forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 15/07/2018 : 22:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ovo finale je pobjeda multikulturalizma nad čobanskim primitivizmom. Taj čobanski primitivizam se ogledava u mnogo stvari kao što je skakanje po stolovima s obiteljskim nasilnikom, prozivanje tamnoputih igrača Francuske, Štimčevo divljanje u moskovskom metrou, Lovrenove presice. I iako sam mislio da neću navijati za Francusku večeras, jer je očito da je velika bitka (a možda i rat) izgubljena već samim ulaskom u finale, upravo zbog tih stvari, a prije svega zbog ovog drugog, sam se veslio golovima Francuske. Drugi razlog zašto sam večeras ipak navijao protiv jest to što se nadam da će možda jednom u hrvatskom nogometu ipak zasjati sunce i da će netko, u poštenoj atmosferi, možda ipak nadmašiti ovaj uspijeh, pa makar za sto godina. I zato mi jest drago što je Francuska pobijedila.
Bez obzira, ostaje gorak okus u ustima jer posljedice ovoga mogu biti ogromne. Naravno, ne za ljude koji preksutra spremaju klobuke do Eura. Ali borba za poštenje u nogometu će nakon ovoga biti daleko teža. Volio bih da ne bude tako, i da Luku lisice dočekaju prije zlatne lopte, i da ovo ne bude alibi za trošenja na "nacionalni stadion", ali to se neće dogoditi. Ovo je pokazalo, prije svega, da je hrvatska nacija spremna tretirati kao heroja bilo koga, s bilo kakvim krimenom. Hajduku rispekt zbog karakterne "čestitke" (https://hajduk.hr/vijest/cestitamo-prepoznat-cete-se-po-sjajnom-odlicju-kojeg-nosite-u-sebi-/10435) i blago onima koji u tom klubu mogu naći utočište. Nama ostalima preostaje birati između borbe s vjetrenjačama i ignoriranja nogometa uopće.

Ovoliku količinu ljudskog primitivizma teško se sreće u ovim nakupinama nazovi rečenicama - sreća da Hrvatska ima ovakve ljude u debeloj manjini što se i pokazalo primjerom. Preporuka - izbrisati post da se trajno ne sramotiš.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 22:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Čuj ovo 100 godina... koliko god da se ljudski život produžio u budućnosti hejteri ipak ne mogu toliko živjeti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/07/2018 : 22:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ja navijam za Kritičnog da nastavi Slatea i da ja budem glavni sporedni lik.

U Maximirskoj ludnica, imamo vatromet i nije u šoldima sve lajv.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 15/07/2018 : 22:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo finale je pobjeda multikulturalizma nad čobanskim primitivizmom. Taj čobanski primitivizam se ogledava u mnogo stvari kao što je skakanje po stolovima s obiteljskim nasilnikom, prozivanje tamnoputih igrača Francuske, Štimčevo divljanje u moskovskom metrou, Lovrenove presice. I iako sam mislio da neću navijati za Francusku večeras, jer je očito da je velika bitka (a možda i rat) izgubljena već samim ulaskom u finale, upravo zbog tih stvari, a prije svega zbog ovog drugog, sam se veslio golovima Francuske. Drugi razlog zašto sam večeras ipak navijao protiv jest to što se nadam da će možda jednom u hrvatskom nogometu ipak zasjati sunce i da će netko, u poštenoj atmosferi, možda ipak nadmašiti ovaj uspijeh, pa makar za sto godina. I zato mi jest drago što je Francuska pobijedila.
Bez obzira, ostaje gorak okus u ustima jer posljedice ovoga mogu biti ogromne. Naravno, ne za ljude koji preksutra spremaju klobuke do Eura. Ali borba za poštenje u nogometu će nakon ovoga biti daleko teža. Volio bih da ne bude tako, i da Luku lisice dočekaju prije zlatne lopte, i da ovo ne bude alibi za trošenja na "nacionalni stadion", ali to se neće dogoditi. Ovo je pokazalo, prije svega, da je hrvatska nacija spremna tretirati kao heroja bilo koga, s bilo kakvim krimenom. Hajduku rispekt zbog karakterne "čestitke" (https://hajduk.hr/vijest/cestitamo-prepoznat-cete-se-po-sjajnom-odlicju-kojeg-nosite-u-sebi-/10435) i blago onima koji u tom klubu mogu naći utočište. Nama ostalima preostaje birati između borbe s vjetrenjačama i ignoriranja nogometa uopće.

Moderatori dajte mu ban na par dana..prosto ga vise muka slusat
Sta kenja koji krac.izludilo od nejebice

Edited by - KRAS on 15/07/2018 22:44:08
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/07/2018 : 22:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Francuzima! Na kraju su ipak zasluženo prvaci.

Čestitke Hrvatskoj na grandioznom dosegu. Iako smo izgubili finale, vraćamo se kući kao pobjednici.

Čekat ćemo dok Modrćeva dica narastu

Francuski predsjednik je došao u svlačionicu i čestitao našim igračima.

Izgledaju li ovako gubitnici?

Have mercy
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/07/2018 : 22:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Jao što Makaron ima ženu.
Nije si mogao bolje godište sa tom plaćom priuštiti?

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 22:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kriticni

Jbt ljudi, gori ste od nas Srba koji je vama q?

Aj malo uzivajte u ovom kratkom trenutku radosti koji vam je donjela vasa reprezentacija.

Zajebite vase medjuregionalne podjele i svakodnevne probleme, imacete od sutra opet vremena ispravljati krive Drine, veselite se sada imate cemu.

Zao mi je sto je ovako zvarsilo ali i ovo je veliki uspjeh.
Jedna velika Njemacka je iza vas (a vala i iza nas), Italija i Holandija se cak nisu ni kvalifikovale, pa daaaaj koliko mozes biti mali da ne priznas da je ovo uspjeh.

Ako ih u pondeljak ili kad vec po povratku ne docekate ko kraljeve na aerodromu onda vam svaka cast.

Uzgred, nas je veceras bilo 50ak u lokalu, pola je navijalo za Hrvatsku a pola protiv, Francuzi nikog nisu ni zanimali. Ono sto je bitno s moje tacke gledista je da nije bilo nikakvih incidenata sto smo nas pola navijali za vas. Pa zar to nije neki pomak na bolje? Aj ne serite nego uzivajte. Od sutra cemo se ionako opet klati i jebati mtr jedni drugima!

Cestitke jos jednom. Pozz

P.S.znam da cu jednog dana zazaliti zbog ovoga, ali imam potrebu reci istinu

Sve je to istina što si rekao, ali mi smo jednostavno narod koji ne zna uživati u ničemu, i baš smo potpuno zaslužili ovu primitivnu jazbinu zvanu Balkan.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/07/2018 : 22:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Čovik voli old timere.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/07/2018 : 22:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Šta kaže Algemajne cajtung, jesu Napoleonci za razliku od švaba ipak pokorili Moskvu.
Srećom nije zima pa su ovaj puta uspjeli.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 22:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Dobro je, nije se moglo dalje.
Ovo vrijedi kao pet rukometnih zlata, bez uvrede rukometu, ali je tako.

Zavisi kako gledaš, finale u nogometu je puno teže ostvarljivo, ali ja ipak ne bih mijenjao olimpijska rukometna zlata, svjetska i europska nisu toliko bitna.

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/07/2018 : 22:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Čovik voli old timere.

Ma old tajmeri su ok, ali brate mili ovdi treba cilu limariju minjati.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/07/2018 : 22:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Čovik voli old timere.

Ma old tajmeri su ok, ali brate mili ovdi treba cilu limariju minjati.

Ma OK, ali možda ispod haube sve radi ko sat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/07/2018 : 22:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Zavisi kako gledaš, finale u nogometu je puno teže ostvarljivo, ali ja ipak ne bih mijenjao olimpijska rukometna zlata, svjetska i europska nisu toliko bitna.

Apsolutno, olimpijsko zlato ima posebnu tezinu ali zlato na wc u nogometu je nesto posebno, recimo i da smo tukli u nekom ludom scenariju Dream Team '92 to se ne bi moglo mjeriti sa ovim srebrom..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 22:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekrofilčina

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/07/2018 : 22:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Auuuuu... Vrijedi više od rukometnog zlata, slažem se, ali samo jednog.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/07/2018 : 23:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 23:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Auuuuu... Vrijedi više od rukometnog zlata, slažem se, ali samo jednog.

vaterpolo i rukomet nisu toliko popularni tako da teško se mogu mirit sa sp.
čak ni košarka nije blizu.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/07/2018 : 23:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, ali na rukomet sam posebno osjetljiv, igrao sam ga 10 godina i znam koliko tu truda treba za bilo kakvu pobjedu, pa ne dam da se omalovažava.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/07/2018 : 23:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

nekrofilčina

Pa nemre ova Kolindi parirati.
Ta da je pokisla morali bi dici oči pokrivati da to ne vide.
Možda se Napoleona sjeća kroz maglu, ali prvi ww zna sve detalje.

A sad malo nogomet.
Meni Mandžo najbolji.
Da autogol, slegne ramenima i idemo dalje.
Ništa suza u oku, pravo muško.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/07/2018 : 23:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
# Tintone

Gotovo je prvenstvo i više me nije briga što pišeš gotovo da više ovdje neću ni navracati.

Ali sine, ti imaš stvarno ozbiljnih problema i razmisli o nekoj stručnoj pomoći.

Ne bih te osuđivao jer ne znam kakve si traume u životu ili djetinjstvu proživljavao ali s 18.godina toliku količinu mržnje, netolerantnosti, frustracije.... koju ti iskazuješ je zabrinjavajući.

Stvarno potraži pomoć jer nije bolest samo što boli....
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/07/2018 : 23:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se, ali na rukomet sam posebno osjetljiv, igrao sam ga 10 godina i znam koliko tu truda treba za bilo kakvu pobjedu, pa ne dam da se omalovažava.

ja san ga igra cilu osnovnu.
sad tu i tamo pogledan kad je koje prvenstvo.tako i vaterpolo.

košarku uopče ne pratin

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/07/2018 : 23:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ah, ostaje gorčina. Srebro ok, ali kako ne žaliti priliku za zlato. Bila je prilika, nisu nas razbili, da su nas barem razbili, a ne ovo kad te dobiju na autogol, penal i na Subašićev jedini loš dan na prvenstvu. Šteta. Gorčina... Bila je prilika.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 23:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Na kraju se može učiniti da su Mandžukić i Perišić ispali tragičari.
Međutim, to nije ni blizu toga jer na onakve stvari ne možeš previše utjecati, a bez njih dvojice ne bi bilo ni ovoga finala.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/07/2018 : 23:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

ja san ga igra cilu osnovnu.
sad tu i tamo pogledan kad je koje prvenstvo.tako i vaterpolo.

košarku uopče ne pratin

Upravo sutra počinje EP u vaterpolu pa je nova prilika za zlato, ali bez Sukna će ga biti jako teško osvojiti.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/07/2018 : 23:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ne sjećam se kada je netko bio toliko bolji i srčaniji na terenu a da rezultat pokazuje sasvim suprotno. Prvo autogol, pa penal zbog ruke...Nismo imali sreće nimalo. A da netko vodi 2:1 a da iz igre nije ni zapucao u okvir vrata, pa to je nevjerojatno.Ali dobro je Caleb rekao, mogli su nama Englezi dati tri komada u prvom poluvremenu pa nisu. Makar, ovoliki peh se stvarno rijetko viđa. Ali to je nogomet i takve stvari se dešavaju. Na kraju me samo bilo strah da ne popijemo petardu jer to fakat ne bi bilo u redu s obzirom kako smo igrali (a kaj je najbolje pred kraj je bio čisti penal za Francuze jer je Vida igrao rukom). Ovako, Reza 4-2 ne spada u neke rezultatski tragične.
Ali glavu gore! Osobno sam vrlo kratko nakon tekme imao pomiješane osjećaje sreće i tuge ali već nakon desetak minuta sam osjećao samo sreću. Vjerujem da će velika većina već sutra osjećati isto, naročito kad se momci pojave na dočeku.

Inače, bio sam na noćnom kupanju. Samo more, plaža i ja. More je bilo mirno i toplo, bilo je odlično stopiti se s njim. Nakon što sam izašao, stajao sam jedno vrijeme i gledao u more i uvalu, u beach baru malo dalje upravo je počinjala "Hotel California" od Eaglesa, a ja sam razmišljao:"Čovječe, moja zemlja je viceprvak svijeta".

To je taj trenutak.

Život je lijep.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.64 seconds. Snitz Forums 2000