16-og ću otići u SNK *do tada ostaje zagonetka ima li najave idućeg broja..
zavijen u crno
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ako ovo čita netko iz Ludensa - MOLIM VAS NE UKIDAJTE DIABOLIKA!! Makar morao sam pokupovati sve primjerke neka i dalje izlazi, pa makar i dvomjesečno ili tromjesečno!
Ako ne računamo onih pet brojeva specijal Diabolika, čekao sam više od 15 godina da se Diabolik opet pojavi na kioscima kod nas i sad kada je opet napokon tu ne sklanjate ga za ljubav Boga, molim vas!
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Vjerojatno bude usporio, ali ako je suditi po tome da Ludens (ne računajući Marka) ništa nije ugasio u zadnjih 5-6 godina, onda očekujem da neće ni ovo.
preslusaj italian with michel thomas, tako sam ja napravio i prvih par tj citanja stripova zapisivao rijeci i sta znace i s vremenom jednostavno znao, dosta brzo, par mj i na 70% si, onda odes lijepo na ebay.it i kupis si cijeli ormar romana za 100eura
LUDENS MOLIM VAS NE UKIDAJTE DIABOLIKA!!!NAKON 15 DUGIH GODINA ČEKANJA VRATILI STE MI OMILJENI STRIP I OSTAVITE GA NA DUŽE NAPOKON...DRAGO MI JE DA JOŠ IMA FANOVA OVOG FENOMENALNOG STRIPA!!
LUDENS MOLIM VAS NE UKIDAJTE DIABOLIKA!!!NAKON 15 DUGIH GODINA ČEKANJA VRATILI STE MI OMILJENI STRIP I OSTAVITE GA NA DUŽE NAPOKON...DRAGO MI JE DA JOŠ IMA FANOVA OVOG FENOMENALNOG STRIPA!!
Nadam se da neće. Ako ga ipak ukinu svi mi fanovi Diabolika potpisujemo peticiju!!
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Vjerojatno bude usporio, ali ako je suditi po tome da Ludens (ne računajući Marka) ništa nije ugasio u zadnjih 5-6 godina, onda očekujem da neće ni ovo.
Da, Ludens je najdosljedniji izdavač neisplativih izdanja u posljednje vrijeme
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •