Super ali nije mi jasno zašto to nije moglo kao posebna edicija a ne 5. broj riznice Bonelli jer će, ako se ne varam, u 3 omnibusa završiti. Dakle, nešto slično kao Saguaro u PP-u.
Inače, imam prva 3 broja iz izdanja Agarthi Comicsa pa prvi omnibus kupujem tek kad izađe drugi.
ni meni se ne svidja sto ide kao broj 5 riznice boneli a ne kao zasebno..mozda je jeftinije im ovako...nadao sam se da ce se, barem u startu, drzati romanzija, pa kasnije preci na one shot i la miniserie...ne vjerujem da ce u tri knjige, to bi bilo 4,5,5...prije da ce u 4 knjige, 4,4,3,3.
Super ali nije mi jasno zašto to nije moglo kao posebna edicija a ne 5. broj riznice Bonelli jer će, ako se ne varam, u 3 omnibusa završiti. Dakle, nešto slično kao Saguaro u PP-u.
Inače, imam prva 3 broja iz izdanja Agarthi Comicsa pa prvi omnibus kupujem tek kad izađe drugi.
ni meni se ne svidja sto ide kao broj 5 riznice boneli a ne kao zasebno..mozda je jeftinije im ovako...nadao sam se da ce se, barem u startu, drzati romanzija, pa kasnije preci na one shot i la miniserie...ne vjerujem da ce u tri knjige, to bi bilo 4,5,5...prije da ce u 4 knjige, 4,4,3,3.
Eh, moja greška. Mislio sam da ukupno ima 12 brojeva.
Cena bi trebala biti tu negde oko hiljadarke, kao i dosadašnje riznice, e sad možda zbog tih 512 strana i cena bude nešto malo veća ali ne bi trebala da pređe 1500 dindži....
objavise iz ck da ce cijeli serijal ici u 4 toma... naslovnica je od prvog broja..ja sam se potajno nadao da ce staviti naslovnicu od broja 4, ali dobro..
a ja sam zaboravio sta od jan diksa uopste imam..zatrpano je to negde u ormanima...od dagde ga nemam...a siguran sam da imam broj 1 od agartija...da li je u srbiju stizalo od agartija posle broja 1 ? (da osvezim pamcenje)
Holandski istražitelj umetnina Jan Diks istovremeno je i likovni kritičar i konsultant Rajksmuseuma u Amsterdamu. Njegove istrage su sve samo ne obične i odvijaju se na rubu umetnosti i kriminala, stvarnog i fantastičnog. I njegov život je složen niz neobičnih susreta, pića i žena, i ljubavi prema Aniki, ženi bez koje ne može,ali s kojom mu ne ide.
Karlo Ambrozini,tvorac ovog uzbudljivog serijala, poznat je po svom crtačkom radu na stripovima „Ken Parker“ i „Dilan Dog“ i naserijalu „Napoleon“.
Čarobna knjiga će u okviru nove podbiblioteke „Riznica Boneli: omnibus“ – u kojoj ćemo objavljivati višetomne priče– do kraja leta objaviti ceo mini-serijal od četiri toma. Prvi tom –na 512 strana, crno-beli, formataB5 i tvrdo ukoričen –obuhvata epizode „Smrt jednog slikara“, „Jaguarova soba“, „Naša Gospa od Pčela“ i „Trijumf smrti“, s naslovnicama epizoda u koloru!
„Jan Diks 1“ će biti na Letećem startu od 18.4. do 22.4, po ceni od 1.340 dinara, u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.
a ja sam zaboravio sta od jan diksa uopste imam..zatrpano je to negde u ormanima...od dagde ga nemam...a siguran sam da imam broj 1 od agartija...da li je u srbiju stizalo od agartija posle broja 1 ? (da osvezim pamcenje)
šta god da imaš (agarthi ili dagda) treba ti prva knjiga, jer su oba stali na broju 3...
i da, izgleda da ovo ipak neće biti broj 5, već, kako i sami rekoše, nova podbiblioteka „Riznica Boneli: omnibus“
ja se dvoumim da li da uzmem; na osnovu one tri epizode, uzimao bih, ali pre po jednu svesku ili, ako vec ide omnibus, u mekom povezu.. da li je neophodno objaviti (imati) ovaj serijal u hc-u?