Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/04/2018 : 15:20:13
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by globinjo
Zadnji post ima dva dana Tlapnje i nebuloze se ne uzimaju u obzir
Tlapnje i nebuloze bi moderatori tribali prikinit, a ti kažeš da ih ne triba uzet u obzir? Dušu dalo za konstruktivni razgovor. Zadnji post koji spominješ je vrhunac bezobrazluka i trolanja. Koliko bezobrazan tribaš bit da se nakon svega ispisanoga vratiš na početak i opet ismijavaš "jogurte i japanke", mada si na temu "jogurta i japanki" par stranica prije ispao glup?
Vriđanje i prijetnje su isto cool Vjerovatno ovisno o tome od koga dolaze i kome su upućene.
Bar bi tebi tribalo bit jasno koliko je sranja sumohrvat napisa i da je odavno priša granicu dobroga ukusa.
ako smo ustanovili da je mamlaz pijandura oralndo isto onda je i sumo jer onakve bezvezarije ne može pisat trijezan čovik najjače je ono osnovan od režima i išao po svijetu pronoseći slavu tog režima pa kako da ga izbacim i stari indijanci su rekli da se takvog čovjeka ne dira jer će nas kaznit Bog
Ma sve mi je jasno, ako ga ti izbaciš opet ćemo čitat o teroru tovarskog kopita. Meni bi bilo dovoljno da ga na par sati "oladi" mladjo, čisto da svi vide da je mladjo protovarski moderator.
srbi ne izbacuju srbe
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/04/2018 : 15:29:52
|
Tlapnje i nebuloze bi moderatori tribali prikinit, a ti kažeš da ih ne triba uzet u obzir? Dušu dalo za konstruktivni razgovor. Zadnji post koji spominješ je vrhunac bezobrazluka i trolanja. Koliko bezobrazan tribaš bit da se nakon svega ispisanoga vratiš na početak i opet ismijavaš "jogurte i japanke", mada si na temu "jogurta i japanki" par stranica prije ispao glup?
Vriđanje i prijetnje su isto cool Vjerovatno ovisno o tome od koga dolaze i kome su upućene.
Bar bi tebi tribalo bit jasno koliko je sranja sumohrvat napisa i da je odavno priša granicu dobroga ukusa.
ako smo ustanovili da je mamlaz pijandura oralndo isto onda je i sumo jer onakve bezvezarije ne može pisat trijezan čovik najjače je ono osnovan od režima i išao po svijetu pronoseći slavu tog režima pa kako da ga izbacim i stari indijanci su rekli da se takvog čovjeka ne dira jer će nas kaznit Bog
Ma sve mi je jasno, ako ga ti izbaciš opet ćemo čitat o teroru tovarskog kopita. Meni bi bilo dovoljno da ga na par sati "oladi" mladjo, čisto da svi vide da je mladjo protovarski moderator.
srbi ne izbacuju srbe
Ja sam mješanac jbga, nas nitko ne voli :D A i poturica je gori od Turčina tako da je vrijeme da treniram strogoću. Znači:
sumohrvat će dobiti ban jer je iz Rijeke, znači srbin je. Nesvrstani jer je tov...,khm dalmatinac. A i Polija ćemo ubaciti tu makar je ostavio samo jedan post ali je Slovenac pa da i to riješimo.
Tako fino - tri muhe jednim udarcem
Dobro Nesvrstani kaj sad pizdiš? Zar ne bi bilo glupo sad da se nekoga udalji zbog one rasprave? Ok, rasprava je malo žešća ali to je sportski podforum pa se takve stvari i toleriraju Ne ulazim uopće u temu rasprave samo mislim da je to jedna žešća rasprava na sportskom pdf-u između dva lika navijača suparničkih klubova, a koji bi, da se nađu uživo, vjerojatno popili par piva i dobro se zabavili
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/04/2018 : 15:31:34
|
quote: Originally posted by mladjo
srbi ne izbacuju srbe
Ja sam mješanac jbga, nas nitko ne voli :D A i poturica je gori od Turčina tako da je vrijeme da treniram strogoću. Znači:
sumohrvat će dobiti ban jer je iz Rijeke, znači srbin je. Nesvrstani jer je tov...,khm dalmatinac. A i Polija ćemo ubaciti tu makar je ostavio samo jedan post ali je Slovenac pa da i to riješimo.
Tako fino - tri muhe jednim udarcem
Dobro Nesvrstani kaj sad pizdiš? Zar ne bi bilo glupo sad da se nekoga udalji zbog one rasprave? Ok, rasprava je malo žešća ali to je sportski podforum pa se takve stvari i toleriraju Ne ulazim uopće u temu rasprave samo mislim da je to jedna žešća rasprava na sportskom pdf-u između dva lika navijača suparničkih klubova, a koji bi, da se nađu uživo, vjerojatno popili par piva i dobro se zabavili
ja pak mislin da bi se pobili,šta je i normalno |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/04/2018 : 15:37:46
|
Pa dobro, kako Vuco veli:"Treba dobro pojest' i popit' a ak se malo i pripuca, ha šta onda, sve je to normalno" :D |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/04/2018 : 16:11:59
|
quote: Originally posted by Tonka24
...ima još jedan jedan sličan njemu samo u zadnje vrijeme se primirio pa pazi donekle što piše.
Ovo si mislia na mene, pa jbt u zadnjih godinu dana napisa sam mozda desetak postova, ali drago mi je da sam ti uvik u mislima..i ja tebe puno volim Tonkica moj.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 11/04/2018 : 16:21:50
|
stoko bez repa |
Mrzim mrznju! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 11/04/2018 : 16:41:18
|
quote: Originally posted by brni
...ima još jedan jedan sličan njemu samo u zadnje vrijeme se primirio pa pazi donekle što piše.
Ovo si mislia na mene, pa jbt u zadnjih godinu dana napisa sam mozda desetak postova, ali drago mi je da sam ti uvik u mislima..i ja tebe puno volim Tonkica moj..
Nema nama je suđenja janjetina negdje u Vodicama...od parkirališta do janjetine! Ne zaboravi ponijeti HNS-ovu zastavu okrenutu naopako |
Edited by - Tonka24 on 11/04/2018 16:41:51 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/04/2018 : 16:48:37
|
Nema nama je suđenja janjetina negdje u Vodicama...od parkirališta do janjetine!
Ma koje Vodice, otic cemo na Boraju u restoran Torcida..
Nema bolje janjetine.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Posted - 11/04/2018 : 17:08:10
|
quote: Originally posted by manhunter
Globo Srbine, ne daj se!
Bolje Srbin iz Splita Nego Srbin švajcarac Ja sam i dalje na otadžbini Nisam pobjegao Pizdunu
kakva sad otadzbina, pa nisi u Peci :) |
Mrzim mrznju! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 11/04/2018 : 17:27:52
|
Dalmacija kolevka srpstva?? Nećemo davati na vrednosti tom deliću obale. Iran, bato moj, čitaj malo i obrazuj se!
Dioklecijan je bio od stare srpske loze Dokolenića, ali su ga Iluminati preimenovali, da bi nam napakostili.
Za Ajduk se zna.
A i za tebe. Da si Rvat, bio bi Kunić, a ne Zečić. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/04/2018 : 17:37:25
|
quote: Originally posted by manhunter
Dalmacija kolevka srpstva?? Nećemo davati na vrednosti tom deliću obale. Iran, bato moj, čitaj malo i obrazuj se!
Dioklecijan je bio od stare srpske loze Dokolenića, ali su ga Iluminati preimenovali, da bi nam napakostili.
Za Ajduk se zna.
A i za tebe. Da si Rvat, bio bi Kunić, a ne Zečić.
|
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 11/04/2018 : 18:16:15
|
Pfffff
Zečić- Vučić
Zečević- Vučević.
Prestani nijekati svoje podrijetlo. 😋 |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 11/04/2018 : 18:54:48
|
Moji Milići su ponosni Hercegovci, možda su došli iz Zagvozda. Što opet potvrđuje čija je Dalmacija. 😋😋😋😋 |
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Posted - 11/04/2018 : 19:09:13
|
Talijanski Srbi znaci :) glavno da nemamo veze sa juznim hrvatima iz juzne hrvatske :) |
Mrzim mrznju! |
Edited by - mamlaz on 11/04/2018 19:10:17 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mamlaz
Advanced Member