Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
drogsy
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/NN_007_KL-2-1.jpg)
Croatia
4761 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 18/06/2018 : 17:42:48
|
quote: Originally posted by Curunir
Ovo je uistinu potpuno nečitljvo. Baš ono... ispod svega. Čak je i Miki za ovo odličan strip. Šteta.
ne pretjeruj, molim te. Kapetan Miki je štivo za punoglavce. Ovo je samo nečitljivo. |
Go kneel and weep
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/NN_007_KL-2-1.jpg)
Croatia
4761 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 18/06/2018 : 17:44:31
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Znači ova 2 "broja" strpana ovdje zapravo ne pokrivaju ni original talijanskog broja 1? Ako je tako nikad nećemo doći do te 50-ke i malo boljih priča. Zapravo hoćemo tamo 2025.
Taman. To će trajati kraće nego treptaj oka. Život je sve brži. |
Go kneel and weep
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tribal_wolf_by_hindrudenver-d354ekd.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 18/06/2018 : 17:47:14
|
S jedne strane sam veseo jer dovijamo hronoloskog Texa na kioscima a s druge strane razočaran uređenjem naslovnice... Uglavnom dati ću šansu ovoj ediciji pa dokle tjeram... Ali opet nesta novije nasprama Zagor zlatnog klasika... |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/06/2018 : 17:49:28
|
Mene je Kapetan Miki u epizodi s generalom Calaverom baš zabavio. Ovaj Tex to ne može, ali razumijem Strip-agent. Tu se radilo o ponudi za gotovo izdanje, bez pregovaranja i biranja starta. |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 18/06/2018 : 18:00:35
|
quote: Originally posted by 5ypo
Delboje, kod ovog stripa u bazi si naveo da je izdavac Ludens, a izdavac je Strip-agent.
Uh, u pravu si. Popraviću kasnije. |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/06/2018 : 18:55:02
|
Inace po epizodi jasu li i jasu li, razgovaraju i jasu...i tako 10-tak stranica i vise. Znaci do iole dobrih prica treba se najahati. A i onda jasu po pola epizode. |
Los cukar na fritulama! |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 18/06/2018 : 19:17:29
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Libellus je krenuo kolor hronoloski, pa sad idu sa najboljim epizodama. Ako mislis na to.
Pa i ovim bi bilo najpametnije da tako urade. Evo ovo hajde de pošto je prva epizoda, ali bar dalje da se ne ide redom. |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 18/06/2018 : 19:32:11
|
Svakako uzimam. Nisam zadovoljan dinamikom izlaženja VČ Tex biblioteke... Dojma sam kako ima prostora da ova edicija izlazi dva puta mjesečno, ako s njom misle išta ozbiljnije... |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 18/06/2018 : 19:33:17
|
quote: Originally posted by Duke Zill
Nisam ljubitelj stripova u boji, nekako mi ih je teže čitati. No ovome ću dati šansu pošto me veseli imati Texa od samog početka, pa dokle ide, ide.
Razmišljanje svakog pravog stripofila![](icon_smile_big.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 18/06/2018 : 19:48:28
|
quote: Originally posted by VALTER
Mene je Kapetan Miki u epizodi s generalom Calaverom baš zabavio. Ovaj Tex to ne može, ali razumijem Strip-agent. Tu se radilo o ponudi za gotovo izdanje, bez pregovaranja i biranja starta.
Tocno. Miki i Blek nenamjerno nasmiju. Ispada zesci Monty Python. A ovo je posve ubitacno, ubija sive stanice pri samom listanju. No slazem se za ovo sto tvrdis, uzmi ili ostavi. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 18/06/2018 : 19:49:43
|
quote: Originally posted by drogsy
Ovo je uistinu potpuno nečitljvo. Baš ono... ispod svega. Čak je i Miki za ovo odličan strip. Šteta.
ne pretjeruj, molim te. Kapetan Miki je štivo za punoglavce. Ovo je samo nečitljivo.
Ne. Miki spada u vrhunski treš. Kao oni najlošiji filmovi. Izaziva mi salve smijeha. Ovo je pak dozlaboga dosadno. Ono, cista nula. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
giant
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/detroit.gif)
Slovenia
899 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 18/06/2018 : 20:06:35
|
Sta ja znam. Nije mi toliko lose, cak bi rekao u neku ruku simpa izdanje. Mrzlim dupliranje, uzecu u ruke i prelistati -jos da budu korice plastificirane, mozda cak da uzimam. Sanse su male, ali ipak :-)U svakom slučaju pozdravljam ovo izdanje.
|
Invincible shield |
|
Anto_123
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
781 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 18/06/2018 : 20:17:38
|
Ne znam šta reći, uglavnom sve ste već rekli o ovome.Mene najviše pogađa ova naslovna ili bolje reći polunaslovna.Kod ovih prvih brojeva to možda još i može proći ali šta poslije kad dođu one ljepše koje je šteta staviti u ovu minijaturu a ne bi bilo ni dobro nakon 30-40 brojeva mijenjati dizajn.Imam te prve brojeve od Libellusa već 2-3 god. i još se nisam usudio početi čitati jer to porediti sa današnjim Texom je nebo i zemlja.Dosadno brate ,ali možda ovako u kraćim verzijama lakše pročitam nego li one po 300-400 strana.U svakom slučaju dati ću mu priliku jer iako mi je Zagor br.1 zlatni klasik nemam namjeru kupovati po ko zna koji put.Cijena je mogla biti i 25kn jer je samo 128 strana.ali eto.MA neka ide dok ide samo da ne ustopiraju nakon desetak brojeva. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 18/06/2018 : 20:42:35
|
kakav dizajn, ajmeeeeeeee
|
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
brni
Advanced Member
![](AvatarUpload/02(1).jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/06/2018 : 20:46:03
|
quote: Originally posted by VALTER
Dizajn naslovnice i font su užasni, ali ajde. Šteta što se nije krenulo od broja 100.
Steta da, ako se ne varam Vangogh je krenia od stotke i onda sta nakon par brojeva..
Uzimat cu ovo iz razloga koje si navea na prethodnoj stranici, i da podrzim trafik izdanja.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 18/06/2018 20:47:56 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31516 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 18/06/2018 : 20:54:41
|
Uzimam i sretno ediciji, što se tiče naslovnice, pa originalna je kao kod Talijana! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/06/2018 : 20:57:49
|
quote: Originally posted by tex2
Uzimam i sretno ediciji, što se tiče naslovnice, pa originalna je kao kod Talijana!
Kod Talijana je ok, kod nas ne valja ![](icon_smile_big.gif) |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/06/2018 : 20:58:38
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by Duke Zill
Nisam ljubitelj stripova u boji, nekako mi ih je teže čitati. No ovome ću dati šansu pošto me veseli imati Texa od samog početka, pa dokle ide, ide.
Razmišljanje svakog pravog stripofila![](icon_smile_big.gif)
Ne znam zasto se onda stripovi bojaju i zasto onda postoji toliko kolor majstora...i naposljetku, zasto tako razmislja pravi stripofil? |
Los cukar na fritulama! |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/06/2018 : 21:12:44
|
quote: Originally posted by drogsy
ne pretjeruj, molim te. Kapetan Miki je štivo za punoglavce. Ovo je samo nečitljivo.
Ne. Miki spada u vrhunski treš. Kao oni najlošiji filmovi. Izaziva mi salve smijeha. Ovo je pak dozlaboga dosadno. Ono, cista nula.
Da, nazalost, Blek i Miki su barem zabavni trash, najraniji Tex je necitljiv. ALI svaka cast Strip-Agentu na hrabrosti i nadam se da ce biti dosta fanova i jos hard core fanatika kao sto je nas Teller!![](icon_smile_approve.gif) |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7780 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 18/06/2018 : 22:01:38
|
quote: Originally posted by teller
![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif)
![](hail.gif) ![](hail.gif) 5x svaki broj![](icon_smile_wink.gif)
Iako ne kupujem Texa uopće, ovo uzimam. Ako zbog ničega, onda barem u čast Tellera i njegovog povratka na forum.![](icon_smile.gif) |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|