forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 26/04/2018 : 18:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by sumohrvat

Jel i ono između dva rata na grbu Hajduka bila zvizda petokraka ili logo turističke zajednice Vodica u obliku cvijeta ? :)

Morska zvijezda
Svatko tko tvrdi suprotno
Laže

:)
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/04/2018 : 11:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Samo ne razumin zašto se tuče biloga igrača. Kad već imamo crnce u ekipi zašto ne iskoristit priliku?
Inače, svaka čast onome ko može udrit Futača nogon u glavu. Boga mi triba dobro dignit nogu.

Kruže cakule da ga je rada opizdija
Futko mu nije tija dat dres za maloga
Lipo ga je pita
Ovaj spomenija hedervaryja
Radi pa mrak na oči
Poceja pivat ustani bane
I zviz

Riječ je o 21-godišnjem D.G iz Splita i B.S. (22) iz Omiša koji su stari znanci policije pošto su i do sada prijavljivani za narušavanja javnog reda i mira i nerede na sportskim natjecanjima više od desetak puta svaki.
Izgleda da nije Rađa nego nego neka dva slučajna prolaznika, potpuno nezainteresirana za sport i bez ikakve veze sa Torcidom :) Kruže ćakule da je D.G. iz Splita tia pokazat plesne korake iz kan kana svom prijatelju B.S. iz Omiša te da je Mađar slučajno naletio kad ga je ovaj opizdia nogom u glavu. Torcida se ogradila od ovog incidenta jer je ,kako tvrde poznato da njihovi članovi ne pohađaju sate kan kana nego su više ljubitelji latinoameričkih plesova poput tanga, rumbe i cha cha cha.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/04/2018 : 11:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Tipujem na miškofila.

Puka ti tiket :)
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/04/2018 : 13:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Sreća pa je ulog bio nizak.
Off topic: sahranjuje me Babo već tri utakmice zaredom. Stavim over, on under. I obrnuto. Samo on, na svakom tiketu.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/04/2018 : 14:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sreća pa je ulog bio nizak.
Off topic: sahranjuje me Babo već tri utakmice zaredom. Stavim over, on under. I obrnuto. Samo on, na svakom tiketu.

Stisli ga u obrani nakon što im je 30 zabio. Nije on ipak top level da može trpat 30 u serijama.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/04/2018 : 20:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Koji je zapravo razlog za Kosovo smjenjivanje, pa još k tome najavljeno prije derbija, čime je atmosfera u momčadi ipak narušena? Dio NO i navijača uvijek je zamjerao Kosu što je došao 'sa strane', iz Osijeka. Ali koliko sam shvatio, to je bila i ideja, da se dovede nekoga tko neće moći prosipati floskule o 'ditetu kluba' i ljubavi koju osjeća, nego će morati predočiti rezultate. A ovaj ih je postigao, barem na financijskom planu (što je i najvažnije, jer napasti titulu u ovoj sezoni nije ni bilo realno). Da je osvojen Kup, i rezultatski bi se sezona mogla proglasiti uspješnom, ali to sada ne izgleda vjerojatno.

Edited by - VALTER on 30/04/2018 20:28:30
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16881 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/04/2018 : 21:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
jedina i prava istina

http://www.index.hr/sport/clanak/sami-su-krivi-hajduk-nema-karakter-za-naslov-/1041839.aspx

ja bi dodao i muda,,samo kmeće i kukaju to i jedino znaju

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 30/04/2018 21:30:58
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/04/2018 : 22:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Koji je zapravo razlog za Kosovo smjenjivanje, pa još k tome najavljeno prije derbija, čime je atmosfera u momčadi ipak narušena? Dio NO i navijača uvijek je zamjerao Kosu što je došao 'sa strane', iz Osijeka. Ali koliko sam shvatio, to je bila i ideja, da se dovede nekoga tko neće moći prosipati floskule o 'ditetu kluba' i ljubavi koju osjeća, nego će morati predočiti rezultate. A ovaj ih je postigao, barem na financijskom planu (što je i najvažnije, jer napasti titulu u ovoj sezoni nije ni bilo realno). Da je osvojen Kup, i rezultatski bi se sezona mogla proglasiti uspješnom, ali to sada ne izgleda vjerojatno.

Izlasci na cajke s sudcima su mi dno, ali nisan siguran da je to dovoljan razlog za tiranje.
Generalno, meni niti Kos niti trenutni NO nisu po guštu. Prošli NO je ima puno veću težinu, a Brbić je bija tip čovika kavoga ja želin na čelu Hajduka. Ozbiljan poslovni čovik sa dugogodišnjin iskustvon u upravljanu velikin firmama.
Ovi trenutni NO i Kos su mularija koja Hajduk koristi za kurčenje i ostvarivanje karijera.
Tek sad s vremenskin odmakon je jasno koliko je idiotski bilo micanje Brbića,da je dovođenje Pušnika potez morona, ili koliko je štetno za klub bilo to šta Said nakon Evertona nije trajno odstranjen iz ekipe.
Apropo financijske konsolidacije, za nju je 90% zaslužan Brbić. Kosu je posal bija 100 puta lakši.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 01/05/2018 : 01:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Razlog za Kosovo smjenjivanje je samo taj što ulica nije dobila komad kolača koji misli da joj pripada. Vrlo jednostavno. Da mu nisu iskopali ovo sa plaćanjem večere sucima našli bi mu neku drugu glupost. Sljedeći koji dođe će morati malo podebljati izdavanja ekipi koja stvarno vodi klub i bit će sve u redu. Barem dok opet ne porastu apetiti.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2018 : 13:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mogorovic

Ne čini Hajdukov jad samo ispadanje iz Europe u 8. mjesecu i borba za 3.mjesto! A, predsjednik koji uopće ne navija za Hajduka!? Neću dalje!

A vidiš meni je to najdraže.
Pun mi je k.... ovih šta se kunu na grb i šta bi krvi za Hajduka dali.
U klubu oću ladne poslovne ljude koje ne vode emocije.
Šta bude manje legendi i velikih navijača oko kluba to će više klub isplivavat.

NESVRSTANI, sećaš li se šta si govorio?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/05/2018 : 19:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by mogorovic

Ne čini Hajdukov jad samo ispadanje iz Europe u 8. mjesecu i borba za 3.mjesto! A, predsjednik koji uopće ne navija za Hajduka!? Neću dalje!

A vidiš meni je to najdraže.
Pun mi je k.... ovih šta se kunu na grb i šta bi krvi za Hajduka dali.
U klubu oću ladne poslovne ljude koje ne vode emocije.
Šta bude manje legendi i velikih navijača oko kluba to će više klub isplivavat.

NESVRSTANI, sećaš li se šta si govorio?

I dalje mislin isto.
Ne razumin šta oćeš reć?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2018 : 19:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ma ništa, mislim da se olako otpisalo Kosa, a čak i ti, koji si načelno bio za njega, brzo pereš ruke (iako je to bitno samo na nivou ove rasprave).
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/05/2018 : 20:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Da dam svojih pet centi na temu...

Cajke ili Placido Domingo, u konačnici je svejedno. Mislim da je dobro što su stvari sasječene u korijenu kad ne bi mutirale u nešto gore, a i ako želimo postaviti visoke etičke standarde za budućnost tada smjena predsjednika nije visoka cijena za platiti.
Ono što bih volio jest da se definira taj kodeks ponašanja kako ne bi dolazilo do slobodnih interpretacija pa da se ljudi smjenjuju kako se kome ćefne.

Što se tiče usporedbe Brbića i Kosa tu je stvar konteksta. Prvi je vršio sanaciju, dok je drugi investirao u budućnost. Obojica su imali pluseve i minuseve.
Brbić je financijski ustabili klub, ali je na čelo struke stavio loš kadar. Prije svega tu mislim na sportskog direktora Vučevića, a i Srđana Andrića kao voditelja omladinskog pogona.
Da je Kos samo angažirao Branca, od mene bi imao plus. Ovako ima debeli plus jer je doveo Gojuna na čelo omladinske škole, a i Oreščanin radi dobar posao s B ekipom.
Klub ima odlične rezultate u svim omladinskim kategorijama i sistemski rad se isplaćuje. Kad se doda ulaganje u infrastruktur + sve igračke akvizicije i da k tome nije ostavio praznu kasu svome nasljedniku, mislim da je Kosov mandat sveukupno uspješan. Tako da Kos > Brbić

Rast se, kroz sezone, vidi. Nismo još zreli za naslov, iako smo ove godine malo uzburkali vode što je zdravo.
Ako sljedeći predsjednik nastavi uzlazni trend - nema straha za budućnost.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/05/2018 : 21:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ništa, mislim da se olako otpisalo Kosa, a čak i ti, koji si načelno bio za njega, brzo pereš ruke (iako je to bitno samo na nivou ove rasprave).

Nisan ja nikad bija za Kosa, pa ni načelno.
Ono je pisano općenito.
Neman nikakav problem s tin šta je SD portugalac, trener osječanin, a voditelj omladinske škole purger.
Sve dok nema nikoga iz Rijeke sve je OK.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 01/05/2018 21:22:22
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9958 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/05/2018 : 21:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisan ja nikad bija za Kosa, pa ni načelno.
Ono je pisano općenito.
Neman nikakav problem s tin šta je SD portugalac, trener osječanin, a voditelj omladinske škole purger.
Sve dok nema nikoga iz Rijeke sve je OK.

peskotu :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9958 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/05/2018 : 21:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
da imate nekoga od nas bili bi prvi a ne strepili za trece mjesto :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/05/2018 : 21:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

mamlaze kad ćemo opet zapivat?

https://youtu.be/vgNLf4GIow0

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/05/2018 : 22:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da dam svojih pet centi na temu...

Cajke ili Placido Domingo, u konačnici je svejedno. Mislim da je dobro što su stvari sasječene u korijenu kad ne bi mutirale u nešto gore, a i ako želimo postaviti visoke etičke standarde za budućnost tada smjena predsjednika nije visoka cijena za platiti.
Ono što bih volio jest da se definira taj kodeks ponašanja kako ne bi dolazilo do slobodnih interpretacija pa da se ljudi smjenjuju kako se kome ćefne.

Što se tiče usporedbe Brbića i Kosa tu je stvar konteksta. Prvi je vršio sanaciju, dok je drugi investirao u budućnost. Obojica su imali pluseve i minuseve.
Brbić je financijski ustabili klub, ali je na čelo struke stavio loš kadar. Prije svega tu mislim na sportskog direktora Vučevića, a i Srđana Andrića kao voditelja omladinskog pogona.
Da je Kos samo angažirao Branca, od mene bi imao plus. Ovako ima debeli plus jer je doveo Gojuna na čelo omladinske škole, a i Oreščanin radi dobar posao s B ekipom.
Klub ima odlične rezultate u svim omladinskim kategorijama i sistemski rad se isplaćuje. Kad se doda ulaganje u infrastruktur + sve igračke akvizicije i da k tome nije ostavio praznu kasu svome nasljedniku, mislim da je Kosov mandat sveukupno uspješan. Tako da Kos > Brbić

Rast se, kroz sezone, vidi. Nismo još zreli za naslov, iako smo ove godine malo uzburkali vode što je zdravo.
Ako sljedeći predsjednik nastavi uzlazni trend - nema straha za budućnost.

Ma sve ovo šta ti pišeš stoji.
Ali evo moji minusi. Ne samo Kosu nego i NO.
Smjena Brbića bez da imaš blage veze šta nakon toga. Ok je ne bit zadovoljan sa predjednikon, ali način smjene nije OK.
Lančano odlazi SD šta je dobro i trener šta je loše jer dolazi slovenska verzija Stanka Mršića i praktički gubiš sezonu.
Onda dovedeš pristojnoga trenera koji stvori neku igru ali prodaš glavnoga igrača, a drugi najvažniji igrač ti se satare. Genijalce prodaja Vlašića iznenadi ka snig HAC u dvanaesti misec, pa umisto da imaš 2-3 spremna pojačanja ka šta je ovaj Đuro, ti imaš 10M Eura u kasi al ti nema ko igrat????
Said je rak rana ove ekipe. Ono šta je napravija na Evertonu je samo jedna od niza pizdarija. I onda kad ga trener odstrani iz ekipe krene bušenje umisto da uprava stane iza trenera.
Ko na svoje oči nije vidija Saida, evo šta kaže Zlatko Vujović:
https://www.youtube.com/watch?v=guq2K4cUaW4
Opet tiranje trenera, opet nemaju pojma šta dalje. Kopić se sam nameta ka rješenje. Nisu ga oni iskopali.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/05/2018 : 22:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otkad postojite ste odgojili jednoga pristojnoga igrača, i onda kad je čovik poželija napravit korak dalje i igrat u pravome, velikome, partizanskome klubu, prvon prilikon ste mu slomili nogu i završili karijeru.
I to Mladen Mladenović. Pravi riječki Hrvat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 02/05/2018 : 00:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Otkad postojite ste odgojili jednoga pristojnoga igrača, i onda kad je čovik poželija napravit korak dalje i igrat u pravome, velikome, partizanskome klubu, prvon prilikon ste mu slomili nogu i završili karijeru.

Jel možeš prestat s tim pizdarijama o riječkim srbima više ? Niti je duhovito niti je primjereno za ovaj forum. Ostavi si taj retardirani humor za privatne razgovore s Mamlazom, ako te toliko pali.
Usput, gdje si ti bio ono 91' kad si mogao ( morao) dokazivat hrvatstvo ? Ah, da... montirao si kablove predgrupama Leta 3 po riječkom ratištu. Zato tišu....
I samo onako usput, Rijeka je odgojila puno kvalitetnije igrače od Nene Gračana, ali za to znati bi bilo poželjno malo vremena potrošenog na brojanje krvnih zrnaca potrošiti na koju informaciju o klubu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/05/2018 : 08:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Koje igrače?
Balaban, Scoria,Hasančić.

Šta bi reka najhrvatskiji pjesnik:
"Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća sviiiiiiiiii"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/05/2018 : 10:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koje igrače?
Balaban, Scoria,Hasančić.

Šta bi reka najhrvatskiji pjesnik:
"Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća sviiiiiiiiii"

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15177 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/05/2018 : 12:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

quote:

Jel možeš prestat s tim pizdarijama o riječkim srbima više ? Niti je duhovito niti je primjereno za ovaj forum. Ostavi si taj retardirani humor za privatne razgovore s Mamlazom, ako te toliko pali.
Usput, gdje si ti bio ono 91' kad si mogao ( morao) dokazivat hrvatstvo ? Ah, da... montirao si kablove predgrupama Leta 3 po riječkom ratištu. Zato tišu....
I samo onako usput, Rijeka je odgojila puno kvalitetnije igrače od Nene Gračana, ali za to znati bi bilo poželjno malo vremena potrošenog na brojanje krvnih zrnaca potrošiti na koju informaciju o klubu.

Stvarno?!
Kako ti se uopće da više, kako imaš vremena i volje?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/05/2018 : 12:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Sumohrvatu, još će stvarno ispast da si nacionalšovinist koji imenicu "Srbin" smatra uvredom...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/05/2018 : 14:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000