Ma nije. Nimalo. Precijenjena zijev boselijada. A JA odiseja uglavnom je jad i bijeda.
A prije toga imamo mnogo smeca, ali i epizoda kojima ove novije ne mogu ni prismrditi. Da ne spominjem da je medju njima i vrh vrhova.
Stoga, nevezano uz temu jer je sasvim jasno da je Zlatni klasik isto sto i Klasik, Zagor ispod 300 nikad se nece nadmasiti jer naprosto ne moze. Ni blizu.
Sad vise ne znam ko se ovdi zajebaje,a ko ne,ali slazem se sa gore napisanim.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ma nije. Nimalo. Precijenjena zijev boselijada. A JA odiseja uglavnom je jad i bijeda.
A prije toga imamo mnogo smeca, ali i epizoda kojima ove novije ne mogu ni prismrditi. Da ne spominjem da je medju njima i vrh vrhova.
Stoga, nevezano uz temu jer je sasvim jasno da je Zlatni klasik isto sto i Klasik, Zagor ispod 300 nikad se nece nadmasiti jer naprosto ne moze. Ni blizu.
Sad vise ne znam ko se ovdi zajebaje,a ko ne,ali slazem se sa gore napisanim.
Ja mrtav ozbiljan Zbilja jesam. Nestali mi je takva dosada. I uopce sva ta putovanja. Kao da je Zagor turisticki vodic.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ako bude išao od broja 1 uzet ću prvu epizodu Zasjeda u šumi i još neke legendarne koje nije obuhvatio ovaj trenutni klasik (Strvinar, Nasilje u Darkwoodu, Blago Crvene planine, Zarobljenici Crvene Vještice, Pukovnikova podvala, Bjegunci...)
Valjalo bi da Zlatni klasik počinje negdje između prve epizode i "Zagor priča", recimo "Tajnom mlina" (prvo Timberovo pojavljivanje) ili "Paklom živih" ali ne vjerujem u to. Ili da obuhvaća baš ponajbolje priče, fazon odabranih priča VČ-a, ali ide kronološki a ne gore-dolje. U to još manje vjerujem.
Ako bude išao od broja 1 uzet ću prvu epizodu Zasjeda u šumi i još neke legendarne koje nije obuhvatio ovaj trenutni klasik (Strvinar, Nasilje u Darkwoodu, Blago Crvene planine, Zarobljenici Crvene Vještice, Pukovnikova podvala, Bjegunci...)
Potpuno nepotrebno izdanje, ali kako kolega Jaki kaže, ko nas tira da kupujemo vjerojatno ću uzeti samo prvi broj, čisto iz radoznalosti.
Kad se ide u još jedan reprint Zagora, možda se moglo to vrijeme koje će se uložiti na ovo, uložiti na zapostavljenu Ludens Biblioteku (btw, koja izgleda odlično), pa da kod nje piše ovo "tri puta godišnje", vjerujem da bi ljudi bili zadovoljniji. Ali, što je tu je. Valjda znaju što rade.
Originally posted by jaki
Od broja 1 ili od broja 55?
Možda od Extra 93, prvog pojavljivanja "Vampira", početka "Zlatnog doba"?
Start od Zagor priča me uopće ne zanima, pogotovo jer prvih 15 klasika ima u HC verziji i ne bih ih mijenjao ni za mekani optočen dijamantima.
Koji bi to bio debilizam da se krene odatle... pa ove godine bi trebala da izađe Zagor knjiga 12, a 13-tica bi trebala da počne upravo sa Zagor priča...
Edited by - Bruce Springsteen on 31/05/2018 23:55:49
naravno, ovi bi se prodavali 300-500 primjeraka po broju, a ludens treba nesto preko 2 000 komada po broju, da zarade koji dinar, a zagor ce im to i omoguciti..