forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 24/06/2018 : 10:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by senokute

https://www.sportschau.de/fifa-wm-2018/wm-fifa-serbien-ermittlungen-felix-brych-100.html

Izgleda da će Krstajić i ona dva "švajcarca" biti kažnjeni.

Da, tako to oni uvijek rade. Na kraju će Srbi, po običaju, ispasti za sve najveći krivci. Fifa je mafija.

Hmm, neznam. Ali u ovom slučaju sa Krstajićem trebali bi mu izreći kaznu i ta obavezno mu dati do znanja da je kažnjen zato što je glup.
Ovu dvojku isto, ali sa trenerima treba biti strožiji i tako će vjerovatno i biti.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/06/2018 : 10:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ah, stinky, takvi komentari naprosto tjeraju čovjeka da ovdje na forumu navija protiv Hrvatske na narednim utakmicama.
Međutim, to se neće desiti, jer to kao prvo ne bi bilo fer prema većini forumaša ovdje koji su dali podršku Srbiji, u dobrim kao i u lošim momentima. Drugi razlog su Modrić i Rakitić, dva vrhunska fudbalera i čovjeka, kojima čovjek jednostavno mora da poželi sve najbolje. Ja ostajem uz Hrvatsku do kraja i želim im od srca sve najbolje. Na stranu politika i ostala sranja, ti momci su zaslužili što bolji plasman.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/06/2018 : 10:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ajmo se okanit srba i albanaca...sve ću vas poizbacivat...idući jebeni post koji nema veze s nogomet-jako dug ban...zaboli me koja vam je kazna po redu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/06/2018 : 10:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Kokice: ✓
Fotelja: ✓

nemoj da ti prisidnu kokice...bit ćeš izbačen jer potičeš

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19780 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2018 : 10:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

E sad ce tek ovaj topic zasjati u punom sjaju..

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19780 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2018 : 10:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Kako brzo quotaš...

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 24/06/2018 : 10:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Jel bi bilo zabranjeno nečiju zastavu zakeljiti na potplatu ili djon kopačke, pa je gaziti cijelu tekmu?

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/06/2018 : 10:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

koja pican,izbrisao post...čikn...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/06/2018 : 10:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
King, kao da ja ne znam da si protiv Hrvatske. Svi Srbi su, samo se tu foliraju.
Ja lijepo kažem da sam protiv Srbije i što. Ne vidim u tome ništa strašno. To ne znači da ti ne bih pomogao, tko to zna, King, kakve sve situacije mogu biti u životu.
Ali da će mi biti drago gledati kada vas Brazil naguzi, to da.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19780 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2018 : 10:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jok, samo prilagodio s obzirom na sva uletavanja između postova.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3882 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 24/06/2018 : 10:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Diktatori svijeta ujedinite se!

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 24/06/2018 : 10:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Možeš mislit šta će biti kažnjeni. Do jučer predsjednik disciplinske komisije bio Švicarac. Uostalom, zašto da ih kazne ? Jer je Albanac pokazao da je Albanac ???? Bezveze... Mogu razumit Srbe što se ljute, dao im gol lik u zadnjoj minuti sa kojim su bili u verbalnom ratu od kad su izvučene skupine. Ali objektivno lik nije napravio ništa nezakonito. Politika ? Teško da to može proći kao politika...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/06/2018 : 10:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

King, kao da ja ne znam da si protiv Hrvatske. Svi Srbi su, samo se tu foliraju.
Ja lijepo kažem da sam protiv Srbije i što. Ne vidim u tome ništa strašno. To ne znači da ti ne bih pomogao, tko to zna, King, kakve sve situacije mogu biti u životu.

Nisam, druže. Vjeruj mi. Da jesam, barem bih držao jezik za zubima. Barem bi trebao da znaš da sam ja jedan od onih koji nemaju dlaku na jeziku. Onako je kao što sam i napisao.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/06/2018 : 10:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Od današnjih utakmica me zanima pogledati Engleze protiv Panama jer jednostavno volim Engleze protiv koga god da igrali. Japan vs Senegal je idealan termin za otići na plažu pa me neće vidjeti ova tekma jer mi je jedna od neatraktivnijih u grupnoj fazi. Poljska vs Kolumbija.... Dva favorita skupine prije prvenstva startala s porazima i tko izgubi se lagano pakuje doma. To se gleda večeras...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/06/2018 : 10:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Nisam, druže. Vjeruj mi. Da jesam, barem bih držao jezik za zubima. Barem bi trebao da znaš da sam ja jedan od onih koji nemaju dlaku na jeziku. Onako je kao što sam i napisao.

Ja vjerujem da je King iskren isto kao sto vjerujem da ima onih koji se foliraju, kako s jedne tako i sa druge strane, ja za srpsku reprezentaciju ne navijam jer mi nisu neka ekipa, dok sa druge strane kosarkase njihove bas volim gledati a Teodosic mi je jedan od drazih igraca, i za Noleta uvik navijam pa cak i kad igra protiv nekih nasih tenisaca koji mi nisu bas simpaticni..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17180 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/06/2018 : 10:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Japan vs Senegal je idealan termin za otići na plažu pa me neće vidjeti ova tekma jer mi je jedna od neatraktivnijih u grupnoj fazi.

Da, možda je opet najmanja šteta što mi je u tom periodu najavljeno isključenje struje zbog radova
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/06/2018 : 11:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Ha, okej. Navijaj za Hrvatsku, makar mi to nema smisla.
Već i samo stoga što se drži rivalstvo. A mi još nismo dosegli ni taj status, da budemo (samo) rivali. To ne ovisi o tebi i meni, ni o ovim izgubljenim ovčicama sa foruma, nego o širim perspektivama. A tu si još nismo dobri, niti se ne razumijemo. Kad to krene, ako, onda možemo sagledavati drukčije.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 24/06/2018 : 11:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu se snaci sa mobilnog, pa to ti je. Ispisao sam odgovor za kvotovan post, ali se nesto poremetilo, pa ode bez odgovora. Sad me mrzi da ponovo pisem, a i nije vredno toga.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/06/2018 : 11:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Smirimo tenzije nečim za koga svi navijamo.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/06/2018 : 11:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
https://www.facebook.com/seoskifudbal.official/videos/1752578624823709/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16484 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/06/2018 : 11:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Zasto bi normalan covek po automatizmu morao navijati za svoju drzavu, a protiv susedne (Hr-Sr). To je patetika, navijati za nekog, iako to ne osecas, samo zato sto zivis u toj drzavi. A logika da su svi Srbi protiv Hr i obratno je kretenska.

Brni je lepo napisao. Sportski pogled na sport je jedini ispravan.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 24/06/2018 11:33:03
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19780 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/06/2018 : 11:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Smirimo tenzije nečim za koga svi navijamo.

Loše.
Bilo bi dobro da piše Perez umjesto Messija.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/06/2018 : 11:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Prije je kretensko ovakvo malograđansko moraliziranje.
Ne, sportski pogled na sport je niže gledište: ta upravo je sport patetika na kvadrat, kruh i igre. Tko se tu nalazi, to je okej za njega, našao si je jedno "zadovoljstvo", ali istovremeno mu valja znati da je na nižem stupnju i da razvoj ide u smjeru sagledavanja svega u povezanosti sa svime.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25656 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/06/2018 : 11:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam već upozorio, globinjo je upozorio, a tebe boli ono mesto gde je kod nas muških kurac. Ne znam kako je kod tebe.

ELEM: SLEDEĆI POST KOJI NEMA VEZE SA FUDBALOM/NOGOMETOM I KOJI MAKAR MALKICE IMPLICIRA NA NEŠTO DRUGO A NE NA SPORT I SLEDI JEDAN DUG, DUG BAN.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/06/2018 : 11:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Zasto bi normalan covek po automatizmu morao navijati za svoju drzavu, a protiv susedne (Hr-Sr). To je patetika, navijati za nekog, iako to ne osecas, samo zato sto zivis u toj drzavi. A logika da su svi Srbi protiv Hr i obratno je kretenska.

Brni je lepo napisao. Sportski pogled na sport je jedini ispravan.

A prosto je, zato što se ničim drugim nije ostvario u životu, pa pravi ličnu projekciju preko svoje nacije. To što to nije njegov uspeh, nije važno, projektuje da jeste. Takvi ne prate sport radi sporta i uživanja u potezima, nego zarad svojih kompleksa.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000