Dobro Nesvrstani kaj sad pizdiš? Zar ne bi bilo glupo sad da se nekoga udalji zbog one rasprave? Ok, rasprava je malo žešća ali to je sportski podforum pa se takve stvari i toleriraju Ne ulazim uopće u temu rasprave samo mislim da je to jedna žešća rasprava na sportskom pdf-u između dva lika navijača suparničkih klubova-
Tebi je ono rasprava Ono je trkeljanje 2 idiota od kojih jedan trkelja iz samo sebi poznatoga razloga, a drugi trkelja jer zajebava prvog. Navijačka rasprava mladjo???? Daj me ne jebi bez kurca.
Najluđe od svega je šta san uvjeren da si kompletno neinformiran i da blage veze nemaš zašto su stvari koje sumo i tonka pišu idiotska trkeljanja koja nisu rasprava. Nije sramota neznat mladjo. Ako te zanima pitaj.
I ne tražin ja da se izbaci nikoga. Znaš da san provokator i da mi je u stvari najveći gušt kad se pokažete ste nekompetentni i da imate dvostruka mjerila.
Evo ti jedan edukacijski BBCjev filmić koji savršeno oslikava raspravu između suma i mene
Dobro Nesvrstani kaj sad pizdiš? Zar ne bi bilo glupo sad da se nekoga udalji zbog one rasprave? Ok, rasprava je malo žešća ali to je sportski podforum pa se takve stvari i toleriraju Ne ulazim uopće u temu rasprave samo mislim da je to jedna žešća rasprava na sportskom pdf-u između dva lika navijača suparničkih klubova-
Tebi je ono rasprava Ono je trkeljanje 2 idiota od kojih jedan trkelja iz samo sebi poznatoga razloga, a drugi trkelja jer zajebava prvog. Navijaćka rasprava mladjo???? Daj me ne jebi bez kurca.
Najluđe od svega je šta san uvjeren da si kompletno neinformiran i da blage veze nemaš zašto su stvari koje sumo i tonka pišu idiotska trkeljanja koja nisu rasprava. Nije sramota neznat mladjo. Ako te zanima pitaj.
I ne tražin ja da se izbaci nikoga. Znaš da san provokator i da mi je u stvari najveći gušt kad se pokažete ste nekompetentni i da imate dvostruka mjerila.
Evo ti jedan edukacijski BBCjev filmić koji savršeno oslikava raspravu između suma i mene
Pa znam o čemu se radi:Svađate se koji je klub drugi a koji treći po kvaliteti u HR :D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Prije svega, sretan mi 42. rođendan. Nažalost nismo svi dovoljno blizu pa vas mogu ponuduti samo čašicom vlatite mudrosti. Isto tako, alkoholon vas neću nudit da se ne naljuti mamlaz jer za njega neman dovoljno veliku čašu.
Moderatori zaspamali ste topic pizdarijama o alternativnoj povijesti, lošin bendovima i Srbima, a ovo je ozbiljan topic. Ako van se priča o glazbi imate podforum glazba, ako se furate na alternativnu povijest imate hajdukov topic, a ako vam se priča o Srbima imate rijekin topic.