Author |
Topic |
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 14/05/2018 : 08:51:46
|
quote: Originally posted by vronski 3
quote: Originally posted by karven
Dakle, zaista si naporan sa tom novom forom indirektnih insinuacija i zaogrnutih pretnji. Kevćeš već nekoliko puta, i stvarno se trudim da iskuliram, al ne odustaješ. Imaš neki problem? Reci slobodno, jer i ja sam ti direktno rekao sve svaki put. Za svako guženje si isključivo sam kriv, al ajde da čujem, ili više zaveži i bavi se svojim poslovima, kao što se ja bavim mojim, i ne truj više. Ovo kečenje kako bi bio tras iz sigurnosti tastature je jadnjikavo. Ono za, parafraziram, narušavanje profesionalnog ugleda ili tako nešto beše, uopste ne kapiram. Možda jer moraš i da budeš profesionalan da bi to neko mogao da ugrozi, nemam pojma. I sa kojim sam to ortakom ti naštetio, i kako? Ajde reci i ne serendaj više. Čovek kači utiske o Trasu, ti se ubacuješ sa nebulozama, ko da si zaljubljen i odbačen, pa u revoltu lečiš srce. Jel ti ne daju mira moje plave oči, duboke i mudre kao pučina Jadrana?
Auuuu čovečeeeee, pa ti baš imaš neki problem....
Ko je tebe uopšte i pomenuo?! Ako baš hoćeš da znaš radi se o portiru što mi prošle godine maznuo strip, al eto ti se odmah osetio prozvanim, što se kaže prepoznao se al džaba, o tebi ne razmišljam više ni u malom mozgu!
A što se tvojih plavih očiju tiče, dubokih i mudrih kao pučine Jadrana, kako skromno ih opisuješ, ne znam, ne gledam muške oči, više volim ženske...
Jeeeste, i portir je forumas koji te sjebao na nekom drugom forumu? Ajd Vronski, ne sviraj serenade, i nemoj da nas smatraš retardiranima. Ako imaš nešto da kažeš - reci. Ako ne, onda bez dvosmislenih debilnih insinuacija tabloidnog tipa i kvazipretnji. Uzivaj! |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 14/05/2018 : 08:56:30
|
Dakle, zaista si naporan sa tom novom forom indirektnih insinuacija i zaogrnutih pretnji. Kevćeš već nekoliko puta, i stvarno se trudim da iskuliram, al ne odustaješ. Imaš neki problem? Reci slobodno, jer i ja sam ti direktno rekao sve svaki put. Za svako guženje si isključivo sam kriv, al ajde da čujem, ili više zaveži i bavi se svojim poslovima, kao što se ja bavim mojim, i ne truj više. Ovo kečenje kako bi bio tras iz sigurnosti tastature je jadnjikavo. Ono za, parafraziram, narušavanje profesionalnog ugleda ili tako nešto beše, uopste ne kapiram. Možda jer moraš i da budeš profesionalan da bi to neko mogao da ugrozi, nemam pojma. I sa kojim sam to ortakom ti naštetio, i kako? Ajde reci i ne serendaj više. Čovek kači utiske o Trasu, ti se ubacuješ sa nebulozama, ko da si zaljubljen i odbačen, pa u revoltu lečiš srce. Jel ti ne daju mira moje plave oči, duboke i mudre kao pučina Jadrana?
Auuuu čovečeeeee, pa ti baš imaš neki problem....
Ko je tebe uopšte i pomenuo?! Ako baš hoćeš da znaš radi se o portiru što mi prošle godine maznuo strip, al eto ti se odmah osetio prozvanim, što se kaže prepoznao se al džaba, o tebi ne razmišljam više ni u malom mozgu!
A što se tvojih plavih očiju tiče, dubokih i mudrih kao pučine Jadrana, kako skromno ih opisuješ, ne znam, ne gledam muške oči, više volim ženske...
Jeeeste, i portir je forumas koji te sjebao na nekom drugom forumu? Ajd Vronski, ne sviraj serenade, i nemoj da nas smatraš retardiranima. Ako imaš nešto da kažeš - reci. Ako ne, onda bez dvosmislenih debilnih insinuacija tabloidnog tipa i kvazipretnji. Uzivaj!
Eh, ti očigledno ne kapiraš ironiju ali i ja imam prevelika očekivanja od tebe...
Ili da ti možda poručim kao ti meni prošle godine: "ŠTO SI PISAO, PISAO SI"?
Samo ja za razliku od tebe ne sjebavam ljude zaista u praksi...
I zaista ne želim više sa tobom polemike, nemam ni volje a ni živaca za tako nešto, putuj igumane i uživaj! |
Edited by - vronski 3 on 14/05/2018 09:03:07 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25527 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 14/05/2018 : 21:04:08
|
Pa zar nitko da prokomentira Subićev plakat?! Ajd, ja ću: Jedan od boljih koje vidjeh. |
Humbert Coe |
Edited by - Humbert Coe on 14/05/2018 21:39:34 |
|
|
bisley
Senior Member
Croatia
1193 Posts
Member since 08/06/2005 |
Posted - 14/05/2018 : 21:09:08
|
quote: Originally posted by Humbert Coe
Pa tar nitko da prokomentira Subićev plakat?! Ajd, ja ću: Jedan od boljih koje vidjeh.
Istina! |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Posted - 14/05/2018 : 21:31:44
|
I čini li se to meni, ili svjetlost u pozadini zajedno s vratima (iza Konjanika) oblikuje Punisher-lubanju?! Ako je tako, bravo, a ako ne, isto bravo!
|
Humbert Coe |
Edited by - Humbert Coe on 14/05/2018 21:38:18 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12741 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 14/05/2018 : 23:05:02
|
I čini li se to meni, ili svjetlost u pozadini zajedno s vratima (iza Konjanika) oblikuje Punisher-lubanju?! Ako je tako, bravo, a ako ne, isto bravo!
To nije "konjanik", to je knez Mihailo Obrenović, jedan od najvećih srpskih vladara! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 14/05/2018 : 23:39:20
|
quote: Originally posted by tinton
A nalazi se na konju, ergo konjanik.
Pa jeste konjanik ali mnogi, neuki, Beograđani zovu taj spomenik "Kod konja" ili samo "Konj" a to je spomenik kako rekoh velikom srpskom vladaru knezu Mihailu... |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Posted - 15/05/2018 : 01:58:23
|
Pa jeste konjanik ali mnogi, neuki, Beograđani zovu taj spomenik "Kod konja" ili samo "Konj" a to je spomenik kako rekoh velikom srpskom vladaru knezu Mihailu...
Prvo, samo Tinton ti je već dobro rekao.
Drugo, ima razlog zašto sam napisao Konjanik, a ne konjanik.
Treće, i da nisam studirao povijest te u malom prstu imao, i još u svim prstima imam, čitave loze europskih vladara, prolazih kraj Kneza toliko puta i Znam (a ne znam) tko je spomenuti, kao i to da je spomenik kolokvijalno zvan "konj", pa nisam ni pomislio da ga time netko vrijeđa, ili kakvu drugu glupost koja bi ti mogla pasti na pamet.
Četvrto, što bi tek rekao da sam, iz zajebancije, rekao "beogradski ban Jelačić"?!
Peto, čitajući tvoje postove samo u ovoj temi mogu primijetiti da ti baš voliš laprdati.
Šesto - sapienti sat! Glupome, volim reći, i cijeli dan. |
Humbert Coe |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
596 Posts
Posted - 15/05/2018 : 02:11:39
|
I da, najvažnije, pogledaj ponovno pod brojem 5 - tvoja izjava, tj. činjenica koju si naveo - ovdje je tako nebitna. Tj. Nebitna. |
Humbert Coe |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 15/05/2018 : 09:06:48
|
Pa jeste konjanik ali mnogi, neuki, Beograđani zovu taj spomenik "Kod konja" ili samo "Konj" a to je spomenik kako rekoh velikom srpskom vladaru knezu Mihailu...
Prvo, samo Tinton ti je već dobro rekao.
Drugo, ima razlog zašto sam napisao Konjanik, a ne konjanik.
Treće, i da nisam studirao povijest te u malom prstu imao, i još u svim prstima imam, čitave loze europskih vladara, prolazih kraj Kneza toliko puta i Znam (a ne znam) tko je spomenuti, kao i to da je spomenik kolokvijalno zvan "konj", pa nisam ni pomislio da ga time netko vrijeđa, ili kakvu drugu glupost koja bi ti mogla pasti na pamet.
Četvrto, što bi tek rekao da sam, iz zajebancije, rekao "beogradski ban Jelačić"?!
Peto, čitajući tvoje postove samo u ovoj temi mogu primijetiti da ti baš voliš laprdati.
Šesto - sapienti sat! Glupome, volim reći, i cijeli dan.
I šta ovakvome reći, ništa... Najbolje ignorisati ovakve "gorostase povijesti"... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/05/2018 : 09:27:21
|
Vronski bezveze dižeš tenzije i maltretiraš ljude.
Stani s tim. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Posted - 15/05/2018 : 09:31:53
|
quote: Originally posted by mladjo
Vronski bezveze dižeš tenzije i maltretiraš ljude.
Stani s tim.
A to što je dotični mene javno nazvao glupim ne spada u "dizanje tenzije" ili "maltertiranje ljudi"? |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |