Je li istina da se Teller vraća na forum za premijeru novog Texa na kioscima?
Ako sad ne dodje pored ovoliko dobrih vijesti, onda stvarno
Originally posted by globinjo
Originally posted by ReemCP
@Globinjo - ako ga mozes upitat da malo ubrza Kolor ediciju Zagor, kasnimo sa 2 broja (Metrevelic i Digging Bill), posto su Talijani od prosle godine krenuli sa 2 broja godisnje pa da ne ulazimo u jos veci zaostatak.
(reci ce neko, sto su ovo, zelje i pozdravi )
Metrevelic izlazi skoro
Super, hvala ti vidio sam prije par mjeseci primjerak od Veselog, ali reko strpit cu se kad imam sve dosad od Ludensa, odlicna vijest, ali i za one Ciko kolore :)
Zamisli da sad Teller dodje, pa da cujemo sto on ima za rec' :)
@Globinjo - ako ga mozes upitat da malo ubrza Kolor ediciju Zagor, kasnimo sa 2 broja (Metrevelic i Digging Bill), posto su Talijani od prosle godine krenuli sa 2 broja godisnje pa da ne ulazimo u jos veci zaostatak.
(reci ce neko, sto su ovo, zelje i pozdravi )
Moga bi doći uskoro ........ Ako ga ovo ne vrati ........
Ne odgovori mi za knjige ali rado prihvaćam tu šutnju budući da je rekao da će izdavati novog Chica. Meni će tek on biti izdanje godine.
Još je rano da proglašavamo izdanje godine. Kako je SA startao kao komet, valjda će nešto vatre ostati i nakon što komet prođe, odnosno u nastavku godine
AKO JE ISTINA OVO ZA TEX KLASIK, E TO BI MOGAO BITI PUN POGODAK.TO ME NEĆE MAŠITI SAMO DA IDU REDOM.
Istina je, starta ti u ovom mjesecu, mjesecni ritam, u boji na 128 str., mislim da je cijena 30kn.
Dobivamo Teksa od početka i to u boji po niskoj cijeni
Neka pogledaju Libellusove cijene i knjige od VČ po 150 kuna .
I onda mudraci kukaju oni bi ovo pa ono
Ovo je prvi put u povijesti da Teks izlazi na kioscima po redu i bez cenzure , i onda im nevalja . Naiva će brzo proći i onda dolazi kultni Western
Lako je tebi govoriti kad je loza Rakosi poznata po dugovjecnosti, ti ces docekat sve epizode
Ja sam isto presretan s tim Texom, jedino su me pojedinci malo zasekirali da ako ne bude dobra prodaja da ce se mozda ugasit
Nemoj se sekirati, Teller će sam riješiti problem prodaje svojom uobičajenom kupovinom od 5 primjeraka stripa
Ma super, još da bude naslovna odrađena onako da te sam pojava na kiosku prosto zove DEDER DOĐI PO MENE he he jedva čekam da vidim kako je osmišljen.OVO MORA IĆI, NESMIJE ZAPETI
Nažalost, za mene nema ništa, sve što je najavljeno od Zagora i Texa ja imam u odličnom stanju tako da nema potrebe da išta mijenjam, ali drago mi je da će nekima drugima ta izdanja dobro doći.
Inače, za sve ove najave možemo Bernardu samo reći HVALA! :)
I od mene jedno veliko HVALA,naručito za Dampyra.
Moram priznat da jedva cekam. Zbog drugih mi je drago za dva najveca mastodonta, Texa i Zagora, ja cu ih lagano zaobici. Stvarno ih je sad vec previse od svih izdavaca...
AKO JE ISTINA OVO ZA TEX KLASIK, E TO BI MOGAO BITI PUN POGODAK.TO ME NEĆE MAŠITI SAMO DA IDU REDOM.
Istina je, starta ti u ovom mjesecu, mjesecni ritam, u boji na 128 str., mislim da je cijena 30kn.
Ovo je prvi put u povijesti da Teks izlazi na kioscima po redu i bez cenzure , i onda im nevalja . Naiva će brzo proći i onda dolazi kultni Western
Pa šta imam od toga što će ići od prvog broja kada serijal ima 700 brojeva i nema šanse da popunim cijelu kolekciju. Ja sam se odavno pomirio sa tim da ću Texa imati jedino u šarenom izdanju.
Pa šta imam od toga što će ići od prvog broja kada serijal ima 700 brojeva i nema šanse da popunim cijelu kolekciju. Ja sam se odavno pomirio sa tim da ću Texa imati jedino u šarenom izdanju.
To je boljka svih dugovječnih serijala , ali od nečega se mora počet , iskreno meni je najbitnije od oko broja 50 do oko 150, i ja zadovoljan
Originally posted by RAKOSI4 To je boljka svih dugovječnih serijala , ali od nečega se mora počet , iskreno meni je najbitnije od oko broja 50 do oko 150, i ja zadovoljan
Iskreno, da počnu od broja 50 ne bi se ni ja bunio.
Nemoj se sekirati, Teller će sam riješiti problem prodaje svojom uobičajenom kupovinom od 5 primjeraka stripa
Nadam se da je barem vidio ove sve novosti i da nas prati
Originally posted by DODSFERD
.. ali drago mi je da će nekima drugima ta izdanja dobro doći.
Originally posted by velka031
Inače, za sve ove najave možemo Bernardu samo reći HVALA! :)
+1
Originally posted by RAKOSI4
To je boljka svih dugovječnih serijala , ali od nečega se mora počet , iskreno meni je najbitnije od oko broja 50 do oko 150, i ja zadovoljan
Koliko sam skužio po priči, za 5 godina se stiže do boljih epizoda, a vidim po nekim temama da je većina ljudi ovdje 30-godišnjaci, tako da nema nikakve panike, dočekat će se bolje epizode