Kod mene će se ovo načekati jer čitam kronološki u LL izdanju. A kad LL dođe do toga, ima ohoho. Vjerojatno uzmem u ludens izdanju pa krenem od te nove revolucije Dylana.
Kod mene će se ovo načekati jer čitam kronološki u LL izdanju. A kad LL dođe do toga, ima ohoho. Vjerojatno uzmem u ludens izdanju pa krenem od te nove revolucije Dylana.
Eto, nista bez Libellusa.😁 Ja imam sve, i sva izdanja Dylana na ovim prostorima. Ubrzaj malo, neces pozaliti...
Planiram s ludensom, iako je to iskreno kupus teški.
A jbg. moras spojiti Dnevnik, Slobodnu Dalmaciju, Abaton, System comics, Ludens, pa Veseli cetvrtak za kronolosko pracenje...posto dok Libellus do toga dode, ko ziv, ko mrtav. Pa almanasi, specijali, maxiji, Giganti...
U duhu jezika, bi li prikladniji bio neki drugi naziv?
Ne toliko nešto kao" Zbogom inspektore Bloch", nego još upečatljivije: "Zbogom zauvijek, inspektore Bloch". Upravo ovo "zauvijek" možda je moglo nagnati nekoga da kupi strip, a tko ne prati DD redovno.
Planiram s ludensom, iako je to iskreno kupus teški.
A jbg. moras spojiti Dnevnik, Slobodnu Dalmaciju, Abaton, System comics, Ludens, pa Veseli cetvrtak za kronolosko pracenje...posto dok Libellus do toga dode, ko ziv, ko mrtav. Pa almanasi, specijali, maxiji, Giganti...
Ma nije neophodno,za one četiri preskočene epizode dovoljno ih je kupiti od Dnevnika ili Libellusa,a za sve ostalo tu je SD,Ludens(i VČ ako vam se ne da čekati),kao i neka njihova superbook izdanja.Takav je moj plan skupljanja Dilana,i preporučujem ga svima.
Jedino što mi je bilo čudno je to što epizoda nije toliko mračka što bi se od Paole Barbato očekivalo pogotovo na ovako jaku temu, mislim da bi tako epizoda bila mnogo upečatljivija.