Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 01/03/2018 : 16:49:00
|
nažalost ste obojica u krivu..niti ko napada i vređa moderatora.to on malo umislio sebi
niti koga boli kita što je bivši delikvent postao đentlimen
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/03/2018 : 18:28:29
|
quote: Originally posted by KRAS
nažalost ste obojica u krivu..niti ko napada i vređa moderatora.to on malo umislio sebi
niti koga boli kita što je bivši delikvent postao đentlimen
Ovo ti je poput komentara na portalima. Vest o tome šta se desilo u Big Brotheru, a neko pametan se nađe da napiše: "Koga boli šta se desilo, to je samo za glupe".
Pa ljudi, čitajte i komentarišite ono što vas zanima, i to je to. Inače ispadate smešni.
Krase, znam da si pametan, ali valjda ovde na forumu nalaziš neki ventil, ne znam. I ne samo ti. Nesvrstani, lwood i ostali. Hajde što sam ja dovoljno glup da pod stare dane izigravam moderatora na forumu, vi se pod stare dane svađate sa nekim tamo moderatorom. Haaaalo??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 01/03/2018 : 20:00:00
|
Malo si ti sve ovo preozbiljno shvatio Ljudi komentarišu, prcaju se međusobno, nekad se izduvaju jer ih je nešto isfuralo tokom dana, vode neke svoje male bitke i ratove, pa šta... kao što nalaze istomišljenike, prebace koju o temama koje ne mogu pretresti s frendovima, ženom, štatijaznam. Ajde Boga ti, kao da je ovo ne znam šta, a ne forum sa stripovskim gikovima. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 01/03/2018 : 20:44:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Ovo ti je poput komentara na portalima. Vest o tome šta se desilo u Big Brotheru, a neko pametan se nađe da napiše: "Koga boli šta se desilo, to je samo za glupe".
Pa ljudi, čitajte i komentarišite ono što vas zanima, i to je to. Inače ispadate smešni.
Krase, znam da si pametan, ali valjda ovde na forumu nalaziš neki ventil, ne znam. I ne samo ti. Nesvrstani, lwood i ostali. Hajde što sam ja dovoljno glup da pod stare dane izigravam moderatora na forumu, vi se pod stare dane svađate sa nekim tamo moderatorom. Haaaalo??? [/quote]
mah.meni nije krivo što si me izbacio na godinu dana.stvarno nije.ne boli kazna kad je zaradiš..ali me boli što si zatvorio osovninu zla.brez razloga..a kad je nešto brez razloga onda mora da je zbog poniženja nekog..eto moglo ti se..tako to izgleda u mom sistemu vrednosti... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Posted - 01/03/2018 : 21:39:47
|
Krase, ti si od mene tražio da te izbacim. A ja sam ti rekao da ne želim da to uradim bez razloga.
Što se topica tiče, zahvali tvojim kolegama na ključu. Koliko vas proganjam, vidi se da ne reagujem u ovom drugom topicu koji ste preobratili u izveštaj sa ratišta.
Tako da...ne znam gde grešim, zašto sam proliv i tragikomičan? |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17224 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5041 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 02/03/2018 : 10:46:11
|
quote: Originally posted by Cromwell
Jel mogu ja nešto reći kao čovjek koji svakodnevno prati forum? Jače je od mene jebiga.
1. Ajd ne lažimo se. Dodsferdov potpis jest provokacija i takvim sranjima uopće nije mjesto na stripovskom forumu. Ne vidim da netko stavlja očenaš u potpis (tutta je blizak tome ali ne prelazi granicu dobrog ukusa). Iako je meni sasvim jasno da se tu radi o šok efektu, zajebanciji, običnoj BM estetici - neki drugi forumaši možda (i očito) nisu upućeni u to. A zašto bi i bili? Isticanje svoje vjere ili nevjere bi trebalo biti dozvoljeno samo kao reakcija. Što je upravo ono što se događa (antov topik) Nisam baš siguran da je Dodsferdov prošli i sadašnji potpis bio reakcija na bilošto osim kao sredstcvo privlačenja pažnje. Uostalom, ako je netko usamljen i nema s kime podijeliti i istaknuti svoja razmišljanja i stavove o religiji i black metalu onda takve težnje može upražnjavati na tematskim forumima. Internet je ogroman. Opravdanja u smislu "to su samo tekstovi pjesme" su totalno jadna i podmukla. Što je sljedeće? Da netko sutra stavi neki tekst nekog random NSBM benda.
Što se tiče "loštosti" moderatora- radije bi kopao grabe nego se bakćao sa forumašima kojima se stripovi više ne čitaju pa bi se malo čupali i grizli po svaštari. Jedan je u pubertetu, drugi piše ko da je na ispovjedi kod socijalnog radnika, treći bi se htio uzdignuti od prošlih grijehova ali mu ne ide jer ga četvrti zajebava, petog nitko živ ne razumije jer slikovito baljezga i brije si da je mađarski vampir iz stripa .... Ne znam koliko paklova Dante nije uključio u svoje djelo ali panišer bi mu dobro došao u neinspirativnim trenucima.
A ovo nekupovanje Fibre zbog Manhuntera je urnebes! Skužio sam to još u topiku za strip oskare ali mi je izgledalo totalno nevjerojatno da bude istinito.
Iako se ne slažem sa izbacivanjem Nesvrstanog i Kraša (meni obojica vjerojatno među top 5 forumaša ) neka ovaj moj upis bude shvaćen kao javna podrška moderatorima koji nekad gadno zajebu; pogotovo kao što vidimo u timingu treniranja strogoće. Ali još se i dobro drže uzevši u obzir nevjerojatne količine svakodnevnog spama, infantilnosti i izdrkavanja.
I onda se pojavi šesti kojega svako razumije, a fura se da je veliki meksički revolucionar koji štiti siromašne seljake .
Svoj pametni mozak od velikog prodora sunca i ishlapljivanja ,meksičkog podnevlja sačuvao je velikim sombrerom pa se naša pozvanim da dijeli dijagnoze i terapiju pacijentima |
Edited by - RAKOSI4 on 02/03/2018 11:33:05 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/03/2018 : 13:40:12
|
Vidim da jednom clanu upravo istekla kazna od 48 sati, ali njegov posljednji post je od 23. 2. 2018 Tu nesto ne stima...
76 (1) - 48 sati - uvrede - kazna ističe 02.03.2016.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
RadioClash
Senior Member
Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/03/2018 : 14:02:06
|
quote: Originally posted by RadioClash
Kasniš dvije godine.
Vidi, stvarno!
Vidim, solar nesto promjenio u tom pocetnom postu, ali posto sam trazio danasnji datum (misleci da je netko zavrsio kaznu)... Vidim da su kasper i SPQRoma popili.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 02/03/2018 14:05:09 |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 02/03/2018 : 19:41:29
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by Cromwell
Jel mogu ja nešto reći kao čovjek koji svakodnevno prati forum? Jače je od mene jebiga.
1. Ajd ne lažimo se. Dodsferdov potpis jest provokacija i takvim sranjima uopće nije mjesto na stripovskom forumu. Ne vidim da netko stavlja očenaš u potpis (tutta je blizak tome ali ne prelazi granicu dobrog ukusa). Iako je meni sasvim jasno da se tu radi o šok efektu, zajebanciji, običnoj BM estetici - neki drugi forumaši možda (i očito) nisu upućeni u to. A zašto bi i bili? Isticanje svoje vjere ili nevjere bi trebalo biti dozvoljeno samo kao reakcija. Što je upravo ono što se događa (antov topik) Nisam baš siguran da je Dodsferdov prošli i sadašnji potpis bio reakcija na bilošto osim kao sredstcvo privlačenja pažnje. Uostalom, ako je netko usamljen i nema s kime podijeliti i istaknuti svoja razmišljanja i stavove o religiji i black metalu onda takve težnje može upražnjavati na tematskim forumima. Internet je ogroman. Opravdanja u smislu "to su samo tekstovi pjesme" su totalno jadna i podmukla. Što je sljedeće? Da netko sutra stavi neki tekst nekog random NSBM benda.
Što se tiče "loštosti" moderatora- radije bi kopao grabe nego se bakćao sa forumašima kojima se stripovi više ne čitaju pa bi se malo čupali i grizli po svaštari. Jedan je u pubertetu, drugi piše ko da je na ispovjedi kod socijalnog radnika, treći bi se htio uzdignuti od prošlih grijehova ali mu ne ide jer ga četvrti zajebava, petog nitko živ ne razumije jer slikovito baljezga i brije si da je mađarski vampir iz stripa .... Ne znam koliko paklova Dante nije uključio u svoje djelo ali panišer bi mu dobro došao u neinspirativnim trenucima.
A ovo nekupovanje Fibre zbog Manhuntera je urnebes! Skužio sam to još u topiku za strip oskare ali mi je izgledalo totalno nevjerojatno da bude istinito.
Iako se ne slažem sa izbacivanjem Nesvrstanog i Kraša (meni obojica vjerojatno među top 5 forumaša ) neka ovaj moj upis bude shvaćen kao javna podrška moderatorima koji nekad gadno zajebu; pogotovo kao što vidimo u timingu treniranja strogoće. Ali još se i dobro drže uzevši u obzir nevjerojatne količine svakodnevnog spama, infantilnosti i izdrkavanja.
I onda se pojavi šesti kojega svako razumije, a fura se da je veliki meksički revolucionar koji štiti siromašne seljake .
Svoj pametni mozak od velikog prodora sunca i ishlapljivanja ,meksičkog podnevlja sačuvao je velikim sombrerom pa se naša pozvanim da dijeli dijagnoze i terapiju pacijentima
|
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Posted - 02/03/2018 : 20:12:55
|
quote: Originally posted by Poli
Vidim da jednom clanu upravo istekla kazna od 48 sati, ali njegov posljednji post je od 23. 2. 2018 Tu nesto ne stima...
76 (1) - 48 sati - uvrede - kazna ističe 02.03.2016.
Mogu li dobiti adresu od tvog leka...khmm...dilera? |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47310 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/03/2018 : 19:35:20
|
glede i unatoč Dodsferdovog izbacivanja; jel sad zabranjeno koristit ikakve vjerske potpise ili samo one koji smetaju nekim forumašima? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 05/03/2018 : 20:05:12
|
quote: Originally posted by lwood
glede i unatoč Dodsferdovog izbacivanja; jel sad zabranjeno koristit ikakve vjerske potpise ili samo one koji smetaju nekim forumašima?
mislim da nebi trebo imat problema ukoliko si vjernik crkve nikole tesle ili denser hare krišne nediraj muhameda i džisusa i neš imat problema
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 05/03/2018 : 20:12:41
|
Krase, ti si od mene tražio da te izbacim. A ja sam ti rekao da ne želim da to uradim bez razloga.
Što se topica tiče, zahvali tvojim kolegama na ključu. Koliko vas proganjam, vidi se da ne reagujem u ovom drugom topicu koji ste preobratili u izveštaj sa ratišta.
Tako da...ne znam gde grešim, zašto sam proliv i tragikomičan?
eto.to je upravo ono što je kod tebe ne shvatljivo.pa čojek nezna više kako da se ponaša na osovini nije bilo nikakve svađe, prepirke, vređanja ovog onog a ipak si zatovorio i to na dan moga izbacivanja meni uz prkos valjda i sad se i dalje dipli o sirijskom ratu ali na skroz pogrešnom topiću.. pa me eto zanima.čemu sve to kad se možemo fino družit al nema veze tvoji potezi nekad baš kod ljudi izazivaju otpor.ali to su tvoji potezi..niko nema protiv tebe bašništa i nevidim da te neko vređa ovo je ovde balkan zemlja iz snova možda si zaboravio |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 05/03/2018 : 20:26:49
|
moram i ovo da kažem za 'nevnik malo sam popio pa mi jezik brži od pameti ja sam član tripova.com od samog početka dakle 15 godina a bio sam posmatrač od prvog dana.bukvalno i doslovno od prvog dana i neki članovi i članice su se lično i personalno uvjerili na moju zbirku stripova na koju sam ovak odoka spisko jedno dvajes iljada evrova i da ne idem na put ma kud me vodio bez bar desetak stripova ali eto, ja sam rešio da se neću mešati na stripovskom delu foruma iako sve pratim.baš sve piskuljim na dva-tri topića i smatram da nisam zaslužio 50 i kusur banova al de ajd.šta je tu je barem mi dozvolite slobodu govora na ta dva-tri topića pa neće biti kraj svijeta ako i stari KRAS koju prozbori makar bilo i politički |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Posted - 05/03/2018 : 21:32:22
|
Dodsu niko nije ni prigovorio na potpisu. Barem ja nisam.
Šta su tripice? |
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 05/03/2018 : 21:46:25
|
Šta su tripice?
valjda škembići fuj |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 05/03/2018 : 21:53:07
|
Šta su tripice?
nisi mu prigovorio ali si ga isprovocirao na onom topiću o metalcima barem ja tako vidim i to jeste problem.mislim.znam da si moderator i da možeš sve al tako to ispada uletiš.isprovociraš nekog bezveze ovaj uzvrati ti uzmeš to kao ličnu uvredu sledi baniranje |
|
|
Topic |
|