forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Aleksa Gajić
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/03/2018 : 17:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

nije more nego mocvara

Sorry ali opet imas negativan komentar ili ti ga mrzovoljni pristup temi... pa zasto mocvara pobogu, kad je na svim stranama "regiona", renesansa strip izdavastva.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/03/2018 : 17:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by tex2

Složio bih se sa Nesvrstanim, apsolutno si prije 20 godina mogao kupiti gotovo sve, a danas neki i zbog puno toga što izlazi i odustaju od stripova, a rijetko tko može si priuštiti sve, da i ne govorim o vremenima gdje i nemaš nažalost vremena previše za stripove, pa čemu onda čuđenje, ako nisi čuo za nekoga.

hmmmm...
zar ima i toga?
ozbiljno pitam.

to mi je isto kao i kad bi neko izjavio "postao je peder jer je u njegovom okruženju bilo sve više i više zgodnih cica".

Vjerovatno je mislio da se odustaje od pojedinih izdanja jer se ne može sve ispratiti.

Ali iskreno da kazem, kada zavrsim neku vecu nabavku i odjednom mi doma stoji hrpa novih neprocitanih (pored one hrpe neprocitanih od prije), dođe mi da odvrnem pogled i uopste ne krenem sa citnajem.
Lakse mi je kada neko vrijeme nista novo ne nabavim, pa citam ove stare-nove ili kad kupim samo neki strip ili dva.
Ne znam, ima neki odboj u glavi...

(samo ne znam zasto o toj temi na topicu "Aleksa Gajic)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/03/2018 : 17:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Nisam znao tko je!

Dis' lipse, sad si cuo, pa malo istrazujes, siris vidike, a dobar je crtac, nema sta... to i je najlipse, nesto novo otkrit...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9530 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/03/2018 : 18:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ova prva opcije je malo naduveno napisana ali za to je kriv pokretač polla ne oni koji glasuju za tu opciju. I ja sam glasao za nju samo zato jer mi ni jedna druga nije odgovarala pa sam se prisilno snobizirao.

Ne poznavanje lika i djela (ili barem imena) posjetitelja furuma u HR je malo nategnutu. OK, on je specifičan autor i ima ga samo u specijalnim trgovinama ali uz sve to ako stvarno nemaš usko područje interesa morao si naići na njega. Sudjelovao na CRŠu i na sajmu u Puli (ono što ja znam) i ako ne posjećuješ festivale valjda si barem škicnuo oko na listu gostiju? Pa čak i ako si samo Bonellijevac, valjda si vidio kompletnu listu?

Uz sve to, nisi morao nikad čuti za Gajića. Uostalom, čovjek konstantno uči ali kao što sam prvo napisao, nezanje nije izgovor. VČ postavi rad jednog autora kojeg nisi nikad čuo a do sada su stavljali top umjetnike. I prva reakcija je bila da je to neki anonimus?? Nigdje logike.

Za sada možemo reći da su ljudi na topiku za ZS bili u krivu. Većina foruma zna tko je Gajić a zahvaljujući naslovnici ZS to sada zna preko 80%
Vjerujem da je Gajić sada pretpan commissionima... pume.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17888 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/03/2018 : 18:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

nije more nego mocvara

Sorry ali opet imas negativan komentar ili ti ga mrzovoljni pristup temi... pa zasto mocvara pobogu, kad je na svim stranama "regiona", renesansa strip izdavastva.

kakva renesensa?
komunizam i renesansa možda ali sama renesansa nikako

preklapanje edicija
započinjanje pa stajanje ili usporavanje te ukidanje
nikakvog reda barem ovo što ja pratim
kreće se od kraja završava početkom :D
nit se zna ritam niti red niti što
jedino se drže dva tri izdanja što valja :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/03/2018 : 18:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Uz par preklapanja, (sto je odlicna tema za zasebni topic), ipak je scena odlicna. Izdavaci imaju sve bolje i bolje albume, kao i kiosk izdanja. Na neka se istina, dugo ceka, al bice i to... za svakog nesto...ja osobno gustam u ovoj izdavackoj danasnjici.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/03/2018 : 19:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Ova prva opcije je malo naduveno napisana ali za to je kriv pokretač polla ne oni koji glasuju za tu opciju. I ja sam glasao za nju samo zato jer mi ni jedna druga nije odgovarala pa sam se prisilno snobizirao.

Ne poznavanje lika i djela (ili barem imena) posjetitelja furuma u HR je malo nategnutu. OK, on je specifičan autor i ima ga samo u specijalnim trgovinama ali uz sve to ako stvarno nemaš usko područje interesa morao si naići na njega. Sudjelovao na CRŠu i na sajmu u Puli (ono što ja znam) i ako ne posjećuješ festivale valjda si barem škicnuo oko na listu gostiju? Pa čak i ako si samo Bonellijevac, valjda si vidio kompletnu listu?

Uz sve to, nisi morao nikad čuti za Gajića. Uostalom, čovjek konstantno uči ali kao što sam prvo napisao, nezanje nije izgovor. VČ postavi rad jednog autora kojeg nisi nikad čuo a do sada su stavljali top umjetnike. I prva reakcija je bila da je to neki anonimus?? Nigdje logike.

Za sada možemo reći da su ljudi na topiku za ZS bili u krivu. Većina foruma zna tko je Gajić a zahvaljujući naslovnici ZS to sada zna preko 80%

80 % aktivnih ljudi na forumu jer velika većina forumaša uopće ne komentira. Velika razlika. Pogotovo uz pretpostavku da su oni aktivniji i bolje informirani i veći kolekcionari.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9530 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/03/2018 : 19:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ako ćemo cjepidlačiti onda je to samo 80% od onih koji su glasali. Time samo rušiš legitimet polla. Rezultat je, moguće, potpuno pogrešan jer je od 3800 ljudi glasalo njih samo 100-tinjak. Ali kako drugog istraživanja nema mislim da mirne duše mogu reći da ti je pretpostavka (opet) kriva.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 29/03/2018 : 19:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

I da nadopunim, možd se neko i gazi sočim pa je naletio na ovo, onomad (prije tehnotisea):

https://youtu.be/rjLEWPRH9Y4

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/03/2018 : 19:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

80 % aktivnih ljudi na forumu jer velika većina forumaša uopće ne komentira. Velika razlika. Pogotovo uz pretpostavku da su oni aktivniji i bolje informirani i veći kolekcionari.

Nije ti nuzno da su,(mi koji kimentiramo), aktivniji forumasi i bolje informirani. Ne zbilja. A nadalje, osobno znam vise clanova koji rijeci nisu postali, nikad, a da im vidis,(vidite), kolekcije, na dupe bi pali.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1749 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 29/03/2018 : 19:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Gajić je mainstream majstor dosta klasićnog i spoliranog crteža kao recimo Sudžuka. Imam one njegove male knjižice (dve ili tri) i nemam ni Bića bogova ni Technotisea jer ne pratim puno mainstreama ali imam puno poštovanja do autorovog znanja. Njegove stvari su udžbeniki crteža i kompozicije. Nema ni najmanjih grešaka, utjecaji nisu oćiti jer je predobar za tako nešto. A i kolorira genijalno.

Zbog takvih crtaćkih i stripovskih stručnjaka strip sa ovih prostora (deset do dvadeset njih: Janjetov, Kordej, Kerac, Gera, Sudžuka, Lavrič, Macan...) nešto znači izvan lokalnih razmjera.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 29/03/2018 19:43:27
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15827 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/03/2018 : 19:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

Gajić je mainstream majstor dosta klasićnog i spoliranog crteža kao recimo Sudžuka. Imam one njegove male knjižice (dve ili tri) i nemam ni Bića bogova ni Technotisea jer ne pratim puno mainstreama ali imam puno poštovanja do autorovog znanja. Njegove stvari su udžbeniki crteža i kompozicije. Nema ni najmanjih grešaka, utjecaji nisu oćiti jer je predobar za tako nešto. A i kolorira genijalno.

Zbog takvih crtaćkih i stripovskih stručnjaka strip sa ovih prostora (deset do dvadeset njih: Janjetov, Kordej, Kerac, Gera, Sudžuka, Lavrič, Macan...) nešto znači izvan lokalnih razmjera.

Pokojni Biukovic, Parlov, Ribic, Granov, Pahek, Laci, pokojni Devlic, Meseldija ,Perovic ,Petrusa...da nadodam jos neke koji su jeli "gastarbajterski" kruh vani...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17888 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/03/2018 : 20:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz par preklapanja, (sto je odlicna tema za zasebni topic), ipak je scena odlicna. Izdavaci imaju sve bolje i bolje albume, kao i kiosk izdanja. Na neka se istina, dugo ceka, al bice i to... za svakog nesto...ja osobno gustam u ovoj izdavackoj danasnjici.

presto Napoleon
meni je to dovoljno

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/03/2018 : 20:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ćemo cjepidlačiti onda je to samo 80% od onih koji su glasali. Time samo rušiš legitimet polla. Rezultat je, moguće, potpuno pogrešan jer je od 3800 ljudi glasalo njih samo 100-tinjak. Ali kako drugog istraživanja nema mislim da mirne duše mogu reći da ti je pretpostavka (opet) kriva.

Ne znam odakle ti brojka od 3800 ljudi ?????? Ima 401 stranica sa članovima, a na svakoj stranici po 25 članova što daje 401x25=.... Naravno da glasanje na kojem glasuje 1 posto glasača ne može imati nikakav legitimitet kao što niti nije namjera ovog polla bila da se postigne išta osim diskusije. Svejedno, točnije je 80% od broja AKTIVNIH članova nego tvoja tvrdnja o 80 % forumaša koji su čuli za Gajića.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/03/2018 : 20:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije ti nuzno da su,(mi koji kimentiramo), aktivniji forumasi i bolje informirani. Ne zbilja. A nadalje, osobno znam vise clanova koji rijeci nisu postali, nikad, a da im vidis,(vidite), kolekcije, na dupe bi pali.

Naravno da nije nužno, ali na ovom forumu je 10 tisuća registriranih članova tako da ne vjerujem da više od 1, maksimalno 2 posto od te brojke ima stvarno impresivne kolekcije. Logičnije mi je da su oni aktivni forumaši i više zainteresirani za svijet stripa. Ponavljam, naravno da ne mora značiti....
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9530 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/03/2018 : 21:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam odakle ti brojka od 3800 ljudi ?????? Ima 401 stranica sa članovima, a na svakoj stranici po 25 članova što daje 401x25=.... Naravno da glasanje na kojem glasuje 1 posto glasača ne može imati nikakav legitimitet kao što niti nije namjera ovog polla bila da se postigne išta osim diskusije. Svejedno, točnije je 80% od broja AKTIVNIH članova nego tvoja tvrdnja o 80 % forumaša koji su čuli za Gajića.

3837 od 10024 korisnika je nešto nekad napisalo na ovom forumu, vidi se to na prvoj stranici. Naravno, baš baš aktivnih je puno manje.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2018 : 21:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Mrkva i slatka Marija javljaju iz zagrebačkog kafića da znaju za Gajića i da je sramota da ljudi ne znaju za tog velikana.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/03/2018 : 21:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

3837 od 10024 korisnika je nešto nekad napisalo na ovom forumu, vidi se to na prvoj stranici. Naravno, baš baš aktivnih je puno manje.

Obzirom da su pravo glasa imali svi članovi foruma, a ne samo oni kojisu objavili barem jedan post znači da je glasalo 100 ljudi od 10 000, a ne kako si ti napisao, kada već hoćeš pokazati nekom da je ( opet) krivo pretpostavio
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5547 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/03/2018 : 22:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Obzirom da su pravo glasa imali svi članovi foruma, a ne samo oni kojisu objavili barem jedan post znači da je glasalo 100 ljudi od 10 000, a ne kako si ti napisao, kada već hoćeš pokazati nekom da je ( opet) krivo pretpostavio

Evo 101
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/03/2018 : 22:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

quote:

quote:

Evo 101

E jbg, omaši za jedno mjesto nagradu za jubilarnog glasača
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 29/03/2018 : 23:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Nekoliko mojih odgovora...

andjusticeforall, opcije odgovora na pitanje su otprilike uzete iz rasprave koja se o Gajiću vodila na temi "Zlatna serija - Veseli četvrtak". Dakle, određeni su rekli da je stvar opće kulture znati tko je on pa ublažili retoriku. Drugi su legitimno rekli da do naslovnice nisu imali pojma tko je itd. Uglavnom, jest malo u šaljivom tonu jer se tamo spominjao i kviz "Potjera". Ne vidim tu nikakav problem jer mislim da sam u odgovorima ponudio dobre opcije. U prvu opciju sam dodao "skoro" čime sam ispratio ublažavanje retorike a zadnja, s ovim "dalje" je, kako rekoh, u šaljivom tonu, opcija za one koji nisu ulazili ni na temu ZS, odnosno taj njen dio i raspravu o naslovnici. Očito će pobijediti prva opcija, to su dobri poznavatelji Gajićeva rada, samo eto nisu imali neke volje puno pisati o njemu, prenositi njegov rad, uvijek je zanimljivije raspravljati o Demonima ludila ili, pak, šutjeti.

njofra, ne znam što želiš reći ali pijan si pa ti se pola oprašta. O svakom autoru se raspravlja, i scenaristu i crtaču, bilo kroz konkretno djelo bilo u topicu koji jasno glasi na njegovo ime, a bilo je pollova tipa Boselli vs Burattini i šta ti ja znam kakvih još. Valjda nije problem što je Gajić Srbin? Reci slobodno ako jest. Ovo "Je li vam neugodno nečiju naslovnicu komentirati u neugodnom tonu?" je bezvezan komentar, pa topici o nekom stripu većinom odoše na to, više se priča o crtežu nego o radnji i tvoja retorika je populistička ali davno otrcana. To je otprilike u stilu "Što komentiramo nogomet kad ga ne igramo?". Jednostavno se vidi na čijoj si strani.. "remek djelo". heh, pa to ni karven nije rekao. Jesi ti gosp. Gajić?

A nema šta, oprao si me vrhunski.
Ja nemam problema sa Srbima nit s ikim, imaš li ti?
I kakvo ti je to bezvezno pitanje uopće, kakve to sad veze ima sa temom?
ispadaš panj
populistička, otrcana, nogomet, komentiranje bla bla bla, bla bla bla moram se opravdat jer sam ispo panj itd

ajd sad nastavi dalje sa mudrolijama

pa sunce ti poljubim ajd napravi anketu ' mišljenje o dvejnu i njegovim mudrolijama i sveznadarstvu' pa da vidimo onda sto ces biti cijepljen od emocija. taki pametan

Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 29/03/2018 : 23:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

+1

i još more 'domacih' entuzijasta, autora, ljubitelja stripa pa čak i izdavača koji sami po sebi moraju biti ljubitelji stripa da bi se upustili u taj posao

ne da znaci nesto, nego znaci jako puno puno puno.

i cijenjeni su u cijelom svemiru, europi, aziji, balkanu itd..

samo sto ljudi 'ovdje' ne znaju to cijeniti pa onda budu mudri kakvi vec jesu Bogomdani i nacitani, rodeni pametni sunce im poljubim

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/03/2018 : 00:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by njofra32

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Nekoliko mojih odgovora...

andjusticeforall, opcije odgovora na pitanje su otprilike uzete iz rasprave koja se o Gajiću vodila na temi "Zlatna serija - Veseli četvrtak". Dakle, određeni su rekli da je stvar opće kulture znati tko je on pa ublažili retoriku. Drugi su legitimno rekli da do naslovnice nisu imali pojma tko je itd. Uglavnom, jest malo u šaljivom tonu jer se tamo spominjao i kviz "Potjera". Ne vidim tu nikakav problem jer mislim da sam u odgovorima ponudio dobre opcije. U prvu opciju sam dodao "skoro" čime sam ispratio ublažavanje retorike a zadnja, s ovim "dalje" je, kako rekoh, u šaljivom tonu, opcija za one koji nisu ulazili ni na temu ZS, odnosno taj njen dio i raspravu o naslovnici. Očito će pobijediti prva opcija, to su dobri poznavatelji Gajićeva rada, samo eto nisu imali neke volje puno pisati o njemu, prenositi njegov rad, uvijek je zanimljivije raspravljati o Demonima ludila ili, pak, šutjeti.

njofra, ne znam što želiš reći ali pijan si pa ti se pola oprašta. O svakom autoru se raspravlja, i scenaristu i crtaču, bilo kroz konkretno djelo bilo u topicu koji jasno glasi na njegovo ime, a bilo je pollova tipa Boselli vs Burattini i šta ti ja znam kakvih još. Valjda nije problem što je Gajić Srbin? Reci slobodno ako jest. Ovo "Je li vam neugodno nečiju naslovnicu komentirati u neugodnom tonu?" je bezvezan komentar, pa topici o nekom stripu većinom odoše na to, više se priča o crtežu nego o radnji i tvoja retorika je populistička ali davno otrcana. To je otprilike u stilu "Što komentiramo nogomet kad ga ne igramo?". Jednostavno se vidi na čijoj si strani.. "remek djelo". heh, pa to ni karven nije rekao. Jesi ti gosp. Gajić?

A nema šta, oprao si me vrhunski.
Ja nemam problema sa Srbima nit s ikim, imaš li ti?
I kakvo ti je to bezvezno pitanje uopće, kakve to sad veze ima sa temom?
ispadaš panj
populistička, otrcana, nogomet, komentiranje bla bla bla, bla bla bla moram se opravdat jer sam ispo panj itd

ajd sad nastavi dalje sa mudrolijama

pa sunce ti poljubim ajd napravi anketu ' mišljenje o dvejnu i njegovim mudrolijama i sveznadarstvu' pa da vidimo onda sto ces biti cijepljen od emocija. taki pametan

Dwayne mislim da ti je potpuno nepotrebno ovo sa "Je li problem što je Srbin?" spikom, nitko to nije nigdje rekao. Ajde da ne pišemo više takve stvari

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7036 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/03/2018 : 00:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ma ništa loše nisam mislio i nemam ništa protiv Srba ali kako vidim da je dotični ratoboran i sklon pretjerivanju htio sam dokučiti zašto, je li možda iz tog razloga? Sad me zapravo ne zanima, vidim da se od 80 postova bar u 20 svađao s nekim.
Povlačim se. Ti ocijeni naslovnicu savršenom, ja užasnom i gotovo. Ali pričati nešto tipa "Šta vi znate, nemate pojma ni kako se crta" i "Kako vam nije neugodno ocijeniti naslovnicu lošom" je bezveze.

I inače samo su se Jocko i Svet stripa potrudili nešto prikazati. U Jockovom postu su sasvim ok Gajićevi crteži, nitko ne govori da je loš crtač već naslovnica. A poll je samo o tom koliko je poznat. Mislim da se bez problema poll može zaustaviti a da topic ostane otvoren pa tko ga prati neka ga i promovira, podijeli s ostalima. Laku noć.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 30/03/2018 01:12:43
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/03/2018 : 01:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

presto Napoleon
meni je to dovoljno

Presto Napoleon?
Pobogu ljudi šta ćemo?
Ode strip scena u tri pizde materine.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 30/03/2018 01:25:21
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll