Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
tex2
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31516 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/06/2018 : 18:09:27
|
Znači ide se kao što Talijani idu s Texom, tko zna koji reprint "zlatne koke" (kod Texa u Italiji Tutto, nuova ristampa, tre stelle, classic, Reppublika), samo što Talijani idu uvijek od prvog broja, ovo mi je razumljivo, ne treba prevoditi i siguran sam da će ići, koliko god mi nekupovali!
quote: Originally posted by globinjo
jedina novost u zlatnom klasiku je ta Da se odma ide od prvog broja s vise naslovnica Stari klasik je išao od broja 20 sa vise naslovnica ako se dobro sjećam Ide u cb verziji Od kojeg broja? Zagor priča...
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 04/06/2018 : 18:25:59
|
quote: Originally posted by tex2
Znači ide se kao što Talijani idu s Texom, tko zna koji reprint "zlatne koke" (kod Texa u Italiji Tutto, nuova ristampa, tre stelle, classic, Reppublika), samo što Talijani idu uvijek od prvog broja, ovo mi je razumljivo, ne treba prevoditi i siguran sam da će ići, koliko god mi nekupovali!
jedina novost u zlatnom klasiku je ta Da se odma ide od prvog broja s vise naslovnica Stari klasik je išao od broja 20 sa vise naslovnica ako se dobro sjećam Ide u cb verziji Od kojeg broja? Zagor priča...
Jedina je razlika šta će berni izdavat dva broja skupa tj. u Bernijevom će biti 120 strana ,također u boji ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 04/06/2018 : 18:41:06
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Znači, očekivano...
Baš me zanima hoće li se na ovom projektu pokazati te "nove generacije čitatelja"...
Ma da...sve djecu danas zanima Zagor... |
Los cukar na fritulama! |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Anto_123
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
781 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 04/06/2018 : 19:28:54
|
Palac gore za Dampyra, samo da ne bude u HC ne zbog cijene već zbog opstanka.Prvi put je ako se ne varam bio 99 kn.I jasno da nije išlo ijako su lijepa izdanja.![](icon_smile.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/06/2018 : 19:30:36
|
Razočaranje desetljeća... čekam za 15 godina da krene dijamantni klasik, a ako i on bude promašaj onda za 30 platinasti. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5076 Posts
Posted - 04/06/2018 : 19:33:44
|
UGODNO IZNENAĐENJE STOLJEĆA :
1.ZAGOR ZLATNI KLASIK
Prvi kupljeni Zagor klasik mi je VUDU,prvi period mi fali te ću neke kupiti i u dva primjerka ![](icon_smile_tongue.gif)
2.DAMPYR ,maksi i specijal,vrhunski strip,kupujem a možda uskoro i od početka redovni.![](icon_smile_tongue.gif)
3.TEX KLASIK od početka kako Bog zapovida i to u boji JUPI ! JUPI ! JUPI !
Tri puta hura za Bernarda : HURA ! HURA ! HURA !
![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif)
|
Edited by - RAKOSI4 on 04/06/2018 19:35:57 |
|
Anto_123
Average Member
781 Posts
Posted - 04/06/2018 : 19:34:28
|
Ako zanemarimo tvrdi uvez to je bilo 50kn po priči malo previše za junaka koji se još nije bio probio, na ove prostore i mnogima je bio nepoznanica u to vrijeme.A uzmimo da su PSDZ 30kn u solidnoj opremi sa takođe dvije priče po stripu. |
|
Anto_123
Average Member
781 Posts
|
Anto_123
Average Member
781 Posts
Posted - 04/06/2018 : 19:44:22
|
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by ReemCP
quote: Originally posted by ivanl
Bogme istina je ovo za Dampyra maxi i specijal, gazda mi je potvrdio... trebao bi prvi broj sad od prvog srpnja...a onda u budućnosti, ko zna mozda opet i redovni...sjajno.
Ivanl, jel se isplati nama uzimat koji nemamo redovna izdanja? I jesi ga pitao mozda za ovaj Klasik, kad starta i od kog broja?
Moj ti je savjet da prvo nabaviš knjige u izdanju Strip Agenta i Bookglobea. Mogu se naći jako jeftino, a možeš doduše provjeriti i digitalnu verziju.
U svakom slučaju, bolje je da se prvo upoznaš s junakom i njegovim sidekickovima, čisto zbog većeg gušta u čitanju.
I Specijali i Maxiji će vrlo vjerojatno bit one shotovi i zaokružene priče koje se može čitati bez prethodnog čitanja originalne serije, ali opet, bar da prva 2 broja pročitaš, da stvari budu kompletnije. :)
Imaš upravo sad na aukcijama Dampyr knjige po 15 kn to ti je ne povoljno nego gotovo pa džaba.za pola sata završavaju. |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
33493 Posts
Posted - 04/06/2018 : 19:50:47
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by tex2
Jedina je razlika šta će berni izdavat dva broja skupa tj. u Bernijevom će biti 120 strana ,također u boji ![](icon_smile_tongue.gif)
Jok |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
markotamara
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 04/06/2018 : 20:18:07
|
Zagora nikad dosta,Texa imam knjige od VČ ali svejedno ću kupovati će 2 edicije Fenomenalno da imamo priliku i to imati od prvog broja👍
|
GALLIENO FERRI
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5076 Posts
Posted - 04/06/2018 : 20:22:25
|
quote: Originally posted by markotamara
Zagora nikad dosta,Texa imam knjige od VČ ali svejedno ću kupovati će 2 edicije Fenomenalno da imamo priliku i to imati od prvog broja👍
To Marko ![](icon_smile_approve.gif)
![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/06/2018 : 20:34:59
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Tri puta hura za Bernarda : HURA ! HURA ! HURA !
![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif)
Zamisli da sad Teller dodje, pa da cujemo sto on ima za rec' :)
@Globinjo - ako ga mozes upitat da malo ubrza Kolor ediciju Zagor, kasnimo sa 2 broja (Metrevelic i Digging Bill), posto su Talijani od prosle godine krenuli sa 2 broja godisnje pa da ne ulazimo u jos veci zaostatak.
(reci ce neko, sto su ovo, zelje i pozdravi ) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 04/06/2018 : 20:36:27
|
quote: Originally posted by zeljko
razoracaranje godine
Razočarenje godine? A šta, valoviti Alan Ford koji reprintira extra seriju Strip agenta, to je super vijest godine?![](facepalm.gif) |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14130 Posts
Posted - 04/06/2018 : 20:37:29
|
quote: Originally posted by Anto_123
AKO JE ISTINA OVO ZA TEX KLASIK, E TO BI MOGAO BITI PUN POGODAK.TO ME NEĆE MAŠITI SAMO DA IDU REDOM.
Očekujem puno od ove edicije, kao što kažu mnogi :Texa nikad dosta. |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/06/2018 : 20:41:52
|
quote: Originally posted by Anto_123
AKO JE ISTINA OVO ZA TEX KLASIK, E TO BI MOGAO BITI PUN POGODAK.TO ME NEĆE MAŠITI SAMO DA IDU REDOM.
Istina je, starta ti u ovom mjesecu, mjesecni ritam, u boji na 128 str., mislim da je cijena 30kn. |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/06/2018 : 20:54:55
|
razoracaranje godine
Razočarenje godine? A šta, valoviti Alan Ford koji reprintira extra seriju Strip agenta, to je super vijest godine?![](facepalm.gif)
znas kad ti neko ponudi nadu da tračak svjetla i onda ti to sve otme kao bebi svečku kad daš i odmah je uzmeš e to je ovaj super duper klasik... da ide kronološki rasprodao bih svoju ekstra kolekciju i krenuo s ovim... ovako... razočaranje godine
ali ne smijem pitati za teksa :D zainteresiran sam zanima me kronologija :D ![](icon_smile_big.gif) |
Utabanim stazama ocaja! |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14130 Posts
Posted - 04/06/2018 : 20:56:14
|
razoracaranje godine
Razočarenje godine? A šta, valoviti Alan Ford koji reprintira extra seriju Strip agenta, to je super vijest godine?![](facepalm.gif)
znas kad ti neko ponudi nadu da tračak svjetla i onda ti to sve otme kao bebi svečku kad daš i odmah je uzmeš e to je ovaj super duper klasik... da ide kronološki rasprodao bih svoju ekstra kolekciju i krenuo s ovim... ovako... razočaranje godine
ali ne smijem pitati za teksa :D zainteresiran sam zanima me kronologija :D ![](icon_smile_big.gif)
Pošteno![](icon_smile_big.gif) |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14130 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14130 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14130 Posts
Posted - 04/06/2018 : 21:00:06
|
quote: Originally posted by ReemCP
@Globinjo - ako ga mozes upitat da malo ubrza Kolor ediciju Zagor, kasnimo sa 2 broja (Metrevelic i Digging Bill), posto su Talijani od prosle godine krenuli sa 2 broja godisnje pa da ne ulazimo u jos veci zaostatak.
(reci ce neko, sto su ovo, zelje i pozdravi )
Metrevelic izlazi skoro
Odlično!![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|