forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 192

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/05/2018 : 15:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Hjuston je u trećem meču razbio Jutu, očito je samo potrebno da ubace u višu brzinu.

Ili da ta razliku od prošlog meča počnu ubacivati ono što normalno ubacuju :)
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/05/2018 : 01:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jel gleda tko ovu napetu utakmicu između phile i bostona ?
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/05/2018 : 01:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Sixersi rade sve što mogu da izgube ovu utakmicu.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/05/2018 : 01:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Nevjerojatna je ta količina šeprtljavosti i nemara kod igrača Sixersa u ključnim trenucima utakmice (zapravo tijekom cijele utakmice).
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/05/2018 : 02:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Rekao bih, kakav danak neiskustvu, ali obzirom da je onu zadnju loptu u regularnom dijelu izgubio najiskusniji onda nema smisla. Ali da.... iskustvo ih je koštalo pobjede. A Šarić preselio na klupu...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/05/2018 : 10:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Tko bi rekao da će se Boston i Cavsi ovako šetati polufinalima...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/05/2018 : 11:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Šetati ????? Jel ti gledaš utakmice ili samo vidiš da je rezultat 3:0 ??????
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14580 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/05/2018 : 11:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Mislio sam isključivo na rezultat
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/05/2018 : 13:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Mislio sam isključivo na rezultat

To sam i pretpostavio. Jer ovo doigravanje je daleko od ikakve šetnje ako se utakmice odlučuju košem u zadnjoj sekundi ili u produžetku. I Boston i Cavsi su jučer grizli do zadnje sekunde. Boston imao i puuuuuno sreće jer je Phila izgubila dobivenu utakmicu isključivo svojim katastrofalnim greškama u zadnjem napadu.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/05/2018 : 15:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Usput, ono što LeBrone radi to je van svake logike i pameti. Kakav koš za pobjedu u zadnjoj sekundi...
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33200 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/05/2018 : 16:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Opet ih pogodi, ovaj put su i ostali valjali.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/05/2018 : 22:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Pelicansi imaju 6 ubačaja iz igre u 1. červrtini.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17741 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/05/2018 : 07:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ma jači je mnogo Golden Stejt, nema tu priče.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33200 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/05/2018 : 08:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Tutta Amerikanac...

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 07/05/2018 08:52:07
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4142 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 08/05/2018 : 04:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by Kojot

Kao što rekoh ode Indijana kuci.
James.

Kao što rekoh, opet razbijanje od svega nekoliko razlike, ali uskoro slijedi kraj.

Ako si mislio na kraj za Toronto,onda si pogodio.
Ovo je razbijanje i to kakvo.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33710 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/05/2018 : 07:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Detroit otpustio trenera: "Momčad nije napredovala u dvije godine"

Detroit otpustio Stana Van Gundyja

AMERIČKA profesionalna košarkaška NBA momčad Detroit Pistons objavila je kako je Stan Van Gundy razriješen svojih dužnosti glavnog trenera i predsjednika košarkaških operacija nakon četiri sezone provedene u tim ulogama.

"Odlučili smo kako je potrebna promjena u nastojanju da našu organizaciju odvedemo na novu razinu. Zahvalan sam Stanu na svemu što je učinio za Pistonse i grad Detroit, no u posljednje dvije godine momčad nije napredovala", objavio je vlasnik kluba Tom Gores.

Pod Van Gundyjevim vodstvom Pistonsi su izborili doigravanje samo 2015. godine, ali su bili ispali u prvom krugu s 0:4 od Clevelanda.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33710 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/05/2018 : 14:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Finala:

Celticsi i Cavsi

Rocketsi i Warriorsi

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17741 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/05/2018 : 18:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
A to je manje-više očekivano. I opet je realno finale Klivlend-Golden Stejt.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 11/05/2018 : 12:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Houston vs Golden State je finale prije finala. Tko to dobije osvaja i naslov.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7542 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/05/2018 : 12:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Phila je sama kriva za ovo ispadanje. Puno kvalitetnije Stevensovo vođenje Bostona koji je gotovo uvijek u potezu za korak bio ispred Philinog trenera. Tako su dobili čak 3 neizvjesne završnice.

Ali može se puno razglabati o Istoku, Cavsima ili Bostonu, ali 99% da će Warriorsi opet protutnjati ligom. Imam osjećaj da još ne igraju sa sto posto, tek su na nekih 70%. Prekvalitetni su to i napadački i obrambeno igrači, uvijek imaju odgovor na igru protivnika.

Edited by - Jerry Krause on 11/05/2018 12:56:06
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 11/05/2018 : 14:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Phila je sama kriva za ovo ispadanje. Puno kvalitetnije Stevensovo vođenje Bostona koji je gotovo uvijek u potezu za korak bio ispred Philinog trenera. Tako su dobili čak 3 neizvjesne završnice.

Ali može se puno razglabati o Istoku, Cavsima ili Bostonu, ali 99% da će Warriorsi opet protutnjati ligom. Imam osjećaj da još ne igraju sa sto posto, tek su na nekih 70%. Prekvalitetni su to i napadački i obrambeno igrači, uvijek imaju odgovor na igru protivnika.

Mislim da nije toliko do trenera koliko do neiskustva kada su se u zadnjim sekundama doslovno skrivali svi glavni igrači da im se ne bi lopta dodala.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 11/05/2018 : 16:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam snimku 5. utakmice Bostona i Philadelphie. Opet su se sami pobijedili. Prednost u zadnje dvije minute i onda krene s promašajima zicera, lopte ispadaju iz ruku, skrivanje u napadu, ...
Slažem se da je Stevens izvrsno vodio i pripremio utakmice. Iskustvo mi kaže da kad neki tim tri puta u dva tjedna izgubi tijesnu završnicu protiv drugog tima tu se ne može govoriti samo o sreći i neiskustvu.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 11/05/2018 : 16:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanje za cijelu ekipu. Cavsi su dobili prvu utakmicu protiv Raptorsa iako u 48 minuta regularnog djela nisu nijednom vodili. Pokušavam se sjetiti da li sam to ikad prije vidio i ništa mi ne pada na pamet. Da li se netko od vas sjeća neke takve utakmice?
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33710 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/05/2018 : 19:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ostvario najbolji rezultat u povijesti kluba, dobio nagradu za trenera godine, a onda mu dali otkaz

Dwane Casey dobio je otkaz u Torontu
Ove sezone ostvario je najbolji rezultat u povijesti kluba i dobio je nagradu za trenera godine u NBA ligi

Ove sezone Casey je Raptorse odveo do prvog mjesta u Istočnoj konferenciji, dobio je i nagradu na najboljeg trenera NBA lige, ali težak poraz (0:4) u drugoj rundi protiv LeBrona i njegovih Cavsa presudili su mu. Nakon sedam godina na klupi Raptorsa dobio je otkaz.

"Nakon što smo uzeli sve u obzir, odlučio sam da je ovo težak korak koji se morao napraviti za dobro franšize ", poručio je predsjednik Raptorsa Masai Ujiri, koji bi rado na klupi Toronta vidio trenera Atlanta Hawksa Mikea Mikea Budenhlozera. Neobičan potez predsjednika Ujirija i otkaz omiljenom treneru nije najbolje sjeo navijačima Toronta.

Toronto je pod Caseyjem ostvario omjer od 320 pobjeda i 238 poraza i pet puta je izborio nastup u play-offu

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 11/05/2018 : 22:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Jedno pitanje za cijelu ekipu. Cavsi su dobili prvu utakmicu protiv Raptorsa iako u 48 minuta regularnog djela nisu nijednom vodili. Pokušavam se sjetiti da li sam to ikad prije vidio i ništa mi ne pada na pamet. Da li se netko od vas sjeća neke takve utakmice?

Koliko se ja sjećam nešto slično je bilo na utakmici Turska Hrvatska ne europskom prvenstvu u Turskoj. Tada smo mi isto vodili i 20 razlike. Ne znam jel su turci poveli mozda na početku...
Go to Top of Page
Page: of 192 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000