Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25372 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/04/2018 : 21:49:59
|
quote: Originally posted by jankela
Forum baš propada kad se oko jednog novog člana vode ovakve polemike.
Reče čovek koji se pre neki dan registrovao.
Nov si član kao što sam ja ljubitelj Reala. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/06/2018 : 23:22:10
|
Pozdrav svima na forumu, nov sam član, pa bih želeo da se ukratko predstavim vama, starijim članovima, moje ime je Marko Janković, iz Srbije sam, volim fudbal, stripove, film, politiku. Pratim forum već nekoliko godina, sada sam napravio profil, nadam se da ćemo se lepo družiti i diskutovati u narednim danima, nedeljama, mesecima, godinama.
Pozdrav i dobrodošao. Imam neki osjećaj da si sjajan momak. I ja se nadam da ćemo se lepo družiti godinama... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/06/2018 : 23:37:22
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pozdrav i dobrodošao. Imam neki osjećaj da si sjajan momak. I ja se nadam da ćemo se lepo družiti godinama...
Haha Obi nasmijao si me do suza.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/06/2018 : 23:40:58
|
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14023 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 06/06/2018 : 10:30:26
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pozdrav svima na forumu, nov sam član, pa bih želeo da se ukratko predstavim vama, starijim članovima, moje ime je Marko Janković, iz Srbije sam, volim fudbal, stripove, film, politiku. Pratim forum već nekoliko godina, sada sam napravio profil, nadam se da ćemo se lepo družiti i diskutovati u narednim danima, nedeljama, mesecima, godinama.
Pozdrav i dobrodošao. Imam neki osjećaj da si sjajan momak. I ja se nadam da ćemo se lepo družiti godinama...
|
|
|
Topic |
|
|
|