forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 192

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/05/2018 : 23:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ne izlazi vise, a?

Znam da je orginalna kosarka prestala sa objavljivanjem tamo krajem 2005., kasnije je izlazila Super kosarka, drugi izdavac je bio, mislim da je to isto kancelirano..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 28/05/2018 23:37:14
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/05/2018 : 23:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Sjecam se isto da sam cita odlicne clanke o 60-tima, Chamberlain, Russell i ekipa, i ono bilo je svaki tjedan jedna godina i sta se u njoj desavalo, odlicno stivo..ne sicam se tocno di je to izlazilo, volia bi opet to proc..

Edited by - brni on 28/05/2018 23:43:35
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7546 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/05/2018 : 08:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Očekivano finale ipak nakon brojnih turbulencija. Koji idioti ovi iz Houstona, nakon silnih promašenih trica nisu ni zaslužili finale, a imali su ih na dlanu. Baš se vidjelo da je falio Paul da smiri malo onu indijanštinu.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 09:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Očekivano finale ipak nakon brojnih turbulencija. Koji idioti ovi iz Houstona, nakon silnih promašenih trica nisu ni zaslužili finale, a imali su ih na dlanu. Baš se vidjelo da je falio Paul da smiri malo onu indijanštinu.

Da tesko bez Paula, covjek je majstor kontroliranja tempa i jucer se to najbolje vidjelo..finale ce biti zanimljivo, Cavsi su mozda najveci underdog u povijesti finalnih serija, ali mislim da ih bas to cini opasnim..

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14583 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/05/2018 : 10:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priželjkivao sam finale Houston - Boston, samo da nestanu sa scene ove dominirajuće dinastije... Bilo je blizu, ali samo blizu.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/05/2018 : 10:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Finale će biti jednosmjerna ulica kao i prošle godine, 4-1 ili eventualno 4-2 ako Warriorsi ne budu na nivou svaku utakmicu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 29/05/2018 10:17:50
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/05/2018 : 10:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Da tesko bez Paula, covjek je majstor kontroliranja tempa i jucer se to najbolje vidjelo..finale ce biti zanimljivo, Cavsi su mozda najveci underdog u povijesti finalnih serija, ali mislim da ih bas to cini opasnim..

Šta ovi nemaju plan B ako im ne ide trica ???? Koliko su promašili trica u dvije utakmice ? Jedno 30 za redom. Imam osjećaj da bi mogla biti metla u finalu....
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 13:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Finale će biti jednosmjerna ulica kao i prošle godine, 4-1 ili eventualno 4-2 ako Warriorsi ne budu na nivou svaku utakmicu.

Nemoj ti predviđati, biće 4-1 al za Kavse
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 13:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne može ekipa koja ima najboljeg igrača trenutno u svijetu biti najveći anderdog u istoriji finala. Da su Voriorsi veliki favoriti jesu, ali sa Džejmsom u timu se uvijek možeš nadati senzaciji. Naročito ove godine kad mi Voriorsi izgledaju totalno toplo-hladno, a zna se da Kari u finalima redovno podbacuje. Kontam da bi ove godine tu moglo biti dosta tijesnije nego prošle, neki filing, šta ja znam...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 13:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Ne može ekipa koja ima najboljeg igrača trenutno u svijetu biti najveći anderdog u istoriji finala. Da su Voriorsi veliki favoriti jesu, ali sa Džejmsom u timu se uvijek možeš nadati senzaciji. Naročito ove godine kad mi Voriorsi izgledaju totalno toplo-hladno, a zna se da Kari u finalima redovno podbacuje. Kontam da bi ove godine tu moglo biti dosta tijesnije nego prošle, neki filing, šta ja znam...

Stoji to ali je dosta potrosen, pa odigra je 100 utakmica ovu sezonu, a u playoffu prakticki ne izlazi iz igre..

Jedino ako Worriorsi to sta kazes budu igrali ispod svoje razine..

Edited by - brni on 29/05/2018 13:51:30
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 13:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Šta ovi nemaju plan B ako im ne ide trica ???? Koliko su promašili trica u dvije utakmice ? Jedno 30 za redom. Imam osjećaj da bi mogla biti metla u finalu....

To je zato sta su uzimali puno nerezonskih suteva, kad je Paul u igri i shot selection je drugaciji..

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 14:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stoji to ali je dosta potrosen, pa odigra je 100 utakmica ovu sezonu, a u playoffu prakticki ne izlazi iz igre..

Jedino ako Worriorsi to sta kazes budu igrali ispod svoje razine..

Stef će sigurno odigrati ispod nivoa, taj čovjek nije sazdan da odigra u finalima kako treba, odigra 1-2 meča vrhunski, ostale se gubi. I ako Durant nastavi toliko držati loptu, neće biti dobro po njih.
I kad će više dobaviti ikakvog polovnog centra ljudi, ovo je haos kakvu centarsku liniju imaju Voriorsi čim Igudala ili Grin ispadnu iz rotacije, to je strašno s čim pod košem igraju mada sad očekujem i Vesta malo više u igri.
Ponavljam, imam neki osjećaj da će biti guravije nego prošle godine, i očekujem još boljeg Džejmsa, mislim da će igrati monstruozno. Ako se pojave šuteri u finalu, biće tu svačega, a još ako Kavsi iznenade na startu...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17746 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/05/2018 : 16:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Hjuston je opet bio umoran u drugom poluvremenu, a i nije normalno očekivati da uđeš u finale kad promašiš 27 uzastopnih trojki i oboriš negativni rekord svih vremena! Vjerujem da bi s Polom sve bilo drugačije.

U finalu se zna favorit, nisam siguran koliko Džejms ima snage, vidjelo se prošle godine kako to izgleda, mada opet neka povreda ili situacija s ličnim greškama nekog igrača mogu da okrenu pojedine mečeve.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2997 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 29/05/2018 : 16:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako Curry podbaci kao prošle godine (26,8 poena, 9,8 asistencija, 8,4 skoka s 61,9 TS%) serija će biti jako kratka.

Curry je prošle godine odigrao jako, jako dobro. Samo smo zbog nevjerojatnih statistika Jamesa (triple double u seriji) i Duranta (35, 2 poena uz TS 70%) to zaboravili.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2997 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 29/05/2018 : 16:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
U ovim zadnjim utakmicama Warriorsi su jedva odigrali 10 dobrih minuta po utakmici. Nevjerojatno je kako dobro odigraju tih nekoliko minuta i nakon toga se vrate bezveznom pimplanju, lošim šutevima i izgubljenim loptama (kao da gledam hrvatsku reprezentaciju na prosječnom europskom prvenstvu).
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 18:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Jeff Green i Kevin Durant, draftirani 2007. Durant (Seattle) drugi pick, a Green peti pick kojeg je odabrao Boston i ubrzo trejdao u Seattle, tako da su zajedno odigrali svoju prvu nba sezonu (i jos tri u Oklahomi sve dok se Green nije ponovno vratia u Boston), a posljednju koju je fransiza igrala u Seattleu pod imenom Seattle SuperSonics, sada se ponovno susrecu ali na suprostavljenim stranama u velikom finalu..

Edited by - brni on 29/05/2018 18:10:44
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 18:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

quote:

quote:

Ako Curry podbaci kao prošle godine (26,8 poena, 9,8 asistencija, 8,4 skoka s 61,9 TS%) serija će biti jako kratka.

Curry je prošle godine odigrao jako, jako dobro. Samo smo zbog nevjerojatnih statistika Jamesa (triple double u seriji) i Duranta (35, 2 poena uz TS 70%) to zaboravili.

Nisam ljubitelj tih ukupnih statistika, jer ako igrač postigne u jednom meču 45 poena uz 80% uspješnosti, a u drugom 15 uz 20% uspješnosti, to daje prosijek od 30ppm i 50% šut. Znam da Kari daje doprinos, u svim finalima je davao, ali od igrača ii vođe koji je znao abnormalno odigrati regularnu sezonu i dio plejofa, u finalu očekujem isto, što on nije nikad potvrdio. Imao je mečeve gdje je stvarno igrao ispod svakog nivoa. To je ovo što kažem, razgoropadi se u dva meča, u dva šutira kao neki drugorazredni igrač, gubi bitne lopte i sl. Malo sam ja zahtijevniji ako se neki igrač vodi pod "superstar", posebno u mečevima za titulu
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 18:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
U finalu se pusta dosta cvrsca obrana nego inace, sjetimo se 2016. i kakvu su Cavsi fizicku kosarku igrali, to je isto jedan od razloga zasto Curry u finalima nije na toj razini..

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17746 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/05/2018 : 18:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ove utakmice bi bile mnogo zanimljivije pred balkanskom publikom. Glupi Amerikanci znaju samo da ponavljaju "difens, difens", nije mi jasno da za 70 godina nisu uspjeli da smisle bilo šta kreativnije.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 18:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Ove utakmice bi bile mnogo zanimljivije pred balkanskom publikom. Glupi Amerikanci znaju samo da ponavljaju "difens, difens", nije mi jasno da za 70 godina nisu uspjeli da smisle bilo šta kreativnije.

Zato sta oni na sport gledaju pretežno ko na obiteljsku zabavu, ti mislis da je 60-tih u Europi atmosfera bila puno drugacija od NBA..sve je krenulo sa navijackim grupama koje organizirano navijaju, one rade atmosferu u Europi, klasična publika je ista ka i u Americi..

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 19:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Da, najbolje da i na NBA mečeve narod ne smije povesti žene i djecu zbog hrpe testosteronskih idiota :D
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2997 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 29/05/2018 : 20:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

quote:

quote:

Nisam ljubitelj tih ukupnih statistika, jer ako igrač postigne u jednom meču 45 poena uz 80% uspješnosti, a u drugom 15 uz 20% uspješnosti, to daje prosijek od 30ppm i 50% šut. Znam da Kari daje doprinos, u svim finalima je davao, ali od igrača ii vođe koji je znao abnormalno odigrati regularnu sezonu i dio plejofa, u finalu očekujem isto, što on nije nikad potvrdio. Imao je mečeve gdje je stvarno igrao ispod svakog nivoa. To je ovo što kažem, razgoropadi se u dva meča, u dva šutira kao neki drugorazredni igrač, gubi bitne lopte i sl. Malo sam ja zahtijevniji ako se neki igrač vodi pod "superstar", posebno u mečevima za titulu

I to se da provjeriti. Živio basketball-reference.com. Imao je četiri dobre utakmice (1 triple double i 3 double double, minimum 26 koševa) i jednu lošu. Ovu koju je odigrao loše GSW je izgubio.
Čak i u prošloj regularnoj sezoni u kojoj nije bio ni na širem spisku za MVP-a naknadne analize su pokazali da su on i LBJ najkorisniji igrači u ligi i to s ogromnom marginom.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2018 : 22:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ma meni je to sve izgubilo smisao kad je Durant prisa u Warriorse, i nakon toga krece domino efekt i skupljanje koncentracije kvalitete u par ekipa, mislim da bi sljedeca sezona mogla biti jos gora po tom pitanju..

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 22:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Kažem, regularna sezona ok, tu nemam zamjerki. Spomenuo sam finala. Takođe, lijepo je reći imao je dobru utakmicu, tripl-dabl itd., a ne spomenuti da je znao imati i 8 grešaka na meču. Ili spomenuti da je imao par utakmica sa tipa 11, 14, 19 poena sa stravičnim procentima. Ili da se znao gubiti onda kad je najviše trebao svom timu, tako da sve pada u vodu što je prije toga imao dobre procente.
Rekoh, nije on u finalima loš, ali nije na onom nivou koji se očekuje od čovjeka iz MVP regularnih sezona, a kad on ne fercera, zašteka i GStejtova mašinerija.
Statistika itekako zna ublažiti mnoge mane koje neki igrači imaju, zato meni ne pije vodu što je Čemberlejn imao u sezoni prosjek 50 poena i 20 skokova, kad nije znao svoj tim odvesti do titule. Već ga je vodio do titule kad je malo korigovao igru, dijelio loptu, smanjio svoje napucane statistike.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 29/05/2018 : 22:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma meni je to sve izgubilo smisao kad je Durant prisa u Warriorse, i nakon toga krece domino efekt i skupljanje koncentracije kvalitete u par ekipa, mislim da bi sljedeca sezona mogla biti jos gora po tom pitanju..

Meni je počelo gubiti smisao kad je Džejms sa Bošom ruku pod ruku otišao Vejdu u Majami
Ma naravno da je to bezveze, sve rijeđe će sada biti vrhunskih igrača koji će biti spremni ostati u nekom timu čitavu karijeru i pokušati izgraditi šampionsku ekipu. Zato se ja divim nekim velikim igračima koji su i po cijenu prstena ostajali vijerni svom timu...

Edited by - swamp thing on 29/05/2018 22:20:27
Go to Top of Page
Page: of 192 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000