliš da popuješ i ispadaš najpametniji! |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:27:01
|
Pa sve će se to već koliko sutra saznati u novom Mister Nou koji će imati najavu za ZS, i sad ja kao otkrivam neke strašne tajne čitavih 24h unapred! Kakva je šteta napravljena VČ što ljudi na forumu znaju cenu izdanja i datum izlaska 24 časa ranije? |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:30:48
|
Dakle, apsolutno nikakvu lošu nameru nisam imao osim da sa lepom vešću obradujem sve one koji željno iščekuju novu ZS!Nikakve poslovne tajne Veselog četvrtka nisam otkrio, već samo nešto što na kioske stiže naredne nedelje! |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 30/01/2018 : 19:33:12
|
quote: Originally posted by vronski 3
A odakle ti info i jesi li dobio dozvolu da ga upotrebljavaš? Možda da navedeš izvor, pa da se onda raspravlja jesi li imao pravo da ga preneseš? Možda ti je kul da ispadneš faca pred šačicom forumaša, ali zar ne postoji neko ko će popizdeti kad sazna šta prenosiš i kada?
A izvini jel to neka tajna? I zašto je važnpo odakle mi info, bitno da je tačan. I zašto bi neko popizdeo za nešto što je več najavljeno? Ako neko želi da ispada faca to si druže moj ti jer svima voliš da popuješ i ispadaš najpametniji!
Tako je vronski, što se tiče dveju verzija, treba uzeti obe  |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:38:16
|
Dakle, apsolutno nikakvu lošu nameru nisam imao osim da sa lepom vešću obradujem sve one koji željno iščekuju novu ZS!Nikakve poslovne tajne Veselog četvrtka nisam otkrio, već samo nešto što na kioske stiže naredne nedelje!
Ne, ne, ne može tako. Ja te to pitam zato što znam odakle ti info. I znam gde si pročitao sve te detalje. I znam kako je to došlo u tvoje ruke. I ti dobro znaš da ja sve to dobro znam. Ako je neko potpisao te informacije, a nisu ranije obnarodovane, postoji razlog za to. Sad lepo napiši odakle si prepisao. Napiši kako si došao do toga. Što je to problem? Da pojasnim, na mufte izvučeš informacije na tebi i meni znan način. KO je potpisao to što si izneo, i da li smeš da ga pogledaš u oči i kažeš "okitio sam se infom koji si ti direktno dobio kao ekskluzivnu informaciju". Ne menjaj teze. |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:38:58
|
Svima nam je valjda u cilju i interesu da ponovo oživljavanje ZS uspe, i ovo je samo još jedan vid reklame za ovo divno izdanje, da što više ljudi za to sazna, da se zainteresuje, da jedva čekaju sledeći četvratk i da otrče na kioske da kupe jednu, drugu ili obe verzije! Zašto se svaki moj post, svaka najava, ovde doživaljava kao moja želja "da ispadam faca"? Boli me bre pozadina da u 42 godini ispadam faca po forumima, iskreno i sa radošću doživaljavam povratak ZS kao jedan vid kolektivnog povratka svih nas u mladost i možda kao način da se i ove sadašnje generacije navuku na strip! |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:41:42
|
Dakle, apsolutno nikakvu lošu nameru nisam imao osim da sa lepom vešću obradujem sve one koji željno iščekuju novu ZS!Nikakve poslovne tajne Veselog četvrtka nisam otkrio, već samo nešto što na kioske stiže naredne nedelje!
Ne, ne, ne može tako. Ja te to pitam zato što znam odakle ti info. I znam gde si pročitao sve te detalje. I znam kako je to došlo u tvoje ruke. I ti dobro znaš da ja sve to dobro znam. Ako je neko potpisao te informacije, a nisu ranije obnarodovane, postoji razlog za to. Sad lepo napiši odakle si prepisao. Napiši kako si došao do toga. Što je to problem? Da pojasnim, na mufte izvučeš informacije na tebi i meni znan način. KO je potpisao to što si izneo, i da li smeš da ga pogledaš u oči i kažeš "okitio sam se infom koji si ti direktno dobio kao ekskluzivnu informaciju". Ne menjaj teze.
E pa očigledno ne znaš otkud mi informacije i na kraju krajeva zašto je to bitno? Jel sam otkrio državnu tajnu? Jel sam otkrio nešto što je pod oznakom TOP SECRET? Kome je ovim načinjena šteta? |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:45:46
|
A opet to radiš. Juriš na forum da se osetiš kao faca. Nemoj da mi se femkaš, muljaš, posipaš pepelom i pričaš o dobrobiti za strip scenu. Napiši odakle ti, ne izvrdavaj. Budi bre muško, šta se uvek izvlačiš. Napiši odakle ti info, koga si pokrao, pa da idemo dalje. |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:47:14
|
Ne, ne, ne može tako. Ja te to pitam zato što znam odakle ti info. I znam gde si pročitao sve te detalje. I znam kako je to došlo u tvoje ruke. I ti dobro znaš da ja sve to dobro znam. Ako je neko potpisao te informacije, a nisu ranije obnarodovane, postoji razlog za to. Sad lepo napiši odakle si prepisao. Napiši kako si došao do toga. Što je to problem? Da pojasnim, na mufte izvučeš informacije na tebi i meni znan način. KO je potpisao to što si izneo, i da li smeš da ga pogledaš u oči i kažeš "okitio sam se infom koji si ti direktno dobio kao ekskluzivnu informaciju". Ne menjaj teze.
E pa očigledno ne znaš otkud mi informacije i na kraju krajeva zašto je to bitno? Jel sam otkrio državnu tajnu? Jel sam otkrio nešto što je pod oznakom TOP SECRET? Kome je ovim načinjena šteta?
Znam odakle ti info, zato te i pitam. Ne pravi se nevešt, ne izigravaj žrtvu. Kaži odakle si prepisao ovo i onda ćemo pričati o šteti i o koga si se ogrešio. |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:47:30
|
Mislim da nema potrebe da od ovoga pravimo neku aferu jer je svakom dobronamernom jasno da nikakve moje loše namere nema u celoj priči i preneo sam samo jednu lepu vest |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:50:46
|
Ne, nećeš se izvući, ne idemo dalje, reci odakle ti info, kao što rekoh - budi muško i priznaj. Tek tada nastavljamo. Ti si majstor za afere, e pa sad ćeš je i dobiti. Napiši odakle si prepisao info i od koga. |
 |
|
goghy
Average Member

Croatia
670 Posts
Member since 11/12/2012 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:56:09
|
Ne, nećeš se izvući, ne idemo dalje, reci odakle ti info, kao što rekoh - budi muško i priznaj. Tek tada nastavljamo. Ti si majstor za afere, e pa sad ćeš je i dobiti. Napiši odakle si prepisao info i od koga.
Mislim da si poslednja osoba koja ima prava da mi drži moralne kritike jer si me javno olajavao ovde po forumu letos i opanjkavao, praveći od mene debila i napravio mi time štetu u profesiji kojom se bavim! I pored toga trudio sam se da kad god se vidimo budem ok sa tobom al ne vredi, ti imaš nešto protiv mene očigledno! Kakav prepisan info, o čemu pričaš? Ko si ti da ti se pravdam odakle mi info, pa jbt ti ko da sam otkrio državnu tajnu najvišeg ranga??!! |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:59:02
|
Stvarno mi nije jasan toliki animozitet prema meni od pojedinaca ovde! Iz najbolje namere nešto uradim i dočekam se na nož! Stvarno mi je dosta više toga! Odjavljujem se sa foruma! |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 30/01/2018 : 19:59:56
|
Nema olajavanja, nema opanjkavanja, samo činjenice. Možemo ih sve izneti, nemam problem s tim. Sebi nanosiš štetu samo ti sam. Napiši odakle si prepisao info o Zlatnoj seriji, pa ćemo lako objasniti tvoju situaciju u svemu tome. Pa će možda biti jasno i kako samog sebe uvaljuješ u sranja. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 30/01/2018 : 20:04:16
|
quote: Originally posted by goghy
Ajd to svoje sranje rješavajte negdje drugdje,...
Ma oni to kao se sukobili, a u stvari sve to dogovoreno  |
 |
|
Topic  |
|