forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 192

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 02/05/2018 : 20:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Jordan, Pippen i Harper su uz normalne treninge u klubu imali dodatne zajedničke treninge u teretani. Jordan je bio fanatik što se tiče fizičke spreme.
Netko je spomenuo Kukoča i Dražena, mislim da bi oni rasturali danas.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/05/2018 : 20:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

zaboravili smo i opremu
patike
tek krajem osamdesetih i početkom devedesetih nike i druge firme razvijaju modele koji su podržavali košarku tog nivoa
ono u čemu su starije generacije igrale je bilo strava i užas za stopala i zglobove

Košarka u All Starkama

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/05/2018 : 21:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

zaboravili smo i opremu
patike
tek krajem osamdesetih i početkom devedesetih nike i druge firme razvijaju modele koji su podržavali košarku tog nivoa
ono u čemu su starije generacije igrale je bilo strava i užas za stopala i zglobove

Košarka u All Starkama

Ja ih svaki dan nosim, i to bas te retro..super izgledaju na nogama ali definitivno nisu za bilo kakav sport..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 02/05/2018 21:04:45
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8245 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/05/2018 : 21:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zaboravili smo i opremu
patike

Košarka u All Starkama

zamisli ti taj užas
prije par mjeseci nešto gledam stare snimke na youtubeu, ducija simonovića i njegovu generaciju
i nisam mogao prestat gledat u te visoke platnene starke
pa dobro su preživjeli

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/05/2018 : 21:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

zaboravili smo i opremu
patike

Košarka u All Starkama

zamisli ti taj užas
prije par mjeseci nešto gledam stare snimke na youtubeu, ducija simonovića i njegovu generaciju
i nisam mogao prestat gledat u te visoke platnene starke
pa dobro su preživjeli

Popularne "Šangajke"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/05/2018 : 00:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

ako s mišića prijeđemo na eksplozivnost, onda su devedesete s jordanom otišle na sasvim drugi nivo
prije jordana je postojalo samo par ljudi koji se po tom aspektu mogu staviti u istu rečenicu s njim
a već 8-10 godina od njegovog pojavljivanja imaš puno igrača koji baštine njegov stil igre
još za aktivnog igranja on dobija svoju gotovo jednaku varijantu u kobeu, a prije njega su tu bili i penny hardaway, pa malo kasnije vince carter i mcgrady...
hoću reći da kad netko probije neku granicu onda ga drugi slijede i razvijaju to što je napravio
ne samo gledajući i 'kopirajući' nego se cijela industrija i metode treninga upregnu da izvuku najbolje iz toga
ili driblinzi, crossoveri - pa pogledajte koliko toga danas ima u ligi
čak i prosječni igrači naprave neko 'čudo'
a sve je počelo onim iversonovim 'lomljenjem' jordana
i još prije s isaiah thomasom
i još prije... i još prije...
danas na youtubeu možeš učiti sve te poteze

košarka se razvija i trebamo uživati u njoj
ali nikad ne smijemo omalovažiti pionire te lijepe igre, one koji su pomicali granice i omogućili ovo što imamo danas
a samo zato što nam na tim starim snimkama izgledaju sporo i staromodno

Odlicno si sumira sve, ja bi jos doda Westbrooka, on je jos dalje otisa u tom probijanju granica, covjek prakticki cijelo vrijeme igra u 5 brzini, zamisli sad kad za 5-10 godina izadje generacija igraca koja ce biti odgajana na tom nacinu igranja kosarke..ne mogu to ni zamisliti..

Westbrook se ne bi slozio da igra u petoj brzini stalno. Čak se i vidi često kako mu se pumpala statistika pa recimo stoji 2 metra od svojeg igrača kako bi uhvatio skok u odbrani koji mu prepuštaju suigrači. Ja sam recimo obožavao Derick Rosea kad je bio na vrhuncu moći. Kad je dominirao tim prvim korakom, eksplozivnošću....
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/05/2018 : 10:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Tko nije gledao drugu utakmicu Jazza i Houstona neka pogleda nekakvu snimku. Odlična utakmica, neizvjesna od početka do kraja.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/05/2018 : 11:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Inače, da se nadovežem na igranje u starkama. Chuck Taylor je čovjek čije se ime i danas nalazi na logu visokih starki.Košarkaš koji je na osnovu iskustva igranja unaprijedio tenisice za košarku.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8245 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/05/2018 : 12:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
joe ingles
jedan od jako dragih mi igrača

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/05/2018 : 12:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

joe ingles
jedan od jako dragih mi igrača

Danas je u odbrani rasturao Dante Exum...ganjao Bradu cijelu utakmicu.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/05/2018 : 12:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Mene Joe strašno podsjeća na Nigel "The Leg" Gruffa iz Replacementsa.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8245 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/05/2018 : 17:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

đava ti nigela, mora san guglat
reci spike iz notting hill / ja u ljubav vjerujem da te ceo svet razume
i naravno, isti je

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/05/2018 : 17:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

đava ti nigela, mora san guglat
reci spike iz notting hill / ja u ljubav vjerujem da te ceo svet razume
i naravno, isti je

Nigel Gruff je fenomenalan lik... ono šta bi mi rekli, komad budale u onom najpozitivnijem smislu :)
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/05/2018 : 17:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Men' taj film masu drag.
A Nigel daleko najjači lik.

Natemno: Kokoškov preuzeo Sunašca iz Arizone. Prvi neamerički trener u NBA. Svaka čast.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 03/05/2018 : 17:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Men' taj film masu drag.
A Nigel daleko najjači lik.

Natemno: Kokoškov preuzeo Sunašca iz Arizone. Prvi neamerički trener u NBA. Svaka čast.

Super... možda objasni onom Benderu kako nije normalno da lik od 220 cm ima više šuteva za 3 nego za 2 :)
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17739 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/05/2018 : 19:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Juta je odlično odigrala, ali nisam siguran da Hjuston može da ponovi ovako loš nastup još tri puta.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/05/2018 : 02:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Koja monstruozna partija Jamesa, Raptorsi mu ne mogu ništa, uzea im je dusu..a u drugom poluvremenu sam ima osjećaj da gledam vecu i jacu verziju Jordana koja pogadja fadeaway za fadeawayom, bolesna dominacija..

Edited by - brni on 04/05/2018 11:48:43
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33708 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/05/2018 : 07:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Celticsi i Cavsi vode 2-0! Za mene neočekivano!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33200 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/05/2018 : 08:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote

U ove dvije utakmice sam bio siguran 100 posto!

(Nažalost pomješa babe i žabe i sve ode u q)

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 04/05/2018 : 10:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Phila ispustila 22 razlike ???? Koliko puta im se to dogodilo već ove sezone. A slažem se da je skroz neočekivano.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17739 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/05/2018 : 10:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa i nije toliko neočekivano.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/05/2018 : 12:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Kevin Love je odigra vrhunsku partiju, a LeBron ima dva nova nadimka - LeBronto i LeFadeaway..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8245 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 04/05/2018 : 13:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Pa i nije toliko neočekivano.

meni je
mislim, nije to tako neočekivano, ali ja sam mislio da će i phila i toronto proći dalje
sada je to jako upitno
sixersi možda još i okrenu, ali raptorsi teško

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33708 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/05/2018 : 13:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ma sve je moguće!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17739 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/05/2018 : 10:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Hjuston je u trećem meču razbio Jutu, očito je samo potrebno da ubace u višu brzinu.
Go to Top of Page
Page: of 192 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000