Definitivno treba preskočiti Kaufmana i Hellingena pa makar povećati broj stranica prošlog/sljedećeg broja. Neće ih ljudi dvaput kupovat, taman da riješimo zaostatak.
Definitivno treba preskočiti Kaufmana i Hellingena pa makar povećati broj stranica prošlog/sljedećeg broja. Neće ih ljudi dvaput kupovat, taman da riješimo zaostatak.
Trebalo bi ali ne nadaj se tome. Ali sami smo krivi, koji nas je vrag gonio da to i kupujemo. Neki nisu i sad to s pravom čekaju u ediciji u kojoj je i mjestu tim epizodama. A opet, garant, ima i onih koji su kupili taj gigant i maxi ali ne bi potpisali preskok AKO je uopće izvodiv, tj. ako nek od epizoda ne počinje ili završava usred sveske.
Ja sam kupio maxi i kupiti ću redovni isto, gigant nisam. Osobno nisam kontra izdavanja redovne serije u edicijama maxi,gigant...pod uvjetom da izađe normalno i u redovnoj seriji.
Ajmo Ludens, dajte neki izmišljeni Zagor maxi, dugo niste, a ne smeta :)
Ne treba lažni, dajte nam pravi da smanjujemo zaostatak
Maxi 30./31. Il segreto dei Druidi / Tajna Druida (Antonio Zamberletti; Marco Torricelli) Maxi 31./32. I racconti di Darkwood / Darkwoodske priče Maxi 32./33. Terre fredde / Hladne zemlje (Jacopo Rauch; Domenico e Stefano Di Vitto)
Maxi 30./31. Il segreto dei Druidi / Tajna Druida (Antonio Zamberletti; Marco Torricelli) Maxi 31./32. I racconti di Darkwood / Darkwoodske priče Maxi 32./33. Terre fredde / Hladne zemlje (Jacopo Rauch; Domenico e Stefano Di Vitto)
Odlično ako je ovo zaista u 5.mjesecu plan što se tiče Maxija, taj jedan u 5.mj., ove "priče" tamo najesen, a taman zimu 2019. staviti ovaj "Hladne zemlje" radi atmosfere i ugođaja
Ajde, drago mi da napokon i taj kolor i specijal dobivamo.
Odlicna zimska naslovnica, mada ni ova druidska ne zaostaje ni malo.
Meni je ova snjezna vrhunska zvijer nek' nam daju najesen kad krene ono kisovito i hladno vrijeme, a ovaj sa snjeznom naslovnicom neka tempiraju za 1.mj 2019 kad bude metar snijega :)
Valjda bi trebala uskoro ici i najava za Specijal i Kolor..