Sin je već naručio obje, jedino me strah ako krenu i HC, tada se kupuju četiri
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
ovde su imali zlatnu sansu da krenu od pocetka sa originalnom numeracijom za svaki broj..steta
Bas to, steta. Preskocena 2. prva susreta sa Hellingenom. 1.susret sa Iron Manom. Prva 2. susreta sa Jednookim Jackom. Epizoda "Rat", "Crvena vjestica", ep u Chicagu, "Vukodlak". Prvi susret Zagora sa Cikom, sa Batom. Itd.. Steta. Kako je Dalen spomenuo, moglo se krenut od broja 1 u Tutto verziji.
Cemu se ti sve cudis u zadnje vrijeme.. Sve ti je cudno pa se ne cudi ako se i mi zacudimo koji tvoji novi ideji... Ma taj Zagor su dva stripa..valjda skoro 200 stranica... Cudi me da su ti 4.5 eura tako skupo..covjek bi pomislio poznajuci tvoje ideje i poduzetniske podvige da su ti 4.5 eura pickin dim.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Originally posted by teller Cemu se ti sve cudis u zadnje vrijeme.. Sve ti je cudno pa se ne cudi ako se i mi zacudimo koji tvoji novi ideji... Ma taj Zagor su dva stripa..valjda skoro 200 stranica... Cudi me da su ti 4.5 eura tako skupo..covjek bi pomislio poznajuci tvoje ideje i poduzetniske podvige da su ti 4.5 eura pickin dim.
troluje...
They have money for wars, but can't feed the poor!