Ispričavam se na kasnom čestitanju Igore, ali zaista sam zatrpan glupostima. Svaka čast na tituli i samo nastavi dalje. Palac gore
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
igor 12 (30 recenzija + 1 kontrarecenzija) Veliko otkriće godine. Vidljiva je strašna energija koju ulaže u tekstove s velikim brojem informacija, a isto je i nastavio i u ovoj godini. Ne znam odakle mu više ta silna energija i elan za pisanje. Pobjednik dvije mjesečne nagrade za najbolju recenziju.
hvala svima na čestitkama i hvala glasačima. iznimno mi je drago da sam, kao novopečeni recenzent, osvojio tutulu, poglavito pokraj nekih jakih i standardno odličnih recenzenata koji već godinama drmaju.
hvala svima još jednom, hvala i svim recenzentima na neumornom pisanju, čitanje svake nove recke me dodatno ispunjava veseljem i obogati mi znanje.
Svratim gde gori, u ono malo vremena što imam a ovde sam bio siguran u ishod pa nisam ni pazio na datum proglašenja Čestitam, igore! Zasluženo sto posto! Kapa dole i ostalim kandidatima.