forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/06/2018 : 22:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by zlatan bihac

znaci, ako ne bude iznenadjenja, polufinale ce igrati francuska, spanija, brazil i engleska.

Iznenađenje je da Brazil s ovakvom igrom prođe Belgiju. A i prolaz Engleske protiv Kolumbije nije baš realan.

polufinale francuska-belgija...hrvatska švicarska

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/06/2018 : 22:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Beusan kaže da je najveća sudačka pogreška situacija kada je oprošten crveni karton Gaynaldu protiv Irana, zna čovjek što priča.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/06/2018 : 22:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:

quote:

znaci, ako ne bude iznenadjenja, polufinale ce igrati francuska, spanija, brazil i engleska.

Iznenađenje je da Brazil s ovakvom igrom prođe Belgiju. A i prolaz Engleske protiv Kolumbije nije baš realan.

polufinale francuska-belgija...hrvatska švicarska

Kolumbija i Švedska zasad djeluju bolje, Švajcarska će biti oslabljena, pola odbrane je suspendovano.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/06/2018 : 22:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ocekujem da Arg izbaci Fr, Kolumbija Eng, Urugvaj Portugal, a za Hr nekako imam osecaj da ce ispasti na produzetke ili penale.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/06/2018 : 22:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ali ipak su to imena, i vece iznenadenje ce biti ako oni izgube..
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/06/2018 : 22:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ocekujem da Arg izbaci Fr, Kolumbija Eng, Urugvaj Portugal, a za Hr nekako imam osecaj da ce ispasti na produzetke ili penale.

Zanimljivo, kod mene sve suprotno

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/06/2018 : 22:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:

Zanimljivo, kod mene sve suprotno

I preporucio bih ti da odigras sve suprotno, posto ja veze nemam sa prognozama.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/06/2018 : 22:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Svakome se desi da pogodi ponešto

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/06/2018 : 22:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Modrić lobuje Schmeichela u 86. minuti, jabuka ne pada daleko od stabla.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/06/2018 : 22:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Argentina, Belgija, Hrvatska i Švedska
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/06/2018 : 23:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još će se svi ćuditi...samo gledaj.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/06/2018 : 23:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve si toćno naveo, osim 4-te stavke...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/06/2018 : 00:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by King Warrior

Jebe se Belgiji za lakši ili tezi put, oni gaze sve redom.

Vidjet ćemo njihove mogućnosti u četvrtfinalu protiv Brazila, najveći mogući ispit te generacije.

Što je to posebno Brazil do sada napravio?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/06/2018 : 00:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Rivaldo!

Meni jedan od omiljenih igrača.

Gledao sam ovo, još pamtim, brutalno!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/06/2018 : 00:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by King Warrior

Jebe se Belgiji za lakši ili tezi put, oni gaze sve redom.

Vidjet ćemo njihove mogućnosti u četvrtfinalu protiv Brazila, najveći mogući ispit te generacije.

Što je to posebno Brazil do sada napravio?

Istina da sada nije igrao protiv takvih velesila kao što su Panama i Tunis, ali 5 naslova iz prošlosti se nikako ne smiju zanemariti.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/06/2018 : 00:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nisu ni neke velesile Švicarska,Srbija i Kostarika.
Mogu imati u prošlosti ne 5 nego 55 naslova uzalud im ako nisu dobri jučer-danas-sutra.
Pogledaj veliku Njemačku, da li im je pomoglo 4 naslova prvaka k tome aktualni prvak, i to protiv velesila kao što su Meksiko, Švedska i J.Koreja.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/06/2018 : 00:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Što to može Kostarika a ne može Tunis ili Panama?
Primiti golove u 91 i 97 minuti
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2018 : 07:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nikad nije bilo neizvjesnije prvenstvo, od 16 preostalih većina ih može do kraja, otpisao bi Argentinu, Kolumbiju, (obje reprezentacije su i u kvalifikacijama i na ovom turniru pokazale da ne briljiraju) Švicarsku, Rusiju, Mexico, Portugal i Japan, svi ostali mogu osvojiti SP, naravno da su outsideri Danska i Švedska, ali u nekom ludom scenariju mogu i oni do kraja, pokazali su kako obranu imaju, a to već puno znači + sad su puni samopouzdanja, a takve ekipe su opasne! Odlučivat će sitnice, ne bu tu više previše napadačkog nogometa.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/06/2018 : 08:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne bih tako lako otpisao Arg, Kol, Šva, Mex i Por
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/06/2018 : 08:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Danas je pauza,zato je tu nova sezon lige prvaka,dvoboj prvaka Gib protiv prvaka Kos
Kakav glup sistem natjcanja,mali više ne mogu igrati s velikima već međusobno ispadaju,baš je sve podređeno novcu.
Ne razumijem zašto naziv liga prvaka kada igraju prva 4 iz najjačih natjcanja.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/06/2018 : 08:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Danas je pauza,zato je tu nova sezon lige prvaka,dvoboj prvaka Gib protiv prvaka Kos
Kakav glup sistem natjcanja,mali više ne mogu igrati s velikima već međusobno ispadaju,baš je sve podređeno novcu.
Ne razumijem zašto naziv liga prvaka kada igraju prva 4 iz najjačih natjcanja.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/06/2018 : 09:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nikad nije bilo neizvjesnije prvenstvo, od 16 preostalih većina ih može do kraja, otpisao bi Argentinu, Kolumbiju, (obje reprezentacije su i u kvalifikacijama i na ovom turniru pokazale da ne briljiraju) Švicarsku, Rusiju, Mexico, Portugal i Japan, svi ostali mogu osvojiti SP, naravno da su outsideri Danska i Švedska, ali u nekom ludom scenariju mogu i oni do kraja, pokazali su kako obranu imaju, a to već puno znači + sad su puni samopouzdanja, a takve ekipe su opasne! Odlučivat će sitnice, ne bu tu više previše napadačkog nogometa.

Realno si sve rekao. Samo jedna mala digresija, ne otpisuj Argentinu. Prvo nisu oni toliko losi, koliko smo mi dobri. Drugo, dizu se oni, napumpani fanatizmom nacije. I trece, individualnost Messija moze donjeti prevagu protuv bilo koga.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2018 : 10:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Argentina i Kolumbija nisu briljirale ni u kvalifikacijama, ovdje su prošli skupinu uz dosta muke, jest da je ovo SP i da se daje maksimum, pogotovo u ovoj fazi, suci, sreća, ali ja ih otpisujem, realnije je da će nastaviti sa ovakvim igrama nego napredovati, normalno da mogu do kraja, ali realniji mi je otpis.

quote:
Originally posted by Jasko

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2018 : 10:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno što puno njih vidi u Mexicu? Vjerojatniji mi je otpis. Švicarci jesu uigrani, ali ne vjerujem da će daleko, a Portugal neće vječno prolaziti, već su u skupini imali sreće u sva 3 susreta!

quote:
Originally posted by Jasko

Edited by - tex2 on 29/06/2018 10:09:59
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2018 : 10:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Sve to stoji i sve je moguće, ali realno gledajući kvalifikacije i skupinu koju su jedva prošli, obranu i golmana, jednostavno otpis. Ali sve je moguće!

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by tex2

Realno si sve rekao. Samo jedna mala digresija, ne otpisuj Argentinu. Prvo nisu oni toliko losi, koliko smo mi dobri. Drugo, dizu se oni, napumpani fanatizmom nacije. I trece, individualnost Messija moze donjeti prevagu protuv bilo koga.

Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000