forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/07/2018 : 20:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by King Warrior

U fudbalu ne. Zar je to nekad neko slavio? Ja ne znam.
Evo da pitamo malo starije, jesu li ljudi slavili kada je Partizan u fudbalu izgubio finale Kup šampiona? Ili Zvezda finale Kup uefa?

Zašto se ne bi slavilo drugo mjesto ? Tužan si naravno jer nisi prvi, ali biti drugi na Svijetu je veliki uspjeh. Ponosni do neba na ovo drugo mjesto. Da smo barem drugi u svijetu po plaći, demokraciji, nezaposlenosti.... i slavi se i drugo mjesto uvijek. Barem ga slave reprezentacije koje misle da su osvojile srebro, a ne izgubile zlato. Evo, meni pada na pamet slavlje i doček reprezentacije Česke nakon Eura i doček Francuza nakon poraza u finalu 2006.

Edited by - sumohrvat on 15/07/2018 20:54:41
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 20:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by drogsy

@vice, ako ti ljude prosuđuješ prema tome je li navijaju za reprezentaciju ili ne, onda nisi ama baš nimalo sazrio od onog trupca koji je DeeCayu prijetio fizičkim obračunom prije 8 godina. Dapače, isti si tonka24.

Taj Tonka tebe nikada nije spominjao u negativnom kontekstu i taj Tonka je veći čovjek od tebe to je sigurno.
Izbaci me iz svojih prljavih usta!
Zbogom i tebi!

Tonka ako si veci covjek to i pokazi..

Sta si izbrisa oni post sa kosarkom, medaljama, susidima i finalima?
Taman san se tija slozit s tobon.
Mogu samo ponovit, jer san to vec visekratno govorija, nogomet nije samo igra i sport. To bi svak triba znat. Da ne lupan sad o masineriji, novcu ,centrima moci... dakle na valu toga sad za Hrvatsku, zna svako selo cak i Burkini Faso. Jbg. to je cinjenica.

Izbrisa sam jer sam pogleda sta su Srbi sve osvojili u kosarci i to bi mozda dali za zlato u nogometu, za srebro ipak ne bi..previse toga su osvojili, ali da igraju finale wc sigurno da bi dali puno..

Inace volim njihovu kosarku i svaka im cast na rezultatima, krivo mi je sta smo mi unistili nasu, ali mozda sljede bolji dani sa ovim mladim nba igracima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 15/07/2018 20:52:46
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2018 : 20:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Pa to su navijači, kakve to veze ima sa stavom ekipe i ostatka reprezentacije?
Dečki su dobro odigrali i samo ih je sreća koštala titule
Nema veze, i bez toga su pokazali da su zasluženo u finalu

Ražanj spreman, a zec u šumi. Sve ima veze.

Slavi se, pobijedili ili izgubili u finalu
Nema to veze sa podcijenjivanjem protivnika, nego sa slavljem najvećeg hrvatskog sportskog uspjeha u povijesti

Vala, naravno da se slavi ulazak u finale, ali još nikada nisam čuo niti vidio da neko slavi drugo mjesto u fudbalu. Stvarno ste unikat.

Zasto ne slavit? Sta triba plakat sta smo drugi na svitu?

Pusti ga kako možeš čovjeku koji je " razumski " navijao doslovno svaku utakmicu protiv Hrv, oduzeti slavlje zbog jedinog poraza iste te Hrv
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 20:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by surfer

Sudac je odlucio finale, nazalost.
Niti je bio faul na Griezmannu, niti penal.
Takve 2 katastrofalna greske se ne moze nadoknaditi.

Kaze Beusan Griezmann je dobio faul na reputaciju, ko da ga ne bi sudilo Modricu na drugoj strani, licimjeran oprostaj "objektivnog" Beusana za kraj..

Ali nije doslo di toga da bi saznali.
Ovako lipa lupestina.
Nema ti licemjerstvo veze sa Beusanom, covik lipo govori sve...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 20:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Dakle, mentol po drugi put...
Pa navijačima je u opisu posla da slave svaku pobjedu. Šta se trebalo nakon polufinala? Ugasit TV i otići na spavanje nakon utakmice ? Karantema za navijače ? Ako ne pobjediš u finalu nemaš pravo na slavlje ? O bisera, gospe ti...

Hej, meni nije problem da budem meta za tvoje frustracije. Pucaj, selcu. Ali prvo nauči da čitaš s razumevanjem.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 20:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kaze Beusan Griezmann je dobio faul na reputaciju, ko da ga ne bi sudilo Modricu na drugoj strani, licimjeran oprostaj "objektivnog" Beusana za kraj..

Ovako lipa lupestina.

Ima, ne zbog ovoga nego prije jos je bilo toga..ali ok daleko od toga da covik nije nogometni znalac..

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 20:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@vice, ako ti ljude prosuđuješ prema tome je li navijaju za reprezentaciju ili ne, onda nisi ama baš nimalo sazrio od onog trupca koji je DeeCayu prijetio fizičkim obračunom prije 8 godina. Dapače, isti si tonka24.

Taj Tonka tebe nikada nije spominjao u negativnom kontekstu i taj Tonka je veći čovjek od tebe to je sigurno.
Zbogom i tebi!

Mogu samo ponovit, jer san to vec visekratno govorija, nogomet nije samo igra i sport. To bi svak triba znat. Da ne lupan sad o masineriji, novcu ,centrima moci... dakle na valu toga sad za Hrvatsku, zna svako selo cak i Burkini Faso. Jbg. to je cinjenica.

Izbrisa sam jer sam pogleda sta su Srbi sve osvojili u kosarci i to bi mozda dali za zlato u nogometu, za srebro ipak ne bi..previse toga su osvojili, ali da igraju finale wc sigurno da bi dali puno..

Inace volim njihovu kosarku i svaka im cast na rezultatima, krivo mi je sta smo mi unistili nasu, ali mozda sljede bolji dani sa ovim mladim nba igracima..

Ma "balun" ti je danas sve...ko da i sam ne znas...i 100 kosarki tu nemogu nista. Ni vaterpolo ni rukomet, ni nista...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7134 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/07/2018 : 20:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ja i dalje mislim da se King zajefrkavao s onim o slavlju 2. mjesta i usporedbi toga s porazima u finalima Lige prvaka.
Inače, prvi gol je iz nepostojećeg prekršaja, ne znam da itko objektivan ima dileme. Isforsirao, udario Brozovića i pao.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 15/07/2018 20:59:19
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 20:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pravila fudbalske igre je knjižica od stotinak strana. To, bukvalno, svaka budala (koja zna da čita) može da nauči.

Inače, u studiju RTS ima isto tako jedan stručnjak (kao Beusan) koji je sve suprotno rekao od Beusana nakon utakmice Srbija - Švajcarska. Kao i sada. On reče bio faul, iz nekog četvrtog ugla se vidi Brozović koji udara po nogama Grizmana.

A stručnjak je u tri materine. Mislim, stručnjak za suđenje, jake mi nauke.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/07/2018 : 20:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dakle, ja ne pišem da ne treba slaviti drugo mesto, nego da ne treba slaviti drugo mesto pre utakmice za prvo mesto. Što se onda igra finale, može posle polufinala da im podele srebro i aj ćao.

2009. godine kada su košarkaši Srbije ušli u finale, cela zemlja već unapred slavila to kao uspeh. Niko nije razmatrao da je još veći uspeh biti prvi.

To moze i bez vredjanja na licnom nivou... ako se vec ne slazes, nema potrebe da vredjas sve redom... orjunase brnija i tintona i suca jaska...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 20:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Griezmann je skocio kao u vodu, nitko ga nije ni dirnuo,
sumnjam da bi se to tako sviralo i s druge strane.

quote:

quote:

quote:

Ovako lipa lupestina.

Ne znam.
Tko bi to znao?
A ovako, bilo pa proslo. Povratka nema.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/07/2018 : 20:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

quote:

quote:

Nema to veze sa podcijenjivanjem protivnika, nego sa slavljem najvećeg hrvatskog sportskog uspjeha u povijesti

Vala, naravno da se slavi ulazak u finale, ali još nikada nisam čuo niti vidio da neko slavi drugo mjesto u fudbalu. Stvarno ste unikat.

Pa što ne bi slavili drugo mesto???
Ja bih i treće mesto slavio. Ma i prolazak grupe...

U Srbiji, svaka srebrna medalja sija kao zlatna i boj na Kosovu je pobeda...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 20:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zbogom i tebi!

Ma "balun" ti je danas sve...ko da i sam ne znas...i 100 kosarki tu nemogu nista. Ni vaterpolo ni rukomet, ni nista...

Ma ne samo danas, i u vrimenima kad je kosarka bila najpopularnija nije mogla prismrdit nogometu, ali kazem sva ona zlata dati za srebro, hm ja ne bi..

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/07/2018 : 20:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa navijačima je u opisu posla da slave svaku pobjedu. Šta se trebalo nakon polufinala? Ugasit TV i otići na spavanje nakon utakmice ? Karantema za navijače ? Ako ne pobjediš u finalu nemaš pravo na slavlje ? O bisera, gospe ti...

Hej, meni nije problem da budem meta za tvoje frustracije. Pucaj, selcu. Ali prvo nauči da čitaš s razumevanjem.

Moje frustracije ? Ja sam oduševljen drugim mjestom danas, a ne frustriran. A ti si mi meta jer pišeš takve gluposti da je to za nepovjerovat. Ništa osobno. Uostalom, napregni sve svoje snage i napiši nešto što ima veze sa logikom pa ćeš se uvjeriti da ću te pohvaliti i složiti se sa tvojim razmišljanjem.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2018 : 20:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by lwood

Najveći ljigavci osvojili sp. Da je Cavani igra onu utakmicu drukčije bi sve ovo završilo

Mislim da su najveći ljigavci onih par debila što su cijelo prvenstvo navijali protiv svoje reprezentacije...

+1

Malo je reci...ali nismo mi strucno osoblje ni medicinska pomoc. Takve triba izasrat, izgadit jer to zbilja nije moguce ignorirat.

Sad ću ti nešto reći što pokušavam svakodnevno ugravirati u svoj život i ponekada mi ne uspijeva ali se trudim.

Čovjek se ne smije obazirati na siktanje zmije.Tek kad zmija digne glavu za ugriz,tek tada je valja ubiti.
Inače se ne treba gnjaviti.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2018 : 21:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Treba li dalje komentirati...vidi se tko je čovjek a tko nije
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 21:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Najveći ljigavci osvojili sp. Da je Cavani igra onu utakmicu drukčije bi sve ovo završilo

Mislim da su najveći ljigavci onih par debila što su cijelo prvenstvo navijali protiv svoje reprezentacije...

+1

Malo je reci...ali nismo mi strucno osoblje ni medicinska pomoc. Takve triba izasrat, izgadit jer to zbilja nije moguce ignorirat.

koliko vidim niste stručni niti postove pravilno pročitat

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2018 : 21:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja mislim da je faul bio, a penal sudac je mogao svirati a i nije, on se odlučio svirati i ne može mu se prigovoriti apsolutno ništa.
Najbolji sudac na svijetu!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 21:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja mislim da je faul bio, a penal sudac je mogao svirati a i nije, on se odlučio svirati i ne može mu se prigovoriti apsolutno ništa.

Mažić je bolji

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/07/2018 : 21:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Treba li dalje komentirati...vidi se tko je čovjek a tko nije

čekaj malo, kopiraš upravo postove gdje sam i ja pisao i spominješ ljude i neljude. Na koga si mislio?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/07/2018 : 21:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Daj ne zajebavaj.. pa namerno rukom blokirao loptu.. gde ces ocigledniji penal... za faul, Grizman je poceo da pada i pre kontakta.. isao na simuliranje, ali je bilo kontakta, samim tim i faula.. inace, pao bi svakojako..jbg..

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/07/2018 : 21:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Sad ću ti nešto reći što pokušavam svakodnevno ugravirati u svoj život i ponekada mi ne uspijeva ali se trudim.

Čovjek se ne smije obazirati na siktanje zmije.Tek kad zmija digne glavu za ugriz,tek tada je valja ubiti.
Inače se ne treba gnjaviti.

Stoji.
Idemo sad lijepo proslaviti drugo mjesto, kao i cinjenicu da je Hrvatska sanjala veliki san, mjesec dana, i to da je tih mjesec dana bila ujedinjena kao sto nije vec odavno bila. I da pokusamo malo proraditi na svom nacionalnom ponosu imamo zasto. I da se ostavimo sranja po sebi samima. Ne treba nam to.
Zivili!
🍻

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/07/2018 : 21:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

Daj ne zajebavaj.. pa namerno rukom blokirao loptu.. gde ces ocigledniji penal... za faul, Grizman je poceo da pada i pre kontakta.. isao na simuliranje, ali je bilo kontakta, samim tim i faula.. inace, pao bi svakojako..jbg..

Teško da je u onoj brzini namjerno išao igrati rukom. Nije sigurno. Ali da je penal po postojećim pravilima definitivno je penal. E sad, što valjda ovi što pišu pravila misle da bi igrači trebali skakat ko čunjevi sa rukama na leđima to je drugi par rukava. Ali penal je bio. Jbg... Za faul kod prvog gola nisam iskreno siguran. Mislim da je pao i prije kontakta, da je sam izgubio korak. Jedino što je možda Pogba bio u zaleđu kod prvog gola. Po meni odlično suđenje. Za razliku od prijašnjih utakmica ovaj put smo mi ostavili bolji dojam,a francuzi su bili konkretniji. Ja bih uvijek mjenjao umjetnički dojam u korist konkretnosti i konačnog rezultata.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/07/2018 : 21:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sudac na RTS-u rece da je noga hr igraca ostala iza Pogbe i da nije bilo zaledja.. moze se uociti na snimku, jedva, ali moguce je.. uostalom, bilo pa proslo.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/07/2018 : 21:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

Ja mislim da nije namjerno bilo, gotovo sam siguran u to.
I sam sudac je par puta gledao snimku, da je bila namjera ne bi toliko puta pregledavao.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000