forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/04/2018 : 13:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
#Zlo

Guštam? Niti ne toliko koliko misliš. Priznajem, da sam guštao nakon Španjolske. Ono je bila stvarno milina, ali bilo i žalosno gledati kako ste se neki uvjerili da je navijati za Hrvatsku navijati za sve zlo u hr društvu. I to samo zato jer niste htjeli priznati da su nered na tribinama napravile primitivne budale, a ne borci za slobodu.

Ovo sad je samo žaljenje. Nema puno gušta. Zadnjih deset stranica topica o tome kako ulica ne vodi klub i onda ovakva kontra:

http://www.index.hr/sport/clanak/strahovlada-torcide-tuku-vlastite-igrace-razbijaju-im-stanove-i-automobile-smjenjuju-predsjednike-/1040530.aspx

Navijači Napolija? Bliži su mi navijači Hajduka, ali evo zadnje što sam vidio o navijačima Napolija:

https://www.youtube.com/watch?v=7aGVe_kdJXM

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/04/2018 : 13:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Zlotvor

Vrh vrhova je ovo kako mi vjerujemo u pravedničku Torcidu i kako je vama žao na što je klub spao.

Stoga, nemoj da ti bude žao. Budi otvoren, kao sociopati s portala sa n-profila i reci da guštaš ko prasac.

Piski u gace od srece kad Hajduku ne ide..

Uopće ne. Hajduku želim sve naj. Jak Hajduk, jak hr nogomet.

O budalama imam drugo mišljenje.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/04/2018 : 13:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Koncept Hajduka kao narodnog kluba u osnovi je vrlo pozitivan, no ne kada u klubu imate huligane koji se skrivaju unutar Torcide koji si uzimaju previše ovlasti. Onda to više nije demokracija, već diktatura. Hajduk je trenutno u sjeni i pod reketom te skupine koja mu čini puno više zla od svih ostalih tzv neprijatelja

Edited by - logo111 on 24/04/2018 13:33:01
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/04/2018 : 14:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Torcida se ogradi i osudi napad, a igrači budu napadnuti od huligana koji su izašli iz prostorija Kluba tih istih navijača ????
Igrači su rekli da je bio izoliran incident ??? A šta su trebali ? Igrači su jedna vrsta prostitutki jer dok oni nude noge za novac ove druge nude ono između nogu za novac, ali ti dođe na isto. Ljudi žive od novca i sigurno se tog novca ne žele olako odreći. Znači, moraju ostati u Splitu barem još nekoliko ovih kola do kraja prvenstva. Pa nisu blesavi onda da kažu šta je stvarno bilo, tko ih i kako reketari i žive li u strahu ili ne žive. Znaju da mogu dobit po nosu opet u bilo kojem trenutku i da im je bolje da šute i prave se kao da ništa nije bilo. Uostalom, Šćepović je sam predao kapitensku traku Kimiju, vođi grobara :)
Nasjedanje na vijesti ? Hoćeš reći da Kos nije smjenjen ? Da nije doslo do nikakvog obračuna između igrača i navijaca ?
Ja drvim po istome jer cijelo vrijeme vi niste dali niti jedan, ali doslovno niti jedan kvalitetan protuargument.I koliko mi se cini nitko od vas koji najvise pilite o tom poštenju hajduka i moralnoj vertikali od Torcide nije mlađi od 85.godišta....
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2018 : 14:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Torcida se ogradi i osudi napad, a igrači budu napadnuti od huligana koji su izašli iz prostorija Kluba tih istih navijača ????

Dobro, ovo ne možeš tvrditi.
Torcida tvrdi da su prostorije bile zatvorene u to vrijeme, a ako se napad dogodio kraj tih prostorija, napadači su mogli izletiti iz milijon mjesta.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/04/2018 : 15:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dobro, ovo ne možeš tvrditi.
Torcida tvrdi da su prostorije bile zatvorene u to vrijeme, a ako se napad dogodio kraj tih prostorija, napadači su mogli izletiti iz milijon mjesta.

Mogli su, a mogla je Saida izvtijeđat i kumica s placa, a Futacs zapet za žandinjeru :) Ajde molin te, tko bi se u Splitu usudio napast ( bilo verbalno bilo fizički ) igrače Hajduka( i to zbog utakmice ) na par metara od udruge navijača a da nije iz uže ekipe Torcide ?????
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2018 : 15:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Netko iz šire ekipe Torcide? Kao da krkana nedostaje na brdovitom Balkanu...

Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3158 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 24/04/2018 : 15:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Takvi kao Nagor su u ljeto '42. po okupiranoj Europi pjevali hvalospjeve u čast nepobjedivog njemačkog oružja...

ma nagor ti je Goran Vojković... kladim se da nosi leptir mašnu dok piše postove.:)
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/04/2018 : 15:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne nedostaje krkana nigdje, ali na metar od kluba navijača teško da bi se itko usudio krojit svoju pravdu, a da nije u samom vrhu navijačke skupine.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2018 : 15:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

quote:
Originally posted by VALTER

Takvi kao Nagor su u ljeto '42. po okupiranoj Europi pjevali hvalospjeve u čast nepobjedivog njemačkog oružja...

ma nagor ti je Goran Vojković... kladim se da nosi leptir mašnu dok piše postove.:)

Na sekundu sam pomislio da je ovo istina.
Onda sam se sjetio da se struka ne poklapa.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2018 : 15:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne nedostaje krkana nigdje, ali na metar od kluba navijača teško da bi se itko usudio krojit svoju pravdu, a da nije u samom vrhu navijačke skupine.

To je tvoja, podosta odokativna, procjena. N
Ljudi svašta rade na svoju ruku.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/04/2018 : 16:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je tvoja, podosta odokativna, procjena. N
Ljudi svašta rade na svoju ruku.

Ljudi svašta rade na svoju ruku definitivno, ali prije svega paze da ne dobiju po nosu. A ne možeš reći da mlaćenje igrača lokalnog kluba ispred prostorija navijačke skupine tog istog kluba nije povlačenje vraga za rep. Osim ako nisi pripadnik te iste skupine.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 24/04/2018 : 16:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da su to bili navijači islandskog "Reykjavika"...jer tko bi drugi bio tamo ?

Edited by - logo111 on 24/04/2018 16:55:18
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/04/2018 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Ja mislim da su to bili navijači islandskog "Reykjavika"...jer tko bi drugi bio tamo ?

Ma jok, to ona šestorica navijača RNK Split :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/04/2018 : 17:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Mi RNK-ovci smo miroljubivi.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/04/2018 : 17:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mi RNK-ovci smo miroljubivi.

Ne znam baš, onaj što izgleda kao Djed Mraz mi opasno izgleda :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/04/2018 : 18:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Samo ne razumin zašto se tuče biloga igrača. Kad već imamo crnce u ekipi zašto ne iskoristit priliku?
Inače, svaka čast onome ko može udrit Futača nogon u glavu. Boga mi triba dobro dignit nogu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/04/2018 : 18:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Ne sumnjam da će se naći netko operiran od sarkazma da se nakači na ovo.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16881 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/04/2018 : 18:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Samo ne razumin zašto se tuče biloga igrača. Kad već imamo crnce u ekipi zašto ne iskoristit priliku?
Inače, svaka čast onome ko može udrit Futača nogon u glavu. Boga mi triba dobro dignit nogu.

tom tipu bi trebali dati ugovor jer je očito ravan ibrahimoviću (bar po dizanju noge)

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/04/2018 : 21:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ne sumnjam da će se naći netko operiran od sarkazma da se nakači na ovo.

Trio M mi je prvi kandidat.
Messifanboy, Miškofanboy i Mamićfanboy.
A imamo i Messifanboyevog zlog brata blizanca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/04/2018 : 21:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Tipujem na miškofila.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/04/2018 : 22:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Kruže cakule da ga je rada opizdija
Futko mu nije tija dat dres za maloga
Lipo ga je pita
Ovaj spomenija hedervaryja
Radi pa mrak na oči
Poceja pivat ustani bane
I zviz

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/04/2018 : 22:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Rada je hol of fejmovac - Rađa

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 26/04/2018 : 17:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jel i ono između dva rata na grbu Hajduka bila zvizda petokraka ili logo turističke zajednice Vodica u obliku cvijeta ? :)
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/04/2018 : 17:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel i ono između dva rata na grbu Hajduka bila zvizda petokraka ili logo turističke zajednice Vodica u obliku cvijeta ? :)

Morska zvijezda
Svatko tko tvrdi suprotno
Laže

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page