forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Klasik TEX br. 1 - Tajanstveni totem
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 19/06/2018 : 10:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by Duke Zill

Nisam ljubitelj stripova u boji, nekako mi ih je teže čitati. No ovome ću dati šansu pošto me veseli imati Texa od samog početka, pa dokle ide, ide.

Razmišljanje svakog pravog stripofila

Ne znam zasto se onda stripovi bojaju i zasto onda postoji toliko kolor majstora...i naposljetku, zasto tako razmislja pravi stripofil?

@ivanl, referirao sam se na dio odgovora kojim je Duke Zill obećeo dati šansu ovom i ovakvom Texu .Možda sam trebao istaknuti željeno, drugi puta ću to svakako učiniti.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 19/06/2018 : 10:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Neki izdavači bi ovo stavili u tvrdi uvez, u nakladu od 200 i cijenu od 250, a onda bi njihova agentura i trabanti urlali ovdje kako je to zapravo super i povoljno... Zato, podrška Strip-agentu!

, da, počeo sam uveliko sumnjati na neke...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 19/06/2018 : 10:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Samo da piše Tex ,i uzima se bez razmišljanja!

Eto. Jednostavno, da ne može jednostavnije
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 19/06/2018 : 10:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Simpatično, bar na prvu...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4030 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 19/06/2018 : 10:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Uzet ovo kao podršku izdavaču i da mi ne bude rupa ako se jednog dana dogura do kvalitetnijih priča, ali mi nije ni na kraj pameti ovo pokušati još jednom pročitati....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/06/2018 : 10:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako je moguće da je to tako loše? Jer i u to vrijeme, pa i ranije, radili su se stripovi koji su i danas kvalitetni u pogledu scenarija (Princ Valijant; od domaćih, primjerice, na pamet mi pada 'Seoba Hrvata' Žrnovačkog i Maurovića).

Da, ali su to ipak manjina (valjda znamo kakav krs je tada izlazio i koliko od toga je jos danas citljivo). A i nisu takvi stripovi za svaku publiku. I sam znas da postoji određeno pleme Bonellijanaca koji ne cita nista drugo, pa smatram da ce njima biti najmanji problem ovo prezvakati.

Ne vidim problem u tome sto se krenulo od prvog broja, vise je pitanje da li je to nama trebalo? A imamo epizode i junake koji jos nisu ugledali dan na ovim prostorima (SBE).
Kasnije dođu stvarno puno bolje epizode na red, samo treba ova edicija da i tada izlazi.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 19/06/2018 : 10:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Kako je moguće da je to tako loše? Jer i u to vrijeme, pa i ranije, radili su se stripovi koji su i danas kvalitetni u pogledu scenarija (Princ Valijant; od domaćih, primjerice, na pamet mi pada 'Seoba Hrvata' Žrnovačkog i Maurovića).

Da, ali su to ipak manjina (valjda znamo kakav krs je tada izlazio i koliko od toga je jos danas citljivo). A i nisu takvi stripovi za svaku publiku. I sam znas da postoji određeno pleme Bonellijanaca koji ne cita nista drugo, pa smatram da ce njima biti najmanji problem ovo prezvakati.

Ne vidim problem u tome sto se krenulo od prvog broja, vise je pitanje da li je to nama trebalo? A imamo epizode i junake koji jos nisu ugledali dan na ovim prostorima (SBE).
Kasnije dođu stvarno puno bolje epizode na red, samo treba ova edicija da i tada izlazi.

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 19/06/2018 : 10:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2018 : 11:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
umjesto da se krene sa Mister nojem od prvog broja odlučili su se za ovo "sranje"....ili več deset godina upozoravam na Judasa, ili da se pokušavaju dogovoriti sa svim vlasnicima prava na Komandanta marka, ili Ken parker - kiosk izdanje ...ali neeeeeeeeeeee, od svih mogučih opcija oni krenuše sa ovim, jako veliko razočarenje!!!!!
Sječam se da sam jednom čitao neku početnu priču kako su se upoznali Tex i Kit carson,....nekakva debeljuca od Libellusa, ja sam mislio da ču poludjeti, ono vikao sam od boli kada sam ono čitao, da nisam tolike novce dao za tu lmkhi ja bi je najradije rasztrgao na komadiče, tako da ne mogu zamisliti kako če ovi baš prvi brojevi izgledati, kada je več ono bilo nečitljivo totalno.
Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/06/2018 : 11:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Kod Texa je simptomaticno to stalno vodenje dijaloga i monologa. Ili 5-6 stranica pricaju sto ce i kako ce ili likovi sami sa sobom raspravljaju. Ovi prvi brojevi jos i vise.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2018 : 11:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da me ne muči problem sa nedostatkom prostora vjerojatno bih ovo uzimao, ovako ipak neću pošto to imam u drugom izdanju.
I ovaj neugledni dizajn je dodatni uteg koji preteže na stranu moje odluke.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/06/2018 : 11:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

umjesto da se krene sa Mister nojem od prvog broja odlučili su se za ovo "sranje"....ili več deset godina upozoravam na Judasa, ili da se pokušavaju dogovoriti sa svim vlasnicima prava na Komandanta marka, ili Ken parker - kiosk izdanje ...ali neeeeeeeeeeee, od svih mogučih opcija oni krenuše sa ovim, jako veliko razočarenje!!!!!
Sječam se da sam jednom čitao neku početnu priču kako su se upoznali Tex i Kit carson,....nekakva debeljuca od Libellusa, ja sam mislio da ču poludjeti, ono vikao sam od boli kada sam ono čitao, da nisam tolike novce dao za tu lmkhi ja bi je najradije rasztrgao na komadiče, tako da ne mogu zamisliti kako če ovi baš prvi brojevi izgledati, kada je več ono bilo nečitljivo totalno.
Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!!

Kad je nečitljivo ti nemoj čitat , možeš samo gledat sličice i to u boji .
Da Teks razgovara s konjem i ja ponekad razgovaram s konjima
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2018 : 11:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!

Ma daj, ti nikada nisi pričao sa samim sobom?
Pa to skoro svi rade, pogledaj samo tenisače kada im ne ide sve po planovima.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2018 : 11:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

ako želiš reči nešto, reci!
Nemoj pričati sam sa sobom, pa nisi valjda Tex.

I ovo neče dogurati do 10 broja, osim ako želi Berni bankrotirati.
U biti meni je svejedno ako ovo izdanje propadne ili ne, jer ga ionako neču kupovati, ali mi je glupo da zbog ovakvih loših odluka, če npr Zagor poskupjeti jer če pokušati povratiti novce na Zagoru ili nekom drugom izdanju koje je popušio sa ovim izdanjem, to je ono šta mene brine, jer koliko vidim ovo več u startu košta 4,5 eura, iako je uvijek bilo po 3,9 čini mi se....29,90 kuna mislim da je bilo 3,6 ili 3,9 dok če sada ovo iči na 4,5 hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/06/2018 : 11:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

ako želiš reči nešto, reci!
Nemoj pričati sam sa sobom, pa nisi valjda Tex.

I ovo neče dogurati do 10 broja, osim ako želi Berni bankrotirati.
U biti meni je svejedno ako ovo izdanje propadne ili ne, jer ga ionako neču kupovati, ali mi je glupo da zbog ovakvih loših odluka, če npr Zagor poskupjeti jer če pokušati povratiti novce na Zagoru ili nekom drugom izdanju koje je popušio sa ovim izdanjem, to je ono šta mene brine, jer koliko vidim ovo več u startu košta 4,5 eura, iako je uvijek bilo po 3,9 čini mi se....29,90 kuna mislim da je bilo 3,6 ili 3,9 dok če sada ovo iči na 4,5 hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!

To je pošteno , ko ima veće plate neka plaća više .
Berni je stari lisac zna on šta radi
I ja bi volija da je počeja sa brojem 50 ali nije , doćemo do broja 50
Evo na primjer ona priča KAMENI TIGAR je oko broja 24 a meni je skroz draga , ono s bazenom i anakondom je dobro izvedeno.
Dajmo podršku izdavaču i daleko ćemo dogurat
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/06/2018 : 11:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote

WTF je ovo

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/06/2018 : 11:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
u ovu priču sigurno Tex razgovara sa samim sobom a i majmunom
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2018 : 12:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Po izgledu njegove face rekao bih da ovaj majmun nije posebno raspoložen za razgovor.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2018 : 12:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ah, klasika, Tex u svom najboljem izdanju!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2018 : 12:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
majmun uhvatio Texa spuštenih gača!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2018 : 12:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
a naslovnica ko da ju je Mikica nacrtao!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/06/2018 : 12:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa tako što se nije ništa očekivalo i radilo se da se popuni izdavačka kvota, a vjerojatno i preko kurca.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/06/2018 : 12:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica nije politički korektna, što će reći da bi se svidjela Nejgoru.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/06/2018 : 12:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

majmun uhvatio Texa spuštenih gača!

bukvalno sam pomislio da je majmun uskočio dok je teks šamarao svog majmuna
takva je slika

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/06/2018 : 12:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Evo kako je to Villa resio na svojim posterima uz Nuova Ristampa izdanje.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000