Author |
Topic  |
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 08/07/2018 : 01:26:58
|
quote: Originally posted by brni
Veliki sam fan, Stipe mi je najdrazi borac, ono lik je u svemu podjednako dobar, pravi prototip modernog mma borca..
Ujutro ne sumnjam da ce biti AND STILL..
Brni, a vidi ovoga, Alistair "The Reem" Overeem u Splitu danas, ne mogu vjerovat ludnica!

|
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 08/07/2018 : 01:28:56
|
quote: Originally posted by izivko
Kako je lijepo gledati našu djecu kako se vesele, trče u zagrljaj, skaču, uzvikuju Rebić, Subašić, Modrić, Rakitiić.
- Tata, hoće li zabit Rakitić? - Hoće sine, zabit će. - Pamti, sine, svaki trenutak ove najveće tekme, sjećaj se i pričaj svojoj djeci!
Ovaj put sam gledao penale, nisam htio ovo propustiti, zbog djece.
Bravo! To i ja mojima trubim, ove se stvari pamte |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 08/07/2018 : 01:35:04
|
quote: Originally posted by Amos
Kako je lijepo gledati našu djecu kako se vesele, trče u zagrljaj, skaču, uzvikuju Rebić, Subašić, Modrić, Rakitiić.
- Tata, hoće li zabit Rakitić? - Hoće sine, zabit će. - Pamti, sine, svaki trenutak ove najveće tekme, sjećaj se i pričaj svojoj djeci!
Bravo! To i ja mojima trubim, ove se stvari pamte
I ja mojoj dvojici juniora.
|
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13011 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 08/07/2018 : 01:35:45
|
quote: Originally posted by Amos
Bravo! To i ja mojima trubim, ove se stvari pamte
Penale s Danskom nisam mogao gledati zbog sina. Uznemirio se, kaže tata, srce mi tuče, boli me ovdje. Odveo ga u drugu sobu i pokušavao ga smiriti. Prozor bio zatvoren a on mi govori kako čuje vani, Subašić brani. Mislim dite čuje ono što žel čuti, ja stvarno nisam čuo... |
Have mercy |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13011 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13011 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13011 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13011 Posts
|
Tutta
Advanced Member

Germany
32986 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 08/07/2018 : 02:34:08
|
Igrao je kapetan kapetanski
Modrić je klasa! Koliko taj čovjek pretrči to je nevjerovatno. Svugdje ga ima i u obrani i u sredini i u napadu. S Englezima će u neku ruku biti lakše, mislim lakše se može i izgubiti, ali i dobiti. |
www.epicentercomics.com |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 08/07/2018 : 02:35:38
|
quote: Originally posted by logo111
quote: Originally posted by tinton
Oprosti vice, i ti si meni simpa. Ali sve ovo što se događa meni jedino pokazuje da u životu nema smisla imati principe, da se nema smisla borit i da sam jebeni kreten jer se obazirem na išta oko sebe. Ja nisam mrzitelj svega hrvatskoga, ali me sve ovo iskreno žalosti, koliko god patetično to zvučalo.
Momčino pa ti imaš jedva 18.g., tebi treba da uhvatiš neku curu, nadjes neko društvo i malo izadjes, napiješ se...od ovog sjedenja za kompom i trolanjem, glumatanje opakog ljevicara, lupetanje...nema ništa a život brzo prodje. A za sve ovo gore stigneš kad omatoris...
Ju, ju, ju, pa bivši drug tinton ti je prešo u beskompromisne neoliberale kojima je ultimativni postulat slobodno tržište, ko Tačerica i Regan, samo danas.
Tintone, ovake uvrijede se mogu sprati samo bitcoinima. |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 08/07/2018 : 02:41:26
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by andjusticeforall
Sutra smo u polufinalu a najjači argument je to za koga navijaju hajdukovci,za koga god oni navijaju taj gubi 
Ajmo Hrvatska, zgazi Rusiju, ajmoooo..
Samo bit ćemo prvi,tata je rekao svoje zato neće ti pomoći ni te mučke podvale 
Kako te nija sramota?
Imaš problem nekakav?
Zlo i naopako, ovo sam previdio, nema problema, al će biti frke, kod nas, u kasabi, jel, "tata" ili otac, tj. "ćaća" je osoba koja ti jebe mater.
Jeli...
Pa sam te zato pito kako te nije sramota, ali opet, što ja znam, Zadar je to, mi smo ti svi ovdje polubarbari kojima između ujeda komaraca rijetko što pametno padne na i ovako oskudnu pamet. |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 08/07/2018 : 04:38:54
|
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by jaki
Sa ovakvom igrom pregazit ce nas englezi ko plitak potok.Sad cemo mi zadrzavat i cekat penale.
Jebote nemos virovat koliko ova govna imaju srece, ono kako se sinkopi Modricu pri pucanju penala odbilo u gol je za nevirovat, i onda neko kaze da postoji Bog i pravda, ako i postoji onda je frajer jebeni kuckin sin..
poslje ovakve izjave zbilja te sram može bit   
Stvarno si mucki provokator,ovo sto si napisa te stvarno more sram biti,siguran sam da “imas muda “izaci di ljudi slave pa reci da su govna Cak i Nesvrstani koji nevoli je prizna da ipak ima respekt,siguran sam i Globinjo da slave vani,ako ne vani onda u sebi ali ne ovako da pisu Ja da sam moderator zalipia bi ti ban na godinu dan zbog ovoga Bas si pička od covika  |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/07/2018 : 07:53:52
|
quote: Originally posted by markotamara
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by jaki
Sa ovakvom igrom pregazit ce nas englezi ko plitak potok.Sad cemo mi zadrzavat i cekat penale.
Jebote nemos virovat koliko ova govna imaju srece, ono kako se sinkopi Modricu pri pucanju penala odbilo u gol je za nevirovat, i onda neko kaze da postoji Bog i pravda, ako i postoji onda je frajer jebeni kuckin sin..
poslje ovakve izjave zbilja te sram može bit   
Stvarno si mucki provokator,ovo sto si napisa te stvarno more sram biti,siguran sam da “imas muda “izaci di ljudi slave pa reci da su govna Cak i Nesvrstani koji nevoli je prizna da ipak ima respekt,siguran sam i Globinjo da slave vani,ako ne vani onda u sebi ali ne ovako da pisu Ja da sam moderator zalipia bi ti ban na godinu dan zbog ovoga Bas si pička od covika 
Je Globinjo je gleda svaku I skaka ka šimja Vidio sam sina posli utakmice koji ima nepunih 5 godina koji mi je rekao Tata,ovo je najbolji dan ikad Ćer koja je promukla od urlikanja A ženu cu poslat u neku stvar Satrala me sa pitanjima usred utakmice Oko produžetaka i nadoknade Sve u svemu Naravno da mi je drago Gorčina ostaje zbog starih grijeha bande Miješaju se osjećaji radosti i bijesa Valjda tako mora bit
P.s. Mali pizdek je svjetska klasa Leti ka metak |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 08/07/2018 : 08:21:13
|
ne znam dal da se veselim il plačem..ma ko ga jebe. ajmooooooo
vapijuču ti molitvu bože šaljem ruse da udariš velkim maljem rvacke fudbalske noge neka protrće gospa koljena neka im dotaće neka njena mila ruka pomiluje njiova stopala i bedra pa da se zaćuje rika jer je rvacka gol dala i rusija je pala pa neka plaće uni putim a naša prijecednica nek se smije nadnjim šnjome neka je bog jer nam je tako draga i mila i ćvrstom nas rukom vodi proti rusa proti izdajnika domačih sve zarvacku rvacku ni zaništa
|
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 08/07/2018 : 08:46:13
|
Jakove izdrzi. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/07/2018 : 09:34:29
|
Svaka čast na zalaganju i hrabrosti, često u ovakvim utakmicama ne pobijedi bolji, dugo smo tako gubili, sad nam se sve vratilo. |
Trouble will find me |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 08/07/2018 : 09:40:48
|
I opet jaki na penalima, znači, čvrstinu imamo. Utakmicu smo mogli i prije riješiti, Rusi su imali tih 5 minuta na kraju i iskoristili. Ostalo je bilo naše, zapravo smo svakog protivnika nadigrali i dojam je da može i bolje. Ali opet, teško je to reći, prošli puta na euru, izgledalo sjajno, pa ispadneš od Portugala u utkamici u kojoj oni nisu nijednom došli do našeg gola. Zato tu odlučuju neki drugi momenti, koje sada imamo.
Također, izjave igrače nakon utakmice su odlične, izgleda da vjeruju, znaju da smo jaki i da može do kraja. Mogla bi biti prava utakmica protiv Engleza, pa čak da ih rasturimo. U svakom slučaju, bravo naši. |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
Topic  |
|