forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/07/2018 : 14:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by logo111

# King Warior

Po meni ne stoji prica da je Hrvatska imala srece vec bas suprotno - jer kako nazvati nesrecu kad protiv Danske promasis penal 3.min prije kraja ili kad ti Rusi 3.min do kraja izjednace. Pozivanje na srecu je omalovazavanje.
Isto tako prica o nekvalitetnim protivnicima je smijesna kad Argentinu s Messijem razbijes 3-0.
Ali ako ti uspjeh Hrvatske vidis kao srecu i lose protivnike, OK- ali daleko je to od stvarnosti.

Zato sam rekao na početku, malo je teško da o tome pričamo jer vi to gledate kroz emocije. Vjerovatno bi i drugi na vašem mjestu to drugačije gledali i obrnuto, vi na mjestu drugih.
Ali ok, sve sam objasnio, barem sam se potrudio, da ne bude da mi neko prebaci zavist ili slično. ;)

Pa i vi sa strane bi to trebali gledati odvojeno. U skupini smo dobro igrali, nikakva sreća. Danska je bila teška za igru, a kod Rusije se počeo osjećati umor. Ovo što ti pričaš se možda bude odnosilo na Englesku. Umor, ozljede, sreća, itd.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/07/2018 : 15:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Ajmo ovako Tintone zlato moje, jesi li ti ikad u zivotu sutnuo loptu nogom ?

Cini mi se da si s loptom ko i sa curama - jos malo pa skoro.

Smjesne su tvoje opservacije.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/07/2018 : 15:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Cijeli stadion ce biti protiv nas zbog njega. Zbog cijele situacije izmedju Engleske i Rusije bi inace svi bili na nasoj strani, ali ovo je sve promijenilo. I zato je izuzetno bitno paziti sta se radi i sta se prica u pijanom stanju.

Pa što. Kad smo igrali protiv Rusa cijeli stadion je navijao protiv nas.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/07/2018 : 15:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je Belgije, ovo je bila vrhunska prilika da igraju svoje prvo finale.
Ono što me iznenađuje to je da su jako malo pokazali nakon primljenog gola.
Lukaku se nije vidio cijelu utakmicu.
S druge strane Francuzi su me iznenadili, igraju jako dobro kroz cijelo prvenstvo, malo su u skupini, kao da su se štedjeli.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/07/2018 : 15:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zašto itko nešto zamjera Domagoju Vidi...5 godina je kruh zarađivao u Ukrajini i Dinamu Kijev što mu možda daje i doživotnu financijsku sigurnost, pa nakon svega posvetiti pobjedu nad Rusijom Ukrajini i Dinamu je isto kao i staviti šlag na tortu.
Je da je to vrlo nezgodna i neugodna izjava za domaćina prvenstva, ali što mu mogu...pobjednici su tu da likuju;)
Nazivati Vidu degenerikom i debilom je stvarno degenerično i debilno od onog tko ga tako naziva.
Mnogi nogometaši su zapustili školovanje kako bi mogli uspjeti na nogometnom planu, pa i spominjanje njihovog IQ-a ne kužim...nekada kao djeca su bili siromašniji od većine nas, a sada nas sramotno deru u zaradi, zamjerati im mogu samo zavidni.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/07/2018 : 15:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...inače, iako ne znam tko će danas proći dalje, moje mišljenje je da današnji pobjednik dobiva i finale, a današnji gubitnik gubi borbu za treće mjesto.
Zašto?
Belgija je strašna momčad i osvojit će broncu.
Deschampsa doživljavam kao trenera gubitnika...izgubio je finale eura, izgubio je finale lige prvaka...vjerovatno će izgubiti i finale svjetskog:)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/07/2018 : 16:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Cijeli stadion ce biti protiv nas zbog njega. Zbog cijele situacije izmedju Engleske i Rusije bi inace svi bili na nasoj strani, ali ovo je sve promijenilo. I zato je izuzetno bitno paziti sta se radi i sta se prica u pijanom stanju.

Pa što. Kad smo igrali protiv Rusa cijeli stadion je navijao protiv nas.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/07/2018 : 16:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Ne znam zašto itko nešto zamjera Domagoju Vidi...5 godina je kruh zarađivao u Ukrajini i Dinamu Kijev što mu možda daje i doživotnu financijsku sigurnost, pa nakon svega posvetiti pobjedu nad Rusijom Ukrajini i Dinamu je isto kao i staviti šlag na tortu.
Je da je to vrlo nezgodna i neugodna izjava za domaćina prvenstva, ali što mu mogu...pobjednici su tu da likuju;)
Nazivati Vidu degenerikom i debilom je stvarno degenerično i debilno od onog tko ga tako naziva.
Mnogi nogometaši su zapustili školovanje kako bi mogli uspjeti na nogometnom planu, pa i spominjanje njihovog IQ-a ne kužim...nekada kao djeca su bili siromašniji od većine nas, a sada nas sramotno deru u zaradi, zamjerati im mogu samo zavidni.

+1
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 16:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Najnovija vijest iz Hrvatskog tabora. Stigla zamnjena za Kalinića!!!! Trump umjesto Nikole Kalinića!!!!!!!!!!

Kolinda preuzima kontrolu!!!!

Pitanje je da li če Trump umjesto Mandžukiča ili što?

Inače poklonila je dres i Theresi May,.....jao malo previše ju je sve to ponijelo, sada morate pobjediti, jer zamisli kako če je "kolege" zezati....

Edited by - 1Euro on 11/07/2018 16:20:45
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 11/07/2018 : 16:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Evro, kako će će je zezat? Ono: "Došli ste samo do polufinala svjetskog nogometnog prvenstva, vi luzeri!"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 16:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Evro, kako će će je zezat? Ono: "Došli ste samo do polufinala svjetskog nogometnog prvenstva, vi luzeri!"

pa ne ali donjela je dres za Theresu May, a nočas igrate sa Engleskom....razumijem, ako bi Theresa May donjela dres za Kolindu pa da ono sportski razmjene dresove ali ovako hoda po hodnicima i dijeli dresove (by the way nije donjela ništa za Angelu Merkel....) a zamisli ako ne pobjedite Englesku, kako če to izgledati Englezima, ono šta če nam dres VAŠE reprezentacije.....
Razumijem kada je donjela dres Trumpu (jer ipak se radi o reklami itd...) ali zašto Theresi may. Zar očekiva da če ga Theresa May obuči i navijati za Hrvatsku ili što?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/07/2018 : 16:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Potpisujem napisano, samo to ti nema smisla ovdje pisati.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/07/2018 : 16:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Nemoj tako Slovenija bi pojela Englesku i Hrvatsku skupa, najmanje 2:0.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 16:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Kaže Zlatko Dalić:

"Stari Trump ima sigurno energije za nekih 15 minuta nogometa na vrhunskoj razini pa ču ga staviti u 75 minuti, umjesto Mandžukića, pogotovo ako budemo lovili rezultat, jer Trump sigurno ima gol ili dva u svojim nogama. Ako budemo do 75 minute vodili sa 3:0, čuvat čemo ga za finalnu utakmicu!"
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/07/2018 : 17:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by tinton

Pazi ovo "nismo Grčka".
Grčka je s potkapacitiranim sastavom izvukla sve što je mogla uz pomoć discipline i vrhunski slijedeći taktiku.
Hrvatska se s vrhunskim sastavom muči protiv trećerazrednih momčadi kao što je Rusija.
Grčka je napravila svoj maksimum, a Hrvatska praktički odrađuje minimum.
"Pacerski golovi" nisu stvar sreće, nego glave. Jedina stvar sreće je ždrijeb.

Ajde tintone, simpatičan mi je ovaj tvoj bunt, ali čak ni ti ne misliš ovo što pišeš.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/07/2018 : 17:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3015 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 11/07/2018 : 17:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Cisti provokativni cin,svjestan ili nesvjestan rizika,no svak za se sto se kaze...Po tome bi vecina igraca mogla "zahvaljivati" nekome.I dosad su neki igraci malo veceg IQ-ua imali "cudne" cak i politicke stavove pa ih nisu toliko eksponirali u tijeku ili netom nakon utakmice.Za odricanja se slazem,ali kao iskusan igrac,Vida nije budala,on je ortodoksna budala.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 17:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Po meni tocno.
Ja mu zamjeram samo jedno; sere pa lize.
Ako ima stav, nek ga se drzi do kraja, a ne poslje; salili smo se...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 17:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Još bih nešto dodao u vezi Vide, zar nije važnije kako se netko ponaša na terenu za vrijeme utakmice umjesto onoga što radi u slobodno vrijeme u pijanom stanju.
Euro, ako imalo pratiš rukomet valjda se sjećaš što se dogodilo na polufinalu EP-a 2004. u Sloveniji.
Zar bi meni trebala biti antipatična rukometna reprezentacija Slovenije jer je u polufinalu EP-a 2004. Pajovič skoro iskopao oko Metličiću, pa nismo mala djeca da razmišljamo na takav način.

Nek bude cijeli stadion pritiv nas. Zar do sad nisu bili? Jos bolje...nek nasi grizu. A bice i nas 10 000! Nelose...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13031 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/07/2018 : 18:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13031 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/07/2018 : 20:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Lijep pogodak Engleza, ali vratit ce se nasi.
Sad ce biti zanimljvija utakmica.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 20:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska igra jos od Islanda lagano u opadanju... Danska i Rusija su igrale defanzivnije od Engleza, pa nije bilo toliko ocito.. ali Englezi nisu za zezanje.. Hr drugo poluvreme mora debelo drugacije i mastovitije da odigra.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/07/2018 : 20:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Englezi super spremni u trkačkim dionicama.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5292 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/07/2018 : 20:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, jako loše igraju i jedni i drugi...ne razumijem zašto je uvijek jedan engleski igrač na 18-20 metara pravocrtno od hrvatskog gola nečuvan dok su Englezi u napadu, pa smo sa te strane dobro i prošli, a s druge pametno od Engleza što puštaju da naša igra ide preko Strinića i Vrsaljka jer su po meni njih dvojica najslabija karika kod nas...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 20:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Englezi super spremni u trkačkim dionicama.

I fizicki i trkacki su mnogo jaci. Hr treba jedan ekstra potez Modrica ili Rakitica.. tesko je odigrati neku akciju..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000