Zna li itko koji je ovo strip u originalu i ko mu je autor? Izlazio je u ediciji Pingvin a glavni lik se zove Džoni Havk.Na googlu ne mogu pronaći ništa pametno. Kao što se vidi iz slika strip je novinski,tabla od 3 pasice a prva priča ima 17 tabli.Poslije toga u Pingvinu ide druga priča kod koje su pasice dnevne tj.jedna.
Sad kad sam pozorno sve pročitao sigurniji sam da jest! Dovoljno je pročitati ovaj dio "Apač neće da kaže svoje ime ali zvaćemo ga Toma" a odgovor "Hej, pa tvoje je ime Džoni Havk. On kao Toma i tvoje prezime Havk, zvaćemo ga Tomahavk!". Prevelika slučajnost a nije prvi put da strip ne nosi naziv glavnog lika.
Sad kad sam pozorno sve pročitao sigurniji sam da jest! Dovoljno je pročitati ovaj dio "Apač neće da kaže svoje ime ali zvaćemo ga Toma" a odgovor "Hej, pa tvoje je ime Džoni Havk. On kao Toma i tvoje prezime Havk, zvaćemo ga Tomahavk!". Prevelika slučajnost a nije prvi put da strip ne nosi naziv glavnog lika.
dc-jev tomahawk je izlazio i u ex-yu to ti je americki comic book smesten u osamnaesti vek ovo gore je novinski strip, moguce britanski ili spanski, smesten u devetnaesti
Tražim jedan web-strip koji mi se prošle godine pojavio na Facebookovom feedu. Tema je upucavanje zgodnog i debelog dečka lijepoj curi. Radnja je smještena u ured. Debeli i zgodni kažu potpuno istu stvar curi. Kad joj to kaže zgodni, laska joj, a kad joj to kaže debeli, zgrozi se i viče nešto kao "harassment". Od Googlea mi nema koristi.