Samo naprijed, rijetka si kao bijeli medvjedi I budi aktivna, svaki puta na recenzijama i ovdje kada vidim da napišeš bilo što, odmah idem čitati, ne zbog spola već zbog zanimljivosti napisanog, pogotovo mislim na recenzije
eto grofice mene zanima koje junake sem zagora jos volis i kako si zavolela stripove ?
i kako na primer tvoje drugarice reaguju kad vide tvoju kolekciju (predpostavljam da vecina nije u svetu stripa) ?
Jel te zanima kako moje društvo reagira na to što čitam stripove ? :) inače, osim zagora čitam sve od Bonellija, sve što izbaci fibra, poneku mangu i taaaako....Upravo čitam Žive mrtvace 3 od Fibre. Hoćeš sliku u inbox ? Dok čitam Zagora ? Ili dok čitam nekog drugog junaka :)
eto grofice mene zanima koje junake sem zagora jos volis i kako si zavolela stripove ?
i kako na primer tvoje drugarice reaguju kad vide tvoju kolekciju (predpostavljam da vecina nije u svetu stripa) ?
Reakcije prijateljica? Zaplešu kolo! Šalim se. Poslala sam ti odgovor na privatno. Bez slika. To prepuštam sumohrvatu. Al obavezno mora biti u speedo kupaćima. Vidim da je to ovdje jako popularna marka.
Jel te zanima kako moje društvo reagira na to što čitam stripove ? :) inače, osim zagora čitam sve od Bonellija, sve što izbaci fibra, poneku mangu i taaaako....Upravo čitam Žive mrtvace 3 od Fibre. Hoćeš sliku u inbox ? Dok čitam Zagora ? Ili dok čitam nekog drugog junaka :)
Ja ponekad pročitam i kakvu knjigu. Ono, samo slova, bez ijedne slikice.
Znaš li ćelavi koja si ti životinja? Bjeloglavi sup!
Pogledao sam malo na wikipediji karakteristike ovog živinčeta, ne poklapa se baš sa mnom, pogotovo ovo:
- Nikada ne napada živi plijen. (a koga onda da napadnem? Mrtvace?) - Ležanje na jajima traje 110 do 120 dana. (ne spavam na jajima već na leđima.) - kratak rep koji izgleda kao odrezan. (na Kingu nema ništa što bi se moglo nazvato "kratko", pogotovo ne rep.)
Sumohrvat, o čemu maštaš dok čitaš stripove? koje su tvoje čežnje, a koje snovi? pričaj nam još
Covek pogleda naslovnu stranu taman se obraduje i pomisli ovo moze da valja, pogledas ime scenariste kazes dobro ajde moze da prodje, ali onda pogledas ko je crtac i table iz epizode i hladan tus. Uzansa hiperprodukcija Mangiantinija. Jedini gori od njega su Gramaccioni i mozda braca Cassaro.
Covek pogleda naslovnu stranu taman se obraduje i pomisli ovo moze da valja, pogledas ime scenariste kazes dobro ajde moze da prodje, ali onda pogledas ko je crtac i table iz epizode i hladan tus. Uzansa hiperprodukcija Mangiantinija. Jedini gori od njega su Gramaccioni i mozda braca Cassaro.
U pravu si. Ne zaboravi ni Chiarollu koji je uvreda za oči...
U pravu si. Ne zaboravi ni Chiarollu koji je uvreda za oči...
Radije bih gledao Chiarollu i Laurentija nego Mangiantinija i Gramaccionija. Laurentijev maxi Crni osvetnik je vrlo dobro nacrtan, a i Chiarolla se dosta bio popravio pod stare dane pogotovo u maxiju Tajanstveni otok i Gospodar oluja.
Kada vidiš šta Pići nacrta (ovde mu je faca Zagora čak i najbliže Ferijevoj) i onda daju šloserima da crtaju strip unutra. Pogledajte samo poslednji link za stranice koje je Solar postavio. Katastrofa.