Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 02/07/2018 : 22:09:27
|
Baš je fora igrati visoka nabacivanja protiv osjetno nižeg protivnika, ubaci čovjeka od 195 cm da te izvuče iz govana kada ne možeš drugačije. Dok su imali snage Japanci su igrali ljepše za oko, neka kaže tko što hoće, ali Belgija nikad ovo ne bi okrenula da nije imala izrazitu prednost u visini. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 02/07/2018 : 22:11:16
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by ivanl
Pričajte šta hoćete, ali Belgija je do sada od svih najviše pokazala. Svaka čast Japancima, ove dve današnje utakmice su bile pravo osveženje u idnosu na ona dva smora juče.
Naravno da cemo pricati... Jedva cekam da Brazil izbaci ove da ne recem sto...a brzo ce to... Smor? Jucer? He,he...
Naravno, i ja navijam za Brazil. Ali to ne menja ništa u činjenici da je Belgija za sad najozbiljnija ekipa.
He, he za juče? Naravno da je bio smor. Super je što ste prošli, to sam još sinoć napisao. Ali utakmice su bile d.o.s.a.d.n.e.
Tako da nemoj meni sa hehe da nešto spočitavaš, pliz.
Ovi da su ozbiljni? Ostalo no comment. Ko zna-zna. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 02/07/2018 : 22:12:42
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Baš je fora igrati visoka nabacivanja protiv osjetno nižeg protivnika, ubaci čovjeka od 195 cm da te izvuče iz govana kada ne možeš drugačije. Dok su imali snage Japanci su igrali ljepše za oko, neka kaže tko što hoće, ali Belgija nikad ovo ne bi okrenula da nije imala izrazitu prednost u visini.
Apsolutno tocno. Vidjet ces ih sa Brazilom... |
|
|
raic1922
Senior Member
Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16989 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 02/07/2018 : 22:15:26
|
Nisam očekivao da Japan može ovako da odigra, ali dobro je što je Belgija prošla, jer Japan ne bi imao nikakvih šansi protiv Brazila. I možda je dobro što je Belgija prošla nakon preokreta, to bi moglo pozitivno da utiče na tim psihološki. Nema sumnje da je prednost u visini danas presudila, ali ne može ni to bez kvaliteta, Srbija je bila valjda najviša na prvenstvu, a nekako sam siguran da bi i od Japana primili gol glavom. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 02/07/2018 : 22:18:15
|
quote: Originally posted by raic1922
Imaju Lukakua u šesnaestercu, nego šta će nego ubacivat?
Naravno, ali taj premierligaški stil igre neće proći sa Brazilom koji je uz Urugvaj najviše pokazao u obrambenom dijelu. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 02/07/2018 : 22:18:32
|
Milo mi je što su Japanci ispali, naročito zbog one predstave protiv Poljske.
Ljepše je gledati Brazil - Belgija nego Brazil - Japan. Ovako će makar biti neke neizvjesnosti. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 02/07/2018 : 22:20:35
|
quote: Originally posted by delboj
Nisam očekivao da Japan može ovako da odigra, ali dobro je što je Belgija prošla, jer Japan ne bi imao nikakvih šansi protiv Brazila. I možda je dobro što je Belgija prošla nakon preokreta, to bi moglo pozitivno da utiče na tim psihološki. Nema sumnje da je prednost u visini danas presudila, ali ne može ni to bez kvaliteta, Srbija je bila valjda najviša na prvenstvu, a nekako sam siguran da bi i od Japana primili gol glavom.
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 02/07/2018 : 22:22:00
|
ne bi japan stigao do penala..dobili bi dva komada...ovako cemo imati dva vrhunska cetvrtfinala gdje su ipak brazilci i francuzi blagi favoriti. ovaj drugi dio kostura daleko slabiji... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/07/2018 : 22:24:20
|
quote: Originally posted by Beren
Milo mi je što su Japanci ispali, naročito zbog one predstave protiv Poljs
To zato sto su CG i Nipon jos uvek u ratu? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 02/07/2018 : 22:26:23
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
ne bi japan stigao do penala..dobili bi dva komada...ovako cemo imati dva vrhunska cetvrtfinala gdje su ipak brazilci i francuzi blagi favoriti. ovaj drugi dio kostura daleko slabiji...
Brazil je Brazil. Uvjek opasan. Za francuze se ne bi kladio. Urugvaj ima jos sto za reci. A drugi dio kostura, to cemo jos vidjeti... |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 02/07/2018 : 22:28:00
|
Baš je fora igrati visoka nabacivanja protiv osjetno nižeg protivnika, ubaci čovjeka od 195 cm da te izvuče iz govana kada ne možeš drugačije. Dok su imali snage Japanci su igrali ljepše za oko, neka kaže tko što hoće, ali Belgija nikad ovo ne bi okrenula da nije imala izrazitu prednost u visini.
Pa valjda je bit svakog sporta iskoristiti protivnikove mane i forsirati svoje prednosti? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 02/07/2018 : 22:39:21
|
Ja sam mislia gotova stvar za samuraje kad ono hladan tuš I ja sam mišljenja da će Belgija dati odličan otpor Brazilu,imaju šanse i to velike ,neće biti laka utakmica.... |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 02/07/2018 : 22:49:05
|
quote: Originally posted by Caleb
To zato sto su CG i Nipon jos uvek u ratu?
Primirje je dogovoreno 2006 |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 02/07/2018 : 22:53:45
|
Primirje je dogovoreno 2006
Primirje je i u Koreji pa se gledaju priko nišana. Tako i vi i Japanci. Stara je to zavada, teško će se to riješit. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/07/2018 : 22:56:42
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Primirje je i u Koreji pa se gledaju priko nišana. Tako i vi i Japanci. Stara je to zavada, teško će se to riješit.
Sreca pa nisu susedi. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 02/07/2018 : 23:04:03
|
quote: Originally posted by ivanl
Pričajte šta hoćete, ali Belgija je do sada od svih najviše pokazala. Svaka čast Japancima, ove dve današnje utakmice su bile pravo osveženje u idnosu na ona dva smora juče.
Naravno da cemo pricati... Jedva cekam da Brazil izbaci ove da ne recem sto...a brzo ce to... Smor? Jucer? He,he...
Naravno, i ja navijam za Brazil. Ali to ne menja ništa u činjenici da je Belgija za sad najozbiljnija ekipa.
He, he za juče? Naravno da je bio smor. Super je što ste prošli, to sam još sinoć napisao. Ali utakmice su bile d.o.s.a.d.n.e.
Tako da nemoj meni sa hehe da nešto spočitavaš, pliz.
kad vi igrate? sutra? |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 02/07/2018 : 23:18:22
|
Može li netko reći da li je ova osoba normalna? Koliko su ga isprdali po cijelom svijetu on i dalje ne staje, definitivno nije normalan. Ljigavo za gledati. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 02/07/2018 : 23:23:53
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Primirje je i u Koreji pa se gledaju priko nišana. Tako i vi i Japanci. Stara je to zavada, teško će se to riješit.
Sreca pa nisu susedi.
Japan ima sreće što je daleko, inače...
Postoji selo u Crnoj Gori koje se zove baš Japan, a dobilo je ime u čast jednog ratnika iz tog sela koji je u Rusko-Japanskom ratu, kad je Crna Gora i zaratila s Japanom, posjekao u dvoboju samuraja, pa vi vdite koliko je priča ozbiljna. Japan je samo malo selo u Crnoj Gori |
Edited by - Beren on 02/07/2018 23:27:53 |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 02/07/2018 : 23:52:59
|
Mada, ovo protiv Meksika ga lik stvarno nagazio na gliježanj. Engleski komentator u studio kaže da je to u biti crveni karton za namjeran nasilan potez. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Topic |
|