Uživo je stvarno još lipši , i još s tri boje hrbata, dosad najlipši tip naslovnice kad dođu još bolje priče kupujem u dva primjerka. Mislim da se tiska u 4.000 primjeraka, ide to sigurno.
Uživo je stvarno još lipši , i još s tri boje hrbata, dosad najlipši tip naslovnice kad dođu još bolje priče kupujem u dva primjerka. Mislim da se tiska u 4.000 primjeraka, ide to sigurno.
To bi bilo sjajno...
Kad ti je po kioscima na dosta mista po 3-4 primjerka onda ti je sigurno 4,000 ako je po 2 ,eventualno 3 onda je 3,000
Neobičan gumirani papir, solidan color, pravi RETRO.. Ovaj II. dio nakon 96. stranice neodoljivo podsjeća na Ex-ZS ("NASTAVLJA SE"....)...
Vjerujem da će kasnije biti oštriji crtež lica...
U svakom slučaju, dobili su novog čitatelja!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Vidi, vidi, kako listaš stranice ovog Topica od početnog "jambranja" samo čitam zadovoljne komentare! Čestitke svima koji su unatoč početnom nezadovoljstvu ipak kupili. Lijep osjećaj.
pomalo (ili bolje da kažem podosta) mi je žao kad gledam šta se sve piše u ovoj temi - svi su radosni i zadovoljni što Teks kreće po treći put od "keca",i hvale se cena,tempo,tehnikalije (sa čim se u principu i slažem),i konstatuje se da će se prve sveske (i to ne mali broj njih) uredno slagati na police,a onda od tamo nekog broja koji će izaći za nekoliko godina krenuti sa čitanjem.
Bez namere (ali zaista) da nikog uvredim,ali meni je to malo (malo više da budem iskren) jadno;i beskrajno mi je žao što smo propustili možda i zadnju priliku da vidimo Teksa u nekoj varijanti Klasika/Odabranih_priča;ili 600+epizoda.
Ali izgleda da smo mi tržište na kome cvetaju izdanja poput Kapetana Mikija,Komandanta Marka,Velikog Bleka ili ultranaivnog Teksa.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ali je opet pitanje da li priča završava na kraju originalnog broja 4 ili se i ona nastavlja. Taj početni period je nešto slično kao kod Zagora, kraj priče je bio svugdje samo ne na zadnjoj stranici pojedinog broja jer su epizode iz striscia prebacivane u Bonelli format.
Ali je opet pitanje da li priča završava na kraju originalnog broja 4 ili se i ona nastavlja. Taj početni period je nešto slično kao kod Zagora, kraj priče je bio svugdje samo ne na zadnjoj stranici pojedinog broja jer su epizode iz striscia prebacivane u Bonelli format.
E da, na to sam zaboravio da, pitanje je da li je kod njih u orginalu kompletna prica ili se i oni nastavljaju. Jos je kod Zagora dobro gdje znas gdje je to tocno kraj, dok recimo kod M.Rendzera i nije bas tako (zna pisat kraj iako se prica u biti nastavlja..).