Znači ova 2 "broja" strpana ovdje zapravo ne pokrivaju ni original talijanskog broja 1? Ako je tako nikad nećemo doći do te 50-ke i malo boljih priča. Zapravo hoćemo tamo 2025.
Taman. To će trajati kraće nego treptaj oka. Život je sve brži.
S jedne strane sam veseo jer dovijamo hronoloskog Texa na kioscima a s druge strane razočaran uređenjem naslovnice... Uglavnom dati ću šansu ovoj ediciji pa dokle tjeram... Ali opet nesta novije nasprama Zagor zlatnog klasika...
Mene je Kapetan Miki u epizodi s generalom Calaverom baš zabavio. Ovaj Tex to ne može, ali razumijem Strip-agent. Tu se radilo o ponudi za gotovo izdanje, bez pregovaranja i biranja starta.
Inace po epizodi jasu li i jasu li, razgovaraju i jasu...i tako 10-tak stranica i vise. Znaci do iole dobrih prica treba se najahati. A i onda jasu po pola epizode.
Svakako uzimam. Nisam zadovoljan dinamikom izlaženja VČ Tex biblioteke... Dojma sam kako ima prostora da ova edicija izlazi dva puta mjesečno, ako s njom misle išta ozbiljnije...
Mene je Kapetan Miki u epizodi s generalom Calaverom baš zabavio. Ovaj Tex to ne može, ali razumijem Strip-agent. Tu se radilo o ponudi za gotovo izdanje, bez pregovaranja i biranja starta.
Tocno. Miki i Blek nenamjerno nasmiju. Ispada zesci Monty Python. A ovo je posve ubitacno, ubija sive stanice pri samom listanju. No slazem se za ovo sto tvrdis, uzmi ili ostavi.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Sta ja znam. Nije mi toliko lose, cak bi rekao u neku ruku simpa izdanje. Mrzlim dupliranje, uzecu u ruke i prelistati -jos da budu korice plastificirane, mozda cak da uzimam. Sanse su male, ali ipak :-)U svakom slučaju pozdravljam ovo izdanje.
Ne znam šta reći, uglavnom sve ste već rekli o ovome.Mene najviše pogađa ova naslovna ili bolje reći polunaslovna.Kod ovih prvih brojeva to možda još i može proći ali šta poslije kad dođu one ljepše koje je šteta staviti u ovu minijaturu a ne bi bilo ni dobro nakon 30-40 brojeva mijenjati dizajn.Imam te prve brojeve od Libellusa već 2-3 god. i još se nisam usudio početi čitati jer to porediti sa današnjim Texom je nebo i zemlja.Dosadno brate ,ali možda ovako u kraćim verzijama lakše pročitam nego li one po 300-400 strana.U svakom slučaju dati ću mu priliku jer iako mi je Zagor br.1 zlatni klasik nemam namjeru kupovati po ko zna koji put.Cijena je mogla biti i 25kn jer je samo 128 strana.ali eto.MA neka ide dok ide samo da ne ustopiraju nakon desetak brojeva.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ovo je uistinu potpuno nečitljvo. Baš ono... ispod svega. Čak je i Miki za ovo odličan strip. Šteta.
ne pretjeruj, molim te. Kapetan Miki je štivo za punoglavce. Ovo je samo nečitljivo.
Ne. Miki spada u vrhunski treš. Kao oni najlošiji filmovi. Izaziva mi salve smijeha. Ovo je pak dozlaboga dosadno. Ono, cista nula.
Da, nazalost, Blek i Miki su barem zabavni trash, najraniji Tex je necitljiv. ALI svaka cast Strip-Agentu na hrabrosti i nadam se da ce biti dosta fanova i jos hard core fanatika kao sto je nas Teller!