Da, taj magičan broj i odgovor na sve je upravo broj dana koliko nas dijeli od ovogodišnjeg, 21. po redu CRŠ-a!
Ovogodišnje izdanje će se održati od 11. - 13. 5. 2018., ponovno na istom mjestu - u HDLU-u na Trgu žrtava fašizma 16. Kao što ste već i vidjeli, za sad smo najavili našeg prvog gosta, prijatelja festivala Stana Sakaija, koji nam je za ovogodišnje izdanje napravio izvrsnu ilustraciju svojeg Usagija.
GOSTI 21. CRŠ - Zagreb Comic Cona: - Stan Sakai - Matthieu Bonhomme - Julio Radilović Jules - Moreno Burattini - Mauro Laurenti - Alessandro Piccinelli - Joevito Nuccio - Mario Alberti - Roland Boschi - Nenad Barinić - Tomislav Košta - Edmond Lee - Didier Pasamonik
Izložbe - Retrospektivna izložba Julia Radilovića Julesa - Kroz minula desetljeća - Izložba Matthieu Bonhomme - Izložba Hrvatski strip za djecu - Krešimir Biuk
Svakako nas pratite na društvenim mrežama i na našem novom webu!
hebem mu miša,kakva konspiracija oko Usagija - kao da se radi o zlatnoj koki strip izdavaštva,pa se mora držati u najstrožoj tajnosti.
i dalje se nadam da bi to Bernard mogao nastaviti tamo gde su radić i Macan stali,ali ne gasi se ni nada da bi to Fibra jednog preuzela i odradila u nekoliko omnibusa (ako ovaj što će ga preuzeti zakaže)
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hm...to je vjerovatno na shemu, od sve ribe, najdraza mi je ona junica sta je pala u more s rive... al grijesite... jer niste svu ribu ni probali. A sto se "pica" tice, jbg. volim gemist, al kako to tek nazvati? Francuzi se jeze te supstance...
Ne merem ja to. Kad me te spaljene mrtve riblje oči gledaju iz tankura nešto me stegne oko srca, dok ono teletovo koljeno i ne prepoznajem pa nemam tih problema. Inače ne volim ja to dodavanje vode u alkohol, kako god se zvalo. Eventualno mješanje pive i rakije mi je prihvatljivo.