Očekivani nastavak ove korespondencije bi bio: "A kad riješimo Mamića, konačno ćemo zavladati svijetom, ništa nam više neće stajati na putu! Hahahaha!"
"Bog zna zašto me poslao ovdje, ja sam na zadatku koji mi je on namijenio. On sa mnom ima jasan plan. Ostajem ovdje u Hercegovini i odavde ću se boriti. Ne planiram se vratiti u Hrvatsku do izricanja pravomoćne presude", rekao je Mamić.
Opet se ismijavaju osjećaji vjernika... Dokle više?
Ja isto vjerujem,da ce kad tad izaci Miki u boji,ali neki ne vjeruju i smiju se. Inace,Gospa ce se javit oko 18h,a kad zna da je Zdravko tu,mozda i ranije.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Opet se ismijavaju osjećaji vjernika... Dokle više?
Ja isto vjerujem,da ce kad tad izaci Miki u boji,ali neki ne vjeruju i smiju se. Inace,Gospa ce se javit oko 18h,a kad zna da je Zdravko tu,mozda i ranije.
Možda dade i neke upute u vezi novonastale situacije.
ZDRAVKO MAMIĆ NAKON PRESUDE ZAPRIJETIO IZ MEĐUGORJA 'Neće mirno spavati ovi monstrumi koji su me osudili! Moj odgovor će biti takvo oružje kakvo još nije viđeno! Ne bih htio biti u koži ljudi koji su mi sve napakirali... Zašto sam ovdje? Došao sam iz više razloga, nemojmo se lagati. Ne vraćam se u Hrvatsku!'
Mirise na 6.5 godina. Mirise sto je ovo sve zito posijano 90-ih,a danas imamo berbu kakvu imamo,ali ti to ne mozes povezat.
Nemojmo se lagati, briga vas za to što je opljačkan Dinamo i zamračen porez...vama je stalo samo do jedne stvari...a ako postoji imalo pravde i poštenja čekati će te 13x13x13 godina na tu stvar,u prijevodu, sve dok ne nestane ta generacija, ali tu dolazimo do trenutka gdje vi to ne da ne možete povezati nego ne možete ni zamisliti o čemu se tu radi. Ugodan dan