forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 00:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

https://www.youtube.com/watch?v=jyZO5ljTXeE

Najjači komentar:
Ja sam tek nakon 5 minuta skužio da ne govore o utakmici. Još si mislim kako je uspio izgovorit "Perišić" bez svih tih zubiju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 00:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Cilu vecer cakulam sa grcima u Ateni, i do jedan je reka, da danas navija za Hrvatsku. Pa da vidimo...sutra izlazim u svetom dresu, pa sta bude. Grcima san ovde teska egzotika i ovaj dres im je prezanimljiv i simpatican. Nadam se da cu se sutra opit s njima od gusta.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2018 : 00:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Belgijski kapetan Eden Hazard još je jednom pokazao vrhunske nogometne kvalitete u susretu za treće mjesto u kojemu je Belgija pobijedila Englesku 2:0. Hazard je briljirao u igri i poveo svoju momčad prema pobjedi i brončanoj medalji.

Nakon utakmice dao je izjavu za medije i, nimalo skromno, poručio kome treba ići nagrada za najboljeg igrača turnira:

"Dao bih je sebi! Ali, naravno, ne odlučujem ja. Mislim da će je dodijeliti nekome tko će nastupiti sutra u finalu."

i onda se meni čudi danas kolegica kad sam reka da su mi belgijanci ljigavi,počevši od ovog imbecila i da ne nabrajam ostale...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 15/07/2018 : 00:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Nije baš skromno, ali ne može se reći da nije zaslužio, praktički je svaku utakmicu Belgije bio najbolji igrač
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2018 : 00:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by raic1922

Nije baš skromno, ali ne može se reći da nije zaslužio, praktički je svaku utakmicu Belgije bio najbolji igrač

ne umanjujući igračke sposobnosti,ali ovako nešto provalit...a zna da neće biti jer nije u finalu...

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 15/07/2018 : 02:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Narcis

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2018 : 08:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Hazarad i jeste zasluzio nagradu na osnovu igre.
Odigrao je sedam utakmica i samo je jednu izgubio ( to će danas biti isti slučaj sa finalistom koji izgubi finale).
Nije pravilo da najbolji igrač bude iz tima šampiona.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 08:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Belgijski kapetan Eden Hazard još je jednom pokazao vrhunske nogometne kvalitete u susretu za treće mjesto u kojemu je Belgija pobijedila Englesku 2:0. Hazard je briljirao u igri i poveo svoju momčad prema pobjedi i brončanoj medalji.

Nakon utakmice dao je izjavu za medije i, nimalo skromno, poručio kome treba ići nagrada za najboljeg igrača turnira:

"Dao bih je sebi! Ali, naravno, ne odlučujem ja. Mislim da će je dodijeliti nekome tko će nastupiti sutra u finalu."

i onda se meni čudi danas kolegica kad sam reka da su mi belgijanci ljigavi,počevši od ovog imbecila i da ne nabrajam ostale...

Ja se uopce ne cudim. Ljigav. Debil. I isto tako da i ja ne nabrajam ostale. Jad i jel. Ko gubi "ima" se pravo zestit.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2018 : 08:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Čovjek je samo iskren, mada ima i dobar razlog jer je pun samopouzdanja, ipak je on Ronaldov nasljednik u Realu.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 09:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma vrijeme je da se za njega, ali prvenstveno za Neymara, Ronalda (i sto mi je bilo veliko iznenadenje ovog turnira),za Messija,kaze da su; debili...kakvi ego tripasi, ajme majko... ali ko ih jebe,(mora se ovako reci)...svi su doma i neka se jede...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/07/2018 : 09:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Hazarad i jeste zasluzio nagradu na osnovu igre.
Odigrao je sedam utakmica i samo je jednu izgubio ( to će danas biti isti slučaj sa finalistom koji izgubi finale).
Nije pravilo da najbolji igrač bude iz tima šampiona.

da,nije pravilo...ali to ne znači da ne postoji pravil da te izbacim,pizdunu

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 09:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

genocidaši su svakako jedna od najljigavijih nacija na svitu.
iako su mi osobno još odvratniji vrancuzi,njih nikad nisan moga smislit.
švicarci su mi tek 3. po odvratnosti

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Lwoode, jel to znači da danas nećeš navijati protiv repke?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Moram reci, da kad cujem to "repka" , dode mi slabo...pari nesto pogrdno...ruganje.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14581 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/07/2018 : 10:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Procitao jucer jedan strani youtube komentar u kojem pise da se svakih 20 godina dogadja cudo na SP-u pocevsi sa 1958. godinom.

1958. - Brazil prvi put prvak
1978. - Argentina prvi put prvak
1998. - Francuska prvi put prvak
2018. - Hrvatska prvi put prvak ?

:)

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 10:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Moram reci, da kad cujem to "repka" , dode mi slabo...pari nesto pogrdno...ruganje.

Nije to nista pogrdno, to je samo naziv za privatno vlasnistvo odredjenog broja ljudi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Brni, pusti Hajduk, pričamo o repki. ;)
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Procitao jucer jedan strani youtube komentar u kojem pise da se svakih 20 godina dogadja cudo na SP-u pocevsi sa 1958. godinom.

Bogati...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Nije to nista pogrdno, to je samo naziv za privatno vlasnistvo odredjenog broja ljudi..

Kako kome. Nekima svetinja, nekima prokletinja. Meni uvik ono prvo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 10:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Lwoode, jel to znači da danas nećeš navijati protiv repke?

nisan ni navija protiv, jednostavno me bolija q.
i ovo mi je zato bilo dosad najbolje sp.
gotovo san postiga jebenu nirvanu
nerviranje spušteno za 95 % u odnosu na prošle sp.
aj priznajem da san popizdija kad su Englezi dobili Kolumbiju al to je bilo to.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Oko mene svi grci daju suport Hrvatskoj. Zanimljivo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 10:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nego u p.m. jedva cekam da zavrsu ovo popodbe, sta bude, da bude. Odnija mi je ovi stres masu zivaca i zivota.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2018 : 10:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedino „čudo“ se do sada desilo 1954. svi ostali pobjednici su bili očekivani i u uzem krugu favorita.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 10:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oko mene svi grci daju suport Hrvatskoj. Zanimljivo...

Čak i ovi navijaju za Hrvatsku, vidi samo kako su obojali logo u kockice, a kada dođeš kursorom na njega pojavi se Croatia World Cup! https://www.redtube.com/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14581 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/07/2018 : 10:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Jedino „čudo“ se do sada desilo 1954. svi ostali pobjednici su bili očekivani i u uzem krugu favorita.

Ma greska je kod mene, krivo sam preveo, znaci maknut rijec "cudo", stvar je u tome da od 58' racunajuci i tu godinu, repreznetacije po prvi put osvajaju svoj World Cup, na to se mislilo, ispada da se svakih 20 godina dogadjalo tako..

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000