Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
senokute
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 24/06/2018 : 10:41:47
|
Ah, stinky, takvi komentari naprosto tjeraju čovjeka da ovdje na forumu navija protiv Hrvatske na narednim utakmicama. ![](icon_smile_big.gif) Međutim, to se neće desiti, jer to kao prvo ne bi bilo fer prema većini forumaša ovdje koji su dali podršku Srbiji, u dobrim kao i u lošim momentima. Drugi razlog su Modrić i Rakitić, dva vrhunska fudbalera i čovjeka, kojima čovjek jednostavno mora da poželi sve najbolje. Ja ostajem uz Hrvatsku do kraja i želim im od srca sve najbolje. Na stranu politika i ostala sranja, ti momci su zaslužili što bolji plasman. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
33493 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19779 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 24/06/2018 : 10:45:04
|
quote: Originally posted by brni
E sad ce tek ovaj topic zasjati u punom sjaju..![](icon_smile_big.gif)
Kokice: ✓ Fotelja: ✓ |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19779 Posts
Posted - 24/06/2018 : 10:45:35
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by tinton
Kokice: ✓ Fotelja: ✓
nemoj da ti prisidnu kokice...bit ćeš izbačen jer potičeš![](icon_smile_approve.gif)
Kako brzo quotaš...![](icon_smile_shock.gif) |
|
|
ivi skoj
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/File Dec 08, 12 16 02 PM.jpg)
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 24/06/2018 : 10:45:57
|
Jel bi bilo zabranjeno nečiju zastavu zakeljiti na potplatu ili djon kopačke, pa je gaziti cijelu tekmu? |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 24/06/2018 : 10:47:24
|
King, kao da ja ne znam da si protiv Hrvatske. Svi Srbi su, samo se tu foliraju. Ja lijepo kažem da sam protiv Srbije i što. Ne vidim u tome ništa strašno. To ne znači da ti ne bih pomogao, tko to zna, King, kakve sve situacije mogu biti u životu. Ali da će mi biti drago gledati kada vas Brazil naguzi, to da. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19779 Posts
Posted - 24/06/2018 : 10:47:32
|
Jok, samo prilagodio s obzirom na sva uletavanja između postova.![](icon_misterno.gif) |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(7).jpg)
Vatican City
3882 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 24/06/2018 : 10:48:53
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by tinton
Kokice: ✓ Fotelja: ✓
nemoj da ti prisidnu kokice...bit ćeš izbačen jer potičeš![](icon_smile_approve.gif)
Diktatori svijeta ujedinite se!![](icon_smile_big.gif) |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
red cloud
Advanced Member
![](AvatarUpload/card00688_fr.jpg)
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 24/06/2018 : 10:50:44
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Možeš mislit šta će biti kažnjeni. Do jučer predsjednik disciplinske komisije bio Švicarac. Uostalom, zašto da ih kazne ? Jer je Albanac pokazao da je Albanac ???? Bezveze... Mogu razumit Srbe što se ljute, dao im gol lik u zadnjoj minuti sa kojim su bili u verbalnom ratu od kad su izvučene skupine. Ali objektivno lik nije napravio ništa nezakonito. Politika ? Teško da to može proći kao politika...
|
Nasilje u Darkvudu |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 24/06/2018 : 10:51:54
|
quote: Originally posted by stinky
King, kao da ja ne znam da si protiv Hrvatske. Svi Srbi su, samo se tu foliraju. Ja lijepo kažem da sam protiv Srbije i što. Ne vidim u tome ništa strašno. To ne znači da ti ne bih pomogao, tko to zna, King, kakve sve situacije mogu biti u životu. Ali da će mi biti drago gledati kada vas Brazil naguzi, to da.
Nisam, druže. Vjeruj mi. Da jesam, barem bih držao jezik za zubima. Barem bi trebao da znaš da sam ja jedan od onih koji nemaju dlaku na jeziku. Onako je kao što sam i napisao. |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 24/06/2018 : 10:52:21
|
Od današnjih utakmica me zanima pogledati Engleze protiv Panama jer jednostavno volim Engleze protiv koga god da igrali. Japan vs Senegal je idealan termin za otići na plažu pa me neće vidjeti ova tekma jer mi je jedna od neatraktivnijih u grupnoj fazi. Poljska vs Kolumbija.... Dva favorita skupine prije prvenstva startala s porazima i tko izgubi se lagano pakuje doma. To se gleda večeras... |
|
brni
Advanced Member
![](AvatarUpload/02(1).jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/06/2018 : 10:57:05
|
quote: Originally posted by King Warrior
King, kao da ja ne znam da si protiv Hrvatske. Svi Srbi su, samo se tu foliraju. Ja lijepo kažem da sam protiv Srbije i što. Ne vidim u tome ništa strašno. To ne znači da ti ne bih pomogao, tko to zna, King, kakve sve situacije mogu biti u životu. Ali da će mi biti drago gledati kada vas Brazil naguzi, to da.
Nisam, druže. Vjeruj mi. Da jesam, barem bih držao jezik za zubima. Barem bi trebao da znaš da sam ja jedan od onih koji nemaju dlaku na jeziku. Onako je kao što sam i napisao.
Ja vjerujem da je King iskren isto kao sto vjerujem da ima onih koji se foliraju, kako s jedne tako i sa druge strane, ja za srpsku reprezentaciju ne navijam jer mi nisu neka ekipa, dok sa druge strane kosarkase njihove bas volim gledati a Teodosic mi je jedan od drazih igraca, i za Noleta uvik navijam pa cak i kad igra protiv nekih nasih tenisaca koji mi nisu bas simpaticni.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17180 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 24/06/2018 : 10:57:38
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Japan vs Senegal je idealan termin za otići na plažu pa me neće vidjeti ova tekma jer mi je jedna od neatraktivnijih u grupnoj fazi.
Da, možda je opet najmanja šteta što mi je u tom periodu najavljeno isključenje struje zbog radova![](icon_smile.gif) |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 24/06/2018 : 11:03:27
|
Ha, okej. Navijaj za Hrvatsku, makar mi to nema smisla. Već i samo stoga što se drži rivalstvo. A mi još nismo dosegli ni taj status, da budemo (samo) rivali. To ne ovisi o tebi i meni, ni o ovim izgubljenim ovčicama sa foruma, nego o širim perspektivama. A tu si još nismo dobri, niti se ne razumijemo. Kad to krene, ako, onda možemo sagledavati drukčije. |
|
red cloud
Advanced Member
![](AvatarUpload/card00688_fr.jpg)
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 24/06/2018 : 11:12:34
|
Ne mogu se snaci sa mobilnog, pa to ti je. Ispisao sam odgovor za kvotovan post, ali se nesto poremetilo, pa ode bez odgovora. Sad me mrzi da ponovo pisem, a i nije vredno toga. |
Nasilje u Darkvudu |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
Caleb
Advanced Member
![](AvatarUpload/looney-toons-bugs-bunny-100x100(1).jpg)
Greece
16484 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 24/06/2018 : 11:32:26
|
Zasto bi normalan covek po automatizmu morao navijati za svoju drzavu, a protiv susedne (Hr-Sr). To je patetika, navijati za nekog, iako to ne osecas, samo zato sto zivis u toj drzavi. A logika da su svi Srbi protiv Hr i obratno je kretenska.
Brni je lepo napisao. Sportski pogled na sport je jedini ispravan. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 24/06/2018 11:33:03 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19779 Posts
Posted - 24/06/2018 : 11:38:43
|
quote: Originally posted by nagor
Smirimo tenzije nečim za koga svi navijamo. ![](icon_zagor.gif)
![](https://i.imgur.com/yVNm6FS.jpg?1)
Loše. Bilo bi dobro da piše Perez umjesto Messija.![](icon_zagor.gif) |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 24/06/2018 : 11:40:11
|
Prije je kretensko ovakvo malograđansko moraliziranje. Ne, sportski pogled na sport je niže gledište: ta upravo je sport patetika na kvadrat, kruh i igre. Tko se tu nalazi, to je okej za njega, našao si je jedno "zadovoljstvo", ali istovremeno mu valja znati da je na nižem stupnju i da razvoj ide u smjeru sagledavanja svega u povezanosti sa svime. |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25655 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/06/2018 : 11:48:29
|
Ja sam već upozorio, globinjo je upozorio, a tebe boli ono mesto gde je kod nas muških kurac. Ne znam kako je kod tebe.
ELEM: SLEDEĆI POST KOJI NEMA VEZE SA FUDBALOM/NOGOMETOM I KOJI MAKAR MALKICE IMPLICIRA NA NEŠTO DRUGO A NE NA SPORT I SLEDI JEDAN DUG, DUG BAN. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
Jasko
Advanced Member
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 24/06/2018 : 11:49:45
|
quote: Originally posted by Caleb
Zasto bi normalan covek po automatizmu morao navijati za svoju drzavu, a protiv susedne (Hr-Sr). To je patetika, navijati za nekog, iako to ne osecas, samo zato sto zivis u toj drzavi. A logika da su svi Srbi protiv Hr i obratno je kretenska.
Brni je lepo napisao. Sportski pogled na sport je jedini ispravan.
A prosto je, zato što se ničim drugim nije ostvario u životu, pa pravi ličnu projekciju preko svoje nacije. To što to nije njegov uspeh, nije važno, projektuje da jeste. Takvi ne prate sport radi sporta i uživanja u potezima, nego zarad svojih kompleksa. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|