Znači ide se kao što Talijani idu s Texom, tko zna koji reprint "zlatne koke" (kod Texa u Italiji Tutto, nuova ristampa, tre stelle, classic, Reppublika), samo što Talijani idu uvijek od prvog broja, ovo mi je razumljivo, ne treba prevoditi i siguran sam da će ići, koliko god mi nekupovali!
Originally posted by globinjo
jedina novost u zlatnom klasiku je ta Da se odma ide od prvog broja s vise naslovnica Stari klasik je išao od broja 20 sa vise naslovnica ako se dobro sjećam Ide u cb verziji Od kojeg broja? Zagor priča...
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Znači ide se kao što Talijani idu s Texom, tko zna koji reprint "zlatne koke" (kod Texa u Italiji Tutto, nuova ristampa, tre stelle, classic, Reppublika), samo što Talijani idu uvijek od prvog broja, ovo mi je razumljivo, ne treba prevoditi i siguran sam da će ići, koliko god mi nekupovali!
jedina novost u zlatnom klasiku je ta Da se odma ide od prvog broja s vise naslovnica Stari klasik je išao od broja 20 sa vise naslovnica ako se dobro sjećam Ide u cb verziji Od kojeg broja? Zagor priča...
Jedina je razlika šta će berni izdavat dva broja skupa tj. u Bernijevom će biti 120 strana ,također u boji
Palac gore za Dampyra, samo da ne bude u HC ne zbog cijene već zbog opstanka.Prvi put je ako se ne varam bio 99 kn.I jasno da nije išlo ijako su lijepa izdanja.
Ako zanemarimo tvrdi uvez to je bilo 50kn po priči malo previše za junaka koji se još nije bio probio, na ove prostore i mnogima je bio nepoznanica u to vrijeme.A uzmimo da su PSDZ 30kn u solidnoj opremi sa takođe dvije priče po stripu.
Bogme istina je ovo za Dampyra maxi i specijal, gazda mi je potvrdio... trebao bi prvi broj sad od prvog srpnja...a onda u budućnosti, ko zna mozda opet i redovni...sjajno.
Ivanl, jel se isplati nama uzimat koji nemamo redovna izdanja? I jesi ga pitao mozda za ovaj Klasik, kad starta i od kog broja?
Moj ti je savjet da prvo nabaviš knjige u izdanju Strip Agenta i Bookglobea. Mogu se naći jako jeftino, a možeš doduše provjeriti i digitalnu verziju.
U svakom slučaju, bolje je da se prvo upoznaš s junakom i njegovim sidekickovima, čisto zbog većeg gušta u čitanju.
I Specijali i Maxiji će vrlo vjerojatno bit one shotovi i zaokružene priče koje se može čitati bez prethodnog čitanja originalne serije, ali opet, bar da prva 2 broja pročitaš, da stvari budu kompletnije. :)
Imaš upravo sad na aukcijama Dampyr knjige po 15 kn to ti je ne povoljno nego gotovo pa džaba.za pola sata završavaju.
Jedina je razlika šta će berni izdavat dva broja skupa tj. u Bernijevom će biti 120 strana ,također u boji
Zamisli da sad Teller dodje, pa da cujemo sto on ima za rec' :)
@Globinjo - ako ga mozes upitat da malo ubrza Kolor ediciju Zagor, kasnimo sa 2 broja (Metrevelic i Digging Bill), posto su Talijani od prosle godine krenuli sa 2 broja godisnje pa da ne ulazimo u jos veci zaostatak.
Razočarenje godine? A šta, valoviti Alan Ford koji reprintira extra seriju Strip agenta, to je super vijest godine?
znas kad ti neko ponudi nadu da tračak svjetla i onda ti to sve otme kao bebi svečku kad daš i odmah je uzmeš e to je ovaj super duper klasik... da ide kronološki rasprodao bih svoju ekstra kolekciju i krenuo s ovim... ovako... razočaranje godine
ali ne smijem pitati za teksa :D zainteresiran sam zanima me kronologija :D
Razočarenje godine? A šta, valoviti Alan Ford koji reprintira extra seriju Strip agenta, to je super vijest godine?
znas kad ti neko ponudi nadu da tračak svjetla i onda ti to sve otme kao bebi svečku kad daš i odmah je uzmeš e to je ovaj super duper klasik... da ide kronološki rasprodao bih svoju ekstra kolekciju i krenuo s ovim... ovako... razočaranje godine
ali ne smijem pitati za teksa :D zainteresiran sam zanima me kronologija :D
@Globinjo - ako ga mozes upitat da malo ubrza Kolor ediciju Zagor, kasnimo sa 2 broja (Metrevelic i Digging Bill), posto su Talijani od prosle godine krenuli sa 2 broja godisnje pa da ne ulazimo u jos veci zaostatak.