Zna li itko kad će 11-ka? Bar da održe ritam dvije godišnje.
Zadnje sto sam procitao od strane izdavaca je da ce usporiti, ali da ce sve objaviti. Al netko na forumu nedavno spomenu da je ugasen. Sad, sto je istina? Mozda neki forumas iz Srbije ima neku informaciju?
Zna li itko kad će 11-ka? Bar da održe ritam dvije godišnje.
Zadnje sto sam procitao od strane izdavaca je da ce usporiti, ali da ce sve objaviti. Al netko na forumu nedavno spomenu da je ugasen. Sad, sto je istina? Mozda neki forumas iz Srbije ima neku informaciju?
Ne znam gdje bilo spomenuto da je 11-ka izašla ali jest pa ću ovdje pitati jel to tko nabavio, jel i dalje tanak papir?
Imas sliku na topicu 2Koji strip ste danas..." Ni ja nisam znao da je izasla (slaba reklama). Tim vise sam se obradovao. Papir nije bitan, bitno je da izguraju preostalih 11.
Sukob Fargu i Bitka u Fargu. Nakon alternativnih naslovnica neki izdavači su počeli i sa alternativnim naslovima:) Papir zgužvan i tanak,tvrde korice na rubovima zgužvane i neravne:) Šteta što nije u mekim koricama.
Izgleda, da. Jbt, Rosencrantz izbacio 7 izdanja za 5 mjeseci, ovi se uzjebali s preostalih 8 do svrsetka serijala kao da ... I jos dodju komentari poput:"Gdje vam se zuri, polako?" Ja sam posljednji kojeg smeta srpsko i hrvatsko, cirilica ili latinica, ali stvarno sam odjebao sve izdavace iz Srbije, osim Carobne knjige (naklon do poda) zbog "svasta zapoceto, nista dovrseno" I nemojmo opet:"Nema kupaca, malo trziste!" Kako ima kupaca za sarolikost prekrasnih izdanja od Carobne knjige? Ima jer su ozbiljni, jer znaju sto rade, jer su izdanja kvalitativno odlicno odradjena, jer... Definitivno uzimam jos samo CK iz Srbije i to je to.
Ne mislim da je izgorilo već kao manje-više svi srpski izdavači izdaju bez ikome poznatog ritma. Zadnja dva broja su izbacili lani u 11. i 12. mjesecu. Tek ako u 2019. godini ne bude ništa predajem se.