Veceras bradonja stiže u moj skromni dom Plan je sljedeći Najest ga i napit I onda ga nagovoriti kapetan miki u boji Tex classic? Budite ozbiljni😂😂😂
izgleda da je nagovaranje ipak urodilo plodom..jeste, da je trebalo godinu dana, i da je ipak tex klasik u pitanju, ali dobro..još samo ostaje misterija šta će ići pod tex ''klasik'', a šta pod tex ''kolor'' ediciju...
Potpuno suluduo je ovo izdavati umesto redovne serije od 600. broja pa na dalje ili umesto Teksovih Odabranih prica.
Dok to ne izađe na kioske, može se samo nagađati od kojeg će broja krenuti... Ako krenu baš od 1. broja, slažem se da bi to bio promašaj, pošto taj početni period Texa mogu svariti samo najveći fanovi kojih ipak ovdje nema kao npr. u Italiji ili Brazilu. Po meni logičan potez za početak objavljivanja bi bio oko 100-og broja ili još bolje objavljivati cijele epizode (isto počevši od 100-og broja, fanovi Texa će to bolje znati) kao nekakvu Klasik ediciju. I naravno, za King Warriora pripremiti posebno tvrdo ukoričeno izdanje sa Bosselijevim autogramom
Za slučaj da netko nije vidio: Tex klasik je od broja 1 128 str.u boji.Cijena 29.99 kn mjesecno. Tex kolor;oni specijali na 160 str.cijena 39.99 kn,dvomjesecno.
'bem ti logiku - dobijamo nečitljive epizode koje su već objavljivali LL i VČ i oboje se opekli sa njima, i jako prosečnog novog Texa koji nije ni prići kvalitetom redovnoj seriji.
Definitivno ništa od Oda-branih priča i 600+ epizoda na kioscima.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Za mene dobri Tex pocinje od 40 i nekog talijanskog broja a do njih jos ni VC u debelim knjigama nije dosao. Kod ovog najavljenog novog Tex klasika od strane SA me smeta boja koja mi nije dobra ali triba vidit kako ce to izgledat uzivo...Mozda i pocnem kupovat klasika.dok kod Tex kolora sigurni kupujem jer je osjetno jeftiniji i od VC obojenog programa a i od Ll.